Články

- Knižní novinky -

Chraň nás od zlého (Ralph Sarchie a Lisa Collier Coolová)
Soutěž ukončena. Výhercem se stávají: Irena Nováková, Karel Grafnetr a Tereza Příhodová, gratulujeme.
Zodpovězte soutěžní otázku a TŘI Z VÁS vyhrají knihu
od nakladatelství NOXI:
Chraň nás od zlého - (Ralph Sarchie a Lisa Collier Coolová).
Soutěžní otázka:
Od kterého roku působí na českém a slovenském knižním trhu vydavatelství NOXI?

a) 2002
b) 2003
c) 2004


Soutěž bude probíhat od 23. 7. 2014 do 4. 8. 2014. Ze správných odpovědí vylosujeme tři z vás, kteří dostanou zmíněnou knihu: Chraň nás od zlého. Správné odpovědi posílejte na email: admin@esoterikweb.cz a nezapomeňte napsat celou vaši adresu.

Ke každé správné evidované odpovědi přiřadíme pořadové číslo a prostřednictvím třetí osoby se bude losovat z daných čísel zde. K výherním číslům si přiřadíme adresu a výhra může putovat k vám. Po skončení soutěže zveřejníme pouze jména vylosovaných výherců. Adresy nikomu neposkytujeme ani nearchivujeme a po skončení soutěže budou všechny vymazány.


Děkujeme paní Karáskové, NOXI s.r.o. za poskytnuté knihy do soutěže.


Chraň nás od zlého
Ralph Sarchie a Lisa Collier Coolová

10. 7. ve vydavatelství Noxi vychází jedinečný román podle skutečných událostí. Událostí, po kterých vám bude tuhnout krev v žilách, protože to, co jste si doposud mysleli, že jsou jen výplody něčí fantazie, se Ralphu Sarchiemu stalo každodenním chlebem!
Opravdové zlo vás teprve čeká!

    Ralph Sarchie pracuje jako policista v 46. newyorském okrsku v jižním Bronxu. Kromě toho se ale zabývá i tajemnem, jak tomu sám říká. Vyšetřuje případy démonické posedlosti a asistuje při exorcismu, při vymítání nejhoršího - a nejnebezpečnějšího - nepřítele lidstva.

    V této knize zobrazuje neuvěřitelné skutečné zločiny a případy nelidského zla, které nebyly nikdy vyřešeny, objasněny ani pochopeny. Vyškolen v rituálech exorcismu a jako očitý svědek mnoha případů démonické posedlosti líčí své zkušenosti s dosud nevysvětlitelnými jevy, které na stíny přicházející z temnot vrhají nové světlo.

    Seznamuje čtenáře s hierarchií pekla na zemi a odkrývá odporné rituály kněze Pala Mayombeho. Vypráví strašidelné historky ze života: příběh mladé dívky, jejíž nevinnost je pošpiněna inkubem; o domě napadeném zlomyslným duchem nevěsty zavražděné v 19. století; o smrtelném hříchu; o zloději duší; o bloudění ztracených duší; o nešťastném muži, který se měnil ve vlkodlaka; popisuje temné stránky soužití se sousedy věnujícími se satanismu a jiné.

    Všechna tato odhalení jsou znepokojujícím spojením mezi „tradičním“ zločinem a mrazivými hrůzami nadpřirozeného světa.

    Román Chraň nás od zlého se v zahraničí těší takové popularitě, že se dočkal i svého zfilmování, které v nadcházejících dnech míří i do našich kin Chraň nás od zlého (Deliver Us from Evil) .
Ukázka z knihy:
    Díval se na nás s bázlivým výrazem ve tváři jako školák, který měl podezření, že právě řekl něco směšného, a očekával, že se mu bude celá třída smát.

    „Řeknete nám co si pod výrazem „vlastnit“ představujete,“ řekl Joe záměrně neutrálním tónem. Oba máme totiž zkušenosti s prosazováním zákona a byli jsme vycvičeni nepokládat svědkům zavádějící otázky nebo nabízet vysvětlení v průběhu zjišťování faktu, tedy v raném stupni vyšetřování.

    „No, tenhle duch vlastně vstupuje do mé ženy a snaží se mluvit jejími ústy,“ vysvětloval. „Často se zakoktává - tak Gabby normálně nemluví - nebo jí nerozumíme ani slovo. Během těchto transu, nebo jak to chcete nazývat, je ztuhlá až prkenná. Je proti tomu bezmocná, ale když rozsvítím nebo volám její jméno, Virginie obvykle odejde. Někdy s ní musím zatřást, nebo ji dokonce uhodit, abych ji probral. Ten duch řekl „neublížím, nevyděsím“, ale když takhle svou ženu vidím - ztuhlou, koktající a nevědoucí, co se děje - mám pocit, že jí to ubližuje a že je tu něco, čeho bychom se měli bát.“
Román Chraň nás od zlého vychází v těchto dnech u vydavatelství NOXI a vy ho můžete zakoupit ve vašem knihkupectví nebo na www.bux.cz anebo ve vašich knihkupectvích za 299 Kč.
ISBN: 978-80-8111-229-4
EAN: 9788081112294
Formát: 125x200
Počet stran: 288
MOC: 299 Kč
Mirka Karásková
Marketingová manažerka vydavatelství NOXI pro ČR
karaskova@noxi.cz
noxi.cz
Tel: 731476159

Vydáno:   23. 07. 2014

Přečetlo:  1666 čtenářů
Zdroj: http://www.noxi.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)