Články

- Knižní novinky -

Audioteka.cz - Rothschildova flaška
Audiotéka.cz - mystika rovnou do uší
    Audioknihy jsou v dnešní uspěchané době trendem a to i proto, že audioknihy "lze číst" při různých činnostech (jízda dopravními prostředky, domácí práce nebo jen pro odpočinek). A to hlavně v naší dnešní době, kdy se snažíme najít čas na relaxaci a také na literaturu. Audiotéka nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce audioteka.cz a také díky aplikacím pro chytré telefony.
Proč poslech audioknih s Audiotékou?
=> V nabídce přes 2500 audioknih ve formátu MP3 a to nejrůznějších žánrů.
=> Možnost si zdarma poslechnout ukázku u každé audioknihy a nebo využít nabídku kapitoly zdarma.
=> Zakoupené audioknihy zůstávají na Poličce, kde jsou uživatelům stále k dispozici a to i pro opětovné stažení do různých přístrojů.
=> Audioknihy lze získat ihned zaplacením různými platebními metodami ( PayPal, PayU)
=> Možnost využít pro nákup i poslech aplikaci. K dispozici je pro Android, iOS i Windows Phone.

Tipy na audioknihy:
Rothschildova flaška - audiokniha z pera Petra Šabacha


http://audioteka.cz/rothschildova-flaska,audiokniha.html


    Příběh "obyčejného českého proutkaře v Anglii" s názvem Rothschildova flaška je nová audiokniha od Petra Šabacha. V audioverzi ji přináší Audiotéka s hlasem Miroslava Táborského. Romantická komedie s nádechem hledání spolu s přirozeností autora, který si dělá legraci sám ze sebe.

    Další příběh jednoho z nejúspěšnějších českých spisovatelů posledního čtvrtstoletí popisuje trable hlavního hrdiny, který se přestěhuje z bytu do maringotky a žije si spokojený život, než se před jeho dveřmi objeví žena, kterou jeho proutkařské umění kdysi vyléčilo z nemoci. Děj se přesouvá do Londýna, kde na scénu vstupuje právě Rothschildova flaška. Příběh je plný vtipu, nostalgie a také si s sebou částečně nese i autobiografický motiv.

    Audioknihu svým hlasem a výkonem povznesl herec Miroslav Táborský. Povedlo se mu vdechnout život osudům netradiční hlavní postavy - důchodce, který vás pobaví i dojme. Jeho práce nebyla vůbec jednoduchá, protože text je napsaný hovorovým jazykem a je dělen do dlouhých úseků. Dokonale navozuje atmosféru autentického vyprávění, ale díky jeho umění zhltnete knihu na první poslech.

    „Kniha Petra Šabacha “Rothschildova flaška” byla pro mne velkým překvapením. Očekával jsem bezvadný text, ale atmosféra, vyvážení humoru a melancholie mne naprosto dostala. Dovolím si malé srovnání s bestsellerem “Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel”, jedná se také o příhody člověka v pokročilém věku a Šabachův humor je také jedinečný, ale tato kniha má daleko větší rozměr. Zvládnutí smutných pasáží vám vžene slzy do očí, ale následně se zakuckáte smíchy,“ řekl režisér Jakub Tabery.

Audiokniha Rothschildova flaška
Autor: Petr Šabach
Interpret: Miroslav Táborský
Délka: 5 hod 31 min
Režie: Jakub Tabery
Mistr zvuku: Jan Kacian
Vydavatel: Audiotéka
Cena audioknihy: 199 Kč

Ukázka z audioknihy:
https://soundcloud.com/audioteka_cz_sk/ukazka-z-audioknihy-rothschildova-flaska
Odkaz na audioknihu:
http://audioteka.cz/rothschildova-flaska,audiokniha.html

Miroslav Táborský *1959
    Ostřílený interpret audioknih je hlasem více než 20 audioknih.
Více audioknih s hlasem Miroslava Táborského
http://audioteka.cz/Miroslav+T%C3%A1borsk%C3%BD,interpret.html

Petr Šabach *1951
    Jeden z nejznámnějších autorů poslední doby. Jeho knihy se staly předlohou pro filmové adapce I pro audioknihy. Rothschildova flaška je jeho osmou audioknihou, kterou nabízí Audiotéka. Více audioknih od Petra Šabacha
http://audioteka.cz/Petr+%C5%A0abach,autor.html

Více audioknih na audioteka.cz.



Vydáno:   03. 12. 2015

Přečetlo:  1097 čtenářů
Zdroj: http://audioteka.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)