Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Alita Zaurak - přednášky, kurzy...
Vážení a milí, UŽ JE TO TADY!

    Děkuji za vaše četná blahopřání k Novému roku i vánocům, a jsem tu s tradičním astroposelstvím, tentokrát snad již poněkud optimističtějším...

    O roce 2015 budu též přednášet na festivalu Miluj svůj život, konkrétně 6.3. od 20.00. Pokud přijdete se svým horoskopem, ráda pomohu propojit všeobecná data a klíčové události do souvislostí.

    Zvu vás též na meditační seminář Dýchej, miluj, medituj 28.2. v Praze a již potřetí konaný intenzivní Kurs tarotu - viz. zdroj.

    Přednášky U Džoudyho v roce 15 pokračují v podobném duchu jako na podzim (povídání a řízená meditace), první z nich bude v úterý 24.2., od 18.00. Podrobnější informace ještě zašlu během února.

    Od září 2015 se v souladu s planetárními vlivy všeobecnými i vlastními chystám k velkému počinu: KURS ASTROLOGIE ON-LINE! Konkrétnější nabídku zašlu v únoru. Mnozí jste již projevili zájem, tak věřím, že se máme na co těšit...Součástí kursu budou samozřejmě též "živá" setkání s praxí, základem však bude studium z videa.

    Jupiter bude jistě žehnat i posvátným putováním, tudíž vás zvu hned na dvě daleké cesty: Do Camina de Santiago a do indického Ladaku, jemuž se výstižně také říká "Malý Tibet". Ráda odpovím na vaše dotazy, v průběhu ledna mailem, telefonicky od 5.2., kdy se vracím z Thajska.

    V závěru cesty, na přelomu ledna a února, se chystáme s malou skupinou poutníků navštívit velmi mocné silové místo - chrámový komplex Angkor Vat v Kambodži. Ráda budu se všemi otevřenými tomu bytostmi alespoň na dálku sdílet své prožitky, zdravit vás...

    Pokud se chystáte přijít v únoru či březnu třeba na výklad narozeninového (či jiného) horoskopu, neváhejte se objednávat i mailem během ledna, budu na příjmu...

    Ještě jedna pozvánka především pro Moravany: festival Kosmobraní v Brně se bude konat o víkendu 14. a 15.3. Aktivně se ho též účastním, jako přednášející i praktikující astrolog, takže můžete případně předem domluvit konzultaci, výklad horoskopu apod.

    Tož to je zatím vše, přeji mnoho sil, bdělou pozornost a soustředění na podstatné. Kurs konstruktivního myšlení začíná(-:, zcela zdarma a pro všechny...

S Láskou a radostně
Alita Zaurak
https://www.facebook.com/alita.zaurak




Vydáno:   07. 01. 2015

Přečetlo:  1279 čtenářů
Zdroj: http://www.mandalia.cz

Autor (vložil): HaKr



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )