Články

- Knižní novinky -

Audioteka.cz: Meditace
Meditace
Autor: Miloš Matula
Interpret: Miloš Matula
Délka: 1 hodina 6 minut



    Již od počátků mé šamansko-ezoterické školy Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla jsem byl tázán, zda meditace, které vedu na seminářích, někdy natočím. Ano, chtěl jsem to udělat. Hudební skladatel Robert Jíša pro mne dokonce již v letech 2001 a 2002 postupně natočil hudbu, ale tehdy asi ještě nenastal ten správný čas. Vloni jsme se s Robertem opět sešli a konstatovali, že by bylo dobré to mé cédéčko konečně natočit. Ale teprve letos o prázdninách (2014) přišla vize, v níž jsem to své cd skutečně živě "viděl". To byl impuls jít do studia a dlouholetý sen zrealizovat. A nyní je tu - pro vás - s láskou...
Obsah:
1. Gong
2. Tibetský zvonek
3. Meditace na odpuštění
4. Jeskyně hlubokého podvědomí (Atlantis)
5. Andělská meditace pod ochranou archanděla Michaela
6. Miluji tě...
7. Tibetský zvonek


    Miloš Matula absolvoval FAMU, je filmovým a hudebním producentem, spisovatelem, žurnalistou, ale rovněž reklamním a PR specialistou. Dlouhá léta se zabývá alternativní medicínou, spiritualitou a meditací, kterou rovněž učí na svých seminářích v rámci své šamansko-ezoterické školy Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla v České republice i v zahraničí. Od útlého věku se zajímá o starověký Egypt. Jeho láska k této starověké civilizaci a všemu, co je s ní spjato, vyústila v knize Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce, kde shrnul své více jak pětadvacetileté bádání, a která vyšla v roce 2010. Poté vydal knihy rozhovorů Hvězdy ezoterického nebe I. - Kniha plná energie (2011) a Hvězdy ezoterického nebe II. - Kniha plná zdraví (2012). V roce 2008 poprvé odjel do Střední Ameriky, aby poznal potomky Mayů a seznámil se s učením a moudrostí jejich předků, které zúročil ve své další knize 2013: Hvězdná brána k Novému věku, která se zabývá nejen učením a tradicemi starověkých Mayů i jejich kalendářem, ale rovněž časovým zrychlením, starověkými civilizacemi a transformací vědomí v období let 1997-2026. Jeho nejnovější počinem je výpravná pohádka ze starověkého Egypta Zakletý ostrov s ilustracemi Inky Delevové, která vyšla v roce 2013. Knihu Dějinami za poznáním astrologie napsal společně s dlouholetou spolupracovnicí - legendou české astrologie Zošou Kinkorovou.
Audiotéka.cz - mystika rovnou do uší
    Audioknihy jsou v dnešní uspěchané době trendem a to i proto, že audioknihy "lze číst" při různých činnostech (jízda dopravními prostředky, domácí práce nebo jen pro odpočinek). A to hlavně v naší dnešní době, kdy se snažíme najít čas na relaxaci a také na literaturu. Audiotéka nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce audioteka.cz a také díky aplikacím pro chytré telefony.
Proč poslech audioknih s Audiotékou?
=> V nabídce přes 2800 audioknih ve formátu MP3 a to nejrůznějších žánrů.
=> Možnost si zdarma poslechnout ukázku u každé audioknihy a nebo využít nabídku kapitoly zdarma.
=> Zakoupené audioknihy zůstávají na Poličce, kde jsou uživatelům stále k dispozici a to i pro opětovné stažení do různých přístrojů.
=> Audioknihy lze získat ihned zaplacením různými platebními metodami ( PayPal, PayU)
=> Možnost využít pro nákup i poslech aplikaci. K dispozici je pro Android, iOS i Windows Phone.

Více audioknih na audioteka.cz.



Vydáno:   17. 04. 2016

Přečetlo:  1103 čtenářů
Zdroj: http://audioteka.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)