Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

LÉČEBNÉ KÓDY Dr. Alexe Loyda
    Americký psycholog Dr. Alex Loyd si dlouho marně lámal hlavu, jak by mohl uzdravit svoji ženu, která trpěla silnými depresemi. Vyzkoušeli toho opravdu hodně, ale nic nepomáhalo a jejich původně láskyplný vztah se začal pomalu rozpadat. Jednou, když se vracel ze semináře mu byla, jak sám popisuje, „seslána“ metoda, kterou později nazval metodou Léčebných kódů. Byla to pro něj taková motivace, že opustil svou dobře zavedenou lékařskou praxi a metodu několik měsíců testoval a měřil hladinu fyziologického stresu. Výsledky byly ohromující. Dr. Loyd s úžasem sledoval, jak se jeho pacienti, které léčil z psychických problémů, uzdravují i fyzicky.

    Léčebné kódy jsou vlastně duchovní energetické léčení. Nezaměřují na fyzické a psychické nemoci přímo, nýbrž na emoce, mylné názory, na naše destruktivní buněčné vzpomínky. Podle seriózních výzkumů až 95 procent všech našich problémů způsobuje stres uložený v destruktivní buněčné paměti. Jedná se o stres hluboko uložený v buňkách našeho těla ve formě vzpomínek či obrazů, které je potřeba najít, vyléčit, doslova přepsat, překódovat jako nějaký počítačový program.

    Metoda spočívá v aktivaci čtyř léčebných center, které jsou na naší hlavě. Jednotlivé kódy se pak skládají z jednotlivých sekvencí poloh našich rukou a zaměření prstů na tato centra.

    Vše záleží na individuální situaci každého jednotlivce. Mnohdy stejné příznaky, nemoci, problémy, deprese, ale i neúspěchy a potíže ve vztazích mají různé příčiny. Ty je potřeba nalézt.

    Podle ohlasů z celého světa i mých osobních zkušeností a zkušeností s klienty vím, že kódy, pokud se pravidelně praktikují, mají velký účinek. Praktikováním kódů se naše tělo zbavuje vnitřního stresu a vliv se projeví i v oblastech, na které se člověk primárně nezaměřil. Tím, jak lidé kódy provádějí, mění sami sebe, posunují se ve svém podvědomí na jinou úroveň, mění se v pozitivním slova smyslu. Mění se tak i jejich vztahy, jejich priority a v jejich těle probíhá ozdravný proces. U někoho to může trvat několik týdnů či měsíců, u jiného i třeba rok. Důležitá je vždy pokora a trpělivost. V dnešní době jsme si navykli očekávat pomoc externích zdrojů, ale musíme nejdřív uvnitř sebe najít to, co je zdrojem našich problémů, a to vyřešit. Léčebné kódy nás tak vrací na naši cestu k Bohu, ke Stvořiteli a k zákonitostem, které jsou pro mnohé z nás stále neznámé a otevírají srdce lásce a radosti, kterou tak potřebujeme pro naše uzdravení.

    S autorkou článku Michaelou Mirou Liškovou a tímto zajímavým tématem se můžete seznámit na festivalu MILUJ SVŮJ ŽIVOT v Praze v pátek 6.3. 2015 v Učebně A od 16.00 hod. Více informací k celé akci a podrobný program najdete viz. zdroj.

Vydáno:   29. 01. 2015

Přečetlo:  1200 čtenářů
Zdroj: http://www.ezotera.cz/ano

Autor (vložil): agentura ANO



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )