Články

- Knižní novinky -

Bytosti přírody a léčení Země (Margot Ruis)

Milí přátelé přírody a jejích bytostí,

    viděli jste již někdy vílu, skřítka nebo elfa stromu? Řada lidí má tyto bytosti spojené s pověstmi, pohádkami nebo světem fantazie. Jedná se o bytosti, které mají zde na Zemi zcela konkrétní úkol, stejně jako my lidé. Starají se o růst stromů, květin, hornin, a chrání celá pohoří. V přírodě je plno takových bytostí a nemusíme je nutně pouze vidět.

    Každý člověk je schopen určitého vnímání a právě prostřednictvím tohoto jedinečného daru se může přesvědčit o pravdivosti těchto výpovědí. Je úžasné, že tyto bytosti může vnímat úplně každý za pomocí svých smyslů a vnitřního cítění.

    Příroda to nejsou jen kameny, lesy a půda. Je to svět plný pestrobarevných obyvatel, zvuků i vjemů. Proto když se otevřeme tomuto citovějšímu vnímání, najednou chápeme i jiné souvislosti, které jsou součástí určitého vyššího řádu. Tyto bytosti vypovídají prostřednictvím autorky Margot Ruis, která tímto svým darem šíří jejich poselství do širého světa, ke každému, kdo chce slyšet. Proč s těmito bytostmi nežít v harmonii a lásce? Odezvou na tento vztah nám bude jejich přízeň a radost ze setkání. Můžeme s nimi navázat přátelství. Mají v sobě i ozdravnou sílu a dokáží člověku poradit v těžké situaci. V knihách „Bytosti přírody“ a „Bytosti přírody a léčení Země“ se před námi takovýto svět otevírá a vystupují v něm konkrétní bytosti, které žijí na různých místech po celé Zemi. Vyprávějí svůj příběh a sdělují nám, proč jsou tady. Vzájemným působením usilují o dosažení lepšího životního prostředí, světa a podmínek pro žití každého z nás. Proč tedy do tohoto vztahu, který v sobě skrývá tolik krásy, lásky a radosti nevstoupit? Zkusme nejen pro tyto bytosti, ale i pro nás samé a celou přírodu žít v harmonii, lásce, vzájemné toleranci a úctě.
Přijměte proto prosím, pozvání do tohoto světa plného opravdových setkání a přátelství!
Margot Ruis dosud napsala:
Bytosti přírody.
Setkání s přáteli člověka

http://www.knihykazda.cz/bytosti-prirody

Bytosti přírody a léčení Země
Život s jiným světem

http://www.knihykazda.cz/bytosti-prirody-a-leceni-zeme

a přijede s manželem 12. 4. 2015 do Brna udělat přednášku a představit filmu o své práci s bytostmi přírody. Bližší informace naleznete již počátkem roku 2015 na www.knihykazda.cz
Ukázka z knihy Bytosti přírody a léčení Země
    „Jedna z našich prvních vycházek se skupinou nás přivedla právě ke zmíněnému vodopádu. Každý si našel místečko, kde na sebe v tichosti nechal působit zvláštní vibrace tohoto prostředí. Ještě jsem ani pořádně neusedla a moje mlčenlivost už byla podrobena těžké zkoušce. Nejraději bych nahlas „ zajuchala “ nad obrazem, který se mi naskytl. Jeden, dva, tři, čtyři, pět ! ? počítala jsem ty milé chlupaté bytosti, oživující vodopád a jeho bezprostřední okolí. Můj přítel a spojenec, jak ho vzhledem k mimořádné angažovanosti ve věci počasí mohu nazvat, stál vpředu a vyčkávavě na mne hleděl. Ostatní rozpustile tančili na velké vodní skluzavce, jeden seděl na okraji zpěněných vln, a nahoře na vrcholu, kde se potok mění ve vodopád, stála velká vodní víla a s uspokojením, leč soustředěně pozorovala celou scénu. Očima jsem hledala Gerharda. Ano, i on ji viděl a už sahal po svých malířských potřebách.“


Michaela Kazdová
kazdova@knihykazda.cz


Vydáno:   18. 12. 2014

Přečetlo:  1309 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Václav Kazda



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)