Články

- Knižní novinky -

Umění orientální diagnostiky (Kushi Michio)
Kushi Michio
Umění orientální diagnostiky


Kompletní kniha orientální diagnostiky

    Zásady této metody se zrodily a dodnes používají v Japonsku, Koreji, Číně a Indii a patří do jejich náboženských, kulturních a filozofických tradic dlouhá staletí.

Základní principy umění diagnózy

    Pomáhají pochopit, jaký je náš aktuální zdravotní stav, jak je na tom rodina, blízcí, přátelé. Kniha může posloužit jako výchozí bod cesty za naprostým zdravím, svobodou a štěstím.

Fyzickou a mentální konstituci člověka formují:

    Dědičné faktory pocházející z buněk matky a otce, výživa a prostředí v období růstu, podmínky života rodičů a předků, datum početí a porodu, místo narození a růstu, jídlo, kterým jsme byli krmeni v době růstu, společenské a kulturní vlivy.

    Tělo nám všechno prozradí, tělo nikdy nelže. Naučíte se umění diagnózy, metodu používanou dodnes v téměř celé Asii - jak dotykem, pohledem a tlakem poznat z tělesné konstituce, tvaru hlavy, posazení očí, velikosti dlaně, tvaru prstů zdravotní problémy. Kompletní kniha orientální diagnostiky pomáhá pochopit, jaký je náš aktuální zdravotní stav, jak je na tom rodina, blízcí, přátelé. Kniha může posloužit jako výchozí bod cesty za naprostým zdravím, svobodou a štěstím.


Vydala: Euromedia Group k.s. Ikar
Více na: www.bux.cz/knihy/128211-umeni-orientalni-diagnostiky.html
K dostání od 15. 8. 2013.

Vydáno:   03. 08. 2013

Přečetlo:  1304 čtenářů
Zdroj: http://www.bux.cz

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)