Články

- Knižní novinky -

Audioteka.cz: Meditačné techniky 1 - Plnenie želaní
Meditačné techniky 1 - Plnenie želaní
Autor: Jaroslav Vojtechovský, Lenka Kollárová
Interpret: Lenka Kollárová
Délka: 1 hodina 18 minut



    Meditačné techniky obsahujú 6 tém a sú určené pre tých, ktorí si chcú do života pritiahnuť nový vzťah, prácu, priateľov, biznis, zdravie a bohatstvo. Viacmenej všetci sme sa už stretli s teóriou pozitívneho myslenia, ale sami vieme aké je náročné nielen pozitívne myslieť, ale hlavne vo víre každodenných povinností si nájsť čas a zotrvať správne naladený. Výhodou týchto nahrávok je ich jednoduché a časovo nenáročné používanie, skombinovanie viacerých efektívnych metód a naša odborná podpora a konzultácie ako tieto techniky najlepšie aplikovať. Po osemnástich rokoch vzdelávania, praktizovania, získavania osobných skúseností a poradenstva sme pre vás vybrali to najlepšie a spracovali to v podobe týchto nahrávok.

    Meditačné techniky Plnenie želaní pomáhajú nastaviť naše podvedomie tak, aby nás prirodzene viedlo za našimi cieľmi. Techniky pozostávajú z viacerých tradičných a overených metód ako vizualizačné techniky, afirmácie, sugescia, modlitba, magnetizácia a pod.
Obsah:
1. Meditácia na novú prácu
2. Meditácia na nový vzťah
3. Meditácia na zdravie a vitalitu
4. Meditácia na nový biznis
5. Meditácia na priateľov
6. Meditácia na bohatstvo


    Pred používaním si najskôr prečítajte podrobný manuál, inak nebudete meditovať správne a výsledky sa nemusia dostaviť. Manuál nájdete na stránke:
www.ceresnovystrom.sk/zelania
Audiotéka.cz - mystika rovnou do uší
    Audioknihy jsou v dnešní uspěchané době trendem a to i proto, že audioknihy "lze číst" při různých činnostech (jízda dopravními prostředky, domácí práce nebo jen pro odpočinek). A to hlavně v naší dnešní době, kdy se snažíme najít čas na relaxaci a také na literaturu. Audiotéka nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce audioteka.cz a také díky aplikacím pro chytré telefony.
Proč poslech audioknih s Audiotékou?
=> V nabídce přes 2800 audioknih ve formátu MP3 a to nejrůznějších žánrů.
=> Možnost si zdarma poslechnout ukázku u každé audioknihy a nebo využít nabídku kapitoly zdarma.
=> Zakoupené audioknihy zůstávají na Poličce, kde jsou uživatelům stále k dispozici a to i pro opětovné stažení do různých přístrojů.
=> Audioknihy lze získat ihned zaplacením různými platebními metodami ( PayPal, PayU)
=> Možnost využít pro nákup i poslech aplikaci. K dispozici je pro Android, iOS i Windows Phone.

Více audioknih na audioteka.cz.



Vydáno:   08. 05. 2016

Přečetlo:  968 čtenářů
Zdroj: http://audioteka.com

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)