Články

- Knižní novinky -

Kouzelní delfíni a mořské víly (Doreen Virtue)

Kouzelní delfíni a mořské víly
Doreen Virtue

    Mystika mořských tvorů je pro našince poněkud vzdálená, ale určitě je dobré vědět, že existuje. Je to totiž opravdu pohádková magie se vším všudy. Moře je obrovský živel a vše, co v něm žije, si pochopitelně našlo svůj magický význam. Doreen Virtue u nás vydává tyto karty a knížku na toto téma již podruhé a z hlediska informačního, je to pěkná základní informace o tom, jak se můžete na tyto jemné bytosti a delfíny podívat symbolicky.

    Symbolika je totiž pěkně propracovaná a logická a postupně vchází do 44 vykládacích karet, ve kterých je autorka velmi příjemným a hebkým způsobem rozvíjí.

    Nádherně se ponořila do snů, fantazií, duchovního světa plného magie a krásných energií podpory, lásky a naděje. Ano, vytvořila sadu karet, kterou bych doporučila pro chvíle, ve kterých se chcete na duši pomazlit s něčím až pohádkovým. Prostě máte chuť na šlehačku, nikoliv na nějakou pevnou, slanou pečínku (třeba jako je tarot, zemitý, jasný a zřejmý). Ne, tohle je lehké jako pírko a vaše mysl se může lehýnce rozletět všemi možnými směry.

    Pojďme se podívat třeba na jednu kartu, kterou jsem náhodně vytáhla. Je velmi úlevná a určitě by si jí ve výkladu přál kdekdo. Jmenuje se Nový úsvit:

To nejhorší máte za sebou. Na obzoru se rýsují nové, pozitivní zkušenosti.

    Přežili jste vichřice na rozbouřených mořích, ovšem nyní už je vaše cesta klidná a hladká a vy můžete očekávat to nejlepší. Vyplavte negativitu ze své mysli a vzpomínek a ponechte si pouze pozitivní lekce a lásku. Nedopusťte, aby vás odpor a hořkost stáhly dolů. Nechte tyto pocit odeznít.

    Pokud jste v minulosti opakovali negativní vzorce chování, je na čase začít používat tuto afirmaci: „Oprošťuji se od potřeby prožívat tuto životní zkušenost. Beru si z ní to, co mě měla naučit, a jdu vstříc životu harmonických a mírumilovných činů.“

Vytažení této karty signalizuje, že jste ve svém životě dosáhli bodu, kdy vaše modlitby a pozitivní myšlenky přitáhly nové paprsky božského světla, které osvětlují vaši současnost i budoucnost.


    Výborně! Tohle je vyloženě úlevný bod v každém výkladu, světlo na konci tunelu.

Jsou to karty PODPŮRNÉ

    Když jsem tak přemýšlela, k jakým výkladům se Kouzelní delfíni a mořské víly nejvíce hodí, pak jsou to výklady podpůrné. Chvíle, kdy víte, že máte někam pokračovat, někam postupovat či se pro něco rozhodnout. Ale nejste si jisti tím, jestli vás intuice vede správně. Nebo tušíte, že musíte udělat něco, ale nevíte přesně co, ta konkrétní věc je ještě příliš nejasná, nezralá nebo ji nevidíte vůbec. Potom jsou tyto karty úplně ideální, protože mají energii jemného i důraznějšího popostrčení a podané ruky. Nasměrování. Upozorní na oblasti života, ve kterých máte čerpat energii, nebo kde si naopak dát více pozor. Odpoví na to, jestli se svého výsledku dočkáme už brzy, nebo jestli ještě konečné řešení není vidět a vše je teprve v běhu. Podpoří nás v tom, abychom vyšli mezi lidi a pobavili se, načerpali energii a svěžest z kontaktu s druhými. Ukáží na ty, kteří nám mohou pomoct a ukáží i na ty, kteří nám energii ubírají.

    Čím více se budete s těmito kartami „mazlit“, tím více k vám přilnou a tím přesnější budou jejich odpovědi.

Za mě - jednička s hvězdičkou pro citlivé povahy, pro jemné a intimní chvíle…
O autorce:
    Doreen Virtue je autorkou mnoha bestsellerů a to jak psychologicky laděných, tak především laděných do andělských energií. Je považována za duchovní léčitelku, terapeutku a spisovatelku, která ovlivnila životy mnoha milionů lidí. V bezpočtu jejích děls i vyberou ti, kteří upřednostňují logiku a řád, stejně jako ti, kteří potřebují pohladit hlouběji po duši třeba právě prostřednictvím andělů a jiných duchovních bytostí.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.synergiepublishing.com www.andele.cz


Vydáno:   29. 10. 2016

Přečetlo:  1096 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)