Články

- Zajímavosti -

Audiotéka.cz - Sára - Kniha první
Audiotéka.cz - mystika rovnou do uší
    Audioknihy jsou v dnešní uspěchané době trendem a to i proto, že audioknihy "lze číst" při různých činnostech (jízda dopravními prostředky, domácí práce nebo jen pro odpočinek). A to hlavně v naší dnešní době, kdy se snažíme najít čas na relaxaci a také na literaturu. Audiotéka nabízí nepřeberné množství mluveného slova a to již od roku 2011. Její jedinečnost je v tom, že audioknihy lze poslouchat díky webové stránce audioteka.cz a také díky aplikacím pro chytré telefony.
Proč poslech audioknih s Audiotékou?
=> V nabídce přes 2500 audioknih ve formátu MP3 a to nejrůznějších žánrů.
=> Možnost si zdarma poslechnout ukázku u každé audioknihy a nebo využít nabídku kapitoly zdarma.
=> Zakoupené audioknihy zůstávají na Poličce, kde jsou uživatelům stále k dispozici a to i pro opětovné stažení do různých přístrojů.
=> Audioknihy lze získat ihned zaplacením různými platebními metodami ( PayPal, PayU)
=> Možnost využít pro nákup i poslech aplikaci. K dispozici je pro Android, iOS i Windows Phone.

Tipy na audioknihy:
Sára - Kniha první
Autor: Jerry Hicks , Esther Hicksová
Interpret: Aglája Krausová , Dušan Hřebíček , Petra Výtvarová Krausová , Simona Babčáková, Vladimír Kraus , Jakub Syrovátka , Jiří Janeček , Vladimír Černý , Bára Osobová , Josef Klimeš , Marián Bydžovský , Albert Oliver Tošner , Nikola Birklenová , Kateřina Janečková , Blažena Pařízková
Délka: 3 hod. 24 min.



http://audioteka.cz/sara-kniha-prvni,audiokniha.html

    O věčném přátelství dvou blízkých duší. Když se zaposloucháte do příběhu v jedinečné dramatizaci Petry Výtvarové Krausové, zjistíte, že zdaleka není určen jen pro děti. Připomíná nám důležitost oceňování, vnímání přítomného okamžiku a srozumitelnou, hravou formou nás učí zodpovědnosti za svůj život. Záleží přece jenom na nás, zda budeme v životě šťastní…

    Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak, očima bezvýhradné lásky. Naučí Sáru, jak přijímat čistou, pozitivní energii. Sára poprvé vidí, kým skutečně je a jak neomezené možnosti má.

Více audioknih na audioteka.cz.



Vydáno:   13. 11. 2015

Přečetlo:  1225 čtenářů
Zdroj: http://audioteka.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)