Články

- Zajímavosti -

Žezla egyptských faraonů
    Na některých obrázcích ze starého Egypta spatříme, jak panovníci drží v ruce jakési válečky. Říkalo se jim cylindrická žezla nebo žezla síly. S jejich pomocí si prodlužovali život. Například Pepi II. vládl úctyhodných 94 let, Ramsesse II. pak 67 a Thutmose III. 54 roků.

    Cylindry egyptských faraonů vždy sloužily jako harmonizátory základních energetických toků. Tyto toky byly dva základní prvky lidské bytosti, dva zdroje životní energie pro starobylé egypťany. Pro regulaci energetické rovnováhy v těle starobylí egypťané používali cylindry s různou náplní.

    První zmínky o cylindrech faraonů byly nalezeny v rukopisu Counta Walewského. Ruský profesor Vladimír Kovtun na základě tohoto rukopisu, po mnohaletých výzkumech, objevil tajemství výroby zinku bez příměsí, určitý způsob uspořádání krystalů a jiné věci, aby cylindry „fungovaly“ .

    Žezla - jsou cylindry o velikosti podle Zlatého řezu (L= 146 mm, d= 27 mm). Obal se vyrábí pouze ze dvou kovů. Tzv. žezlo Marsu (lunární) je zinkové, žezlo Venuše (sluneční) měděné. Vnitřní náplň tvoří uhlí a feromagnetická hornina (KONT) nebo drobná křemičitá výplň (žezlo zvané KŘEMEN). Veškeré komponenty Žezlů procházejí speciálním zpracováním v Pyramidě.

    Žezla v rukou člověka vytvářejí dva energetické sloupy, přes které postupuje energie z vesmíru. Tato energie pak proudí v organismu , čistí ho a vytváří kolem těla obranné energetické pole a dochází ke stoprocentní energetické obnově těla. Pravidelné používání Žezlů za určitých podmínek v každodenním životě posiluje energopotenciál, stimulují endokrinní, imunitní i nervový systém, zlepšují krevní oběh a harmonizují organismus. Dochází k pročištění energetických kanálů, což má za následek posílení vitality. Tím se zlepšuje činnost všech orgánů, a dokonce se u člověka mohou rozvinout telepatické a jasnovidecké schopnosti. Krome výšeuvedeného mají dobré účinky při léčení onkologických onemocnění. Energetické pole člověka si zapamatovává vibrace, které vznikají během působení Žezlů a udržuje je od 24 hodin do několika dnů.

Vydáno:   14. 05. 2016

Přečetlo:  1694 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): mane



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)