Články

- Knižní novinky -

Audioteka.cz: Relaxace a meditace pro každý den
Relaxace a meditace pro každý den
Autor: Miroslava Mašková
Interpret: Miroslava Mašková
Délka: 3 hodiny 28 minut



    Relaxace a meditace pro každý den - audiokniha obsahuje 10 samostatných nahrávek hudby a mluveného slova určených pro uvolnění, pozitivní myšlení, očistu, získání nové energie, lepší spánek a proti stresu. Autor PhDr. Miroslava Mašková.

Velká kolekce pro relaxaci a meditaci

    Více než 200 minut muzikoterapie s léčivými účinky pro tělo i duši. Ověřené relaxační programy pro každou příležitost a pro všechny typy posluchačů od psycholožky a léčitelky PhDr. Miroslavy Maškové a hudebníka Roberta Jíši. Meditace přírodních živlů, jejichž energetické působení ovlivňuje lidské smysly. Země, oheň, voda, vzduch a s nimi také noc a den jsou klíčem k duševní i tělesné harmonii. Nahrávky používejte při únavě, psychickém i fyzickém vyčerpání, pro povzbuzení činnosti hormonálního systému. Doporučujeme těm, kteří trpí bolestmi páteře a kloubů. Jsou vhodné při všech virových onemocněních, alergiích, vysokém krevním tlaku, migréně a poruchách spánku.
Obsah:
Léčivý oheň
Světlo lásky
Živá voda
Oceán života
Oblaka ticha
Křídla lásky
Slunce země
Strom života
Noc
Den
Audiotéka.cz - mystika rovnou do uší
    Audioknihy jsou v dnešní uspěchané době trendem a to i proto, že audioknihy "lze číst" při různých činnostech (jízda dopravními prostředky, domácí práce nebo jen pro odpočinek). A to hlavně v naší dnešní době, kdy se snažíme najít čas na relaxaci a také na literaturu. Audiotéka nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce audioteka.cz a také díky aplikacím pro chytré telefony.
Proč poslech audioknih s Audiotékou?
=> V nabídce přes 2800 audioknih ve formátu MP3 a to nejrůznějších žánrů.
=> Možnost si zdarma poslechnout ukázku u každé audioknihy a nebo využít nabídku kapitoly zdarma.
=> Zakoupené audioknihy zůstávají na Poličce, kde jsou uživatelům stále k dispozici a to i pro opětovné stažení do různých přístrojů.
=> Audioknihy lze získat ihned zaplacením různými platebními metodami ( PayPal, PayU)
=> Možnost využít pro nákup i poslech aplikaci. K dispozici je pro Android, iOS i Windows Phone.

Více audioknih na audioteka.cz.



Vydáno:   27. 04. 2016

Přečetlo:  1023 čtenářů
Zdroj: http://audioteka.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)