Články

- Knižní novinky -

Andělské rady (Doreen Virtue)

Andělské rady
Doreen Virtue

    Tyhle zlaté a žluťounké kartičky od Doreen Virtue jsou úžasné díky svému maličkému formátu přímo do ruky. A abych se jimi prokousla s co největším užitkem, rovnou jsem se vrhla do výkladů. No… posuďte sami, smysl to rozhodně dává. Zkusila jsem jednoduchý výklad na dvě otázky a na tři karty.

    Otázka je jednoduchá, ptáme se po situaci, která možná nastane, a možná nenastane. Záleží na mnoha okolnostech, které v tuto chvíli nejsou ještě známy. Vpasovat do toho můžete cokoliv, vydařený nevydařený výlet nebo pracovní cestu, schůzku s milovaným partnerem nebo třeba to, jestli dostanete práci, protože stále ještě jste ve výběrovém řízení. Jsou to situace jako dělané pro pochybnosti.

    Blízká budoucnost: To, co žádáte, se brzy splní, takže nebudete čekat dlouho. Zůstaňte optimističtí a postupujte dál po vytyčené cestě. Buďte otevření k přijímání.

    Správné načasování: Teď je perfektní čas pro to, na co se ptáte. S jistotou postupujte vpřed! Nic neodkládejte a neváhejte, protože brána energie je pro vás právě teď otevřená. Podmínky jsou skvělé. I když se necítíte ještě připraveni, přesvědčte sami sebe, že jste!

    Ode dneška za rok: Událost, na kterou se ptáte, se uskuteční ode dneška za rok, nebo krátce po tom. Během této doby buďte optimističtí, pečujte o sebe a věnujte se činnostem souvisejícím s vašim přáním. Pamatujte, že splnění vašeho přání závisí také na rozhodnutích ostatních lidí, kteří se řídí svou svobodnou vůlí. Ačkoliv teď nemusíte vidět žádné důkazy toho, že vaše modlitby byly vyslyšeny, andělé už v tomto okamžiku pro vás pracují.

    Jaký bude výsledek nebo průběh toho děje, který si přejeme a ve který v tuto chvíli doufáme?

    Dělejte kompromisy: Abyste dospěli k zdárnému konci, budete muset dělat kompromisy. Dopřejte si čas a vyjasněte si, co je pro vás důležité. Také si poznamenejte, ve kterých bodech jste připraveni na změny. Snažte se dosáhnout souladu, který přinese prospěch všem. Buďte otevření spolupráci, umožní vám získat to, co potřebujete, a přitom pomůže i ostatním při naplňování jejich tužeb. Zůstaňte objektivní při hledání rovnováhy mezi respektováním stanovisek ostatních a svou vlastní pravdou.

    Meditace přináší odpovědi: Snaha o intelektuální řešení vašich problémů nebyla úspěšná. Je to proto, že řešení, které hledáte, je možné najít pouze v sobě. A to tak, že se pomocí meditace nebo vnitřní duchovní práce ponoříte do sebe. Pochopení můžete získat i prostřednictvím snů, jelikož vaše podvědomí vytváří řešení, která nejsou bdělé mysli dostupná.

    Jednejte: Nadešel čas konat! Andělé čekají až uděláte další krok, aby vám mohli začít pomáhat na cestě ke splnění vašich snů. Skoncujte s prokrastinací a nejistotou. Srdce vám napovídá, co máte dělat. Konejte! Ať už se soustřeďujete na svou pracovní kariéru, vztahy nebo na cokoliv jiného, splnění přání vám samo nespadne do klína! Musíte se aktivně věnovat tomu, čeho chcete dosáhnout.

    Andělské rady jsou rázné, jasné a musíte na ně mít náladu!

    Přesto jsem ale po čase zjistila, že na Andělské rady musím mít náladu. Především takovou, abych s pokorou přijala i vyloženě negativní karty, protože tady jsou karty i s jasnými „ne“ nebo s jasnými brzdami a tak trochu s bořiči snů. Můžete si kolem nich potom vytáhnout i doplňující karty, jež objasní důvody odmítavých odpovědí, ale rozhodně doporučuji nesahat na tyto karty ve chvíli, kdy jste napjatí a nemáte náladu… Takové „ne“ karty potom chodí často - a spíš než negativní odpovědí jsou stopkou pro to, abyste nyní výklad nedělali.

    Anotace: Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď? Nádherně ilustrované andělské vykládací karty Andělské rady vám přinášejí jednouché, srozumitelné a spolehlivé odpovědi na vaše otázky. Nyní navíc v nové praktické velikosti, abyste je mohli mít vždy při sobě. V přiložené knížečce najdete popis základních způsobů vykládání a podrobnější významy poselství jednotlivých karet.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.synergiepublishing.com , www.andele.cz
Renata Petříčková umodrekocky.blog.cz


Vydáno:   24. 11. 2016

Přečetlo:  825 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)