Články

- Záhady a tajemno -

Záhadné pyramidy
Pyramidy patří nepochybně mezi nejúžasnější a nejpozoruhodnější stavby v dějinách lidstva. Je to jeden z dlouho přetrvávajících divů světa. Jaké tajemství v sobě ukrývají a k čemu byly postaveny? Tuto otázku si klade snad každý člověk a naše současná civilizace nedospěla k uspokojivé odpovědi. Jednou z teorií je hypotéza, že všechny pyramidy na světě byly stavěny jako velké a nezničitelné objekty, ukrývající veškerou vědu a moudrost lidí, kteří je postavili.

Slovo pyramida pochází z kombinací řeckých slov pyro a amid, což znamená oheň a střed. I vědci dnes připouštějí, že pyramidy jsou nejen akumulátory energie, ale i jejich transformátory (kosmické energie, tvrdí jiní). Energie se v pyramidách koncentruje do středu a je úplně jedno, zda jde o stavbu masivní, nebo jen pyramidu z laminátových, kovových nebo dřevěných tyčí (vytvořeny jako experimentální pomůcky).
Využitím pyramidální energie se zabývá věda, zvaná pyramidologie. Základem je teorie, že uvnitř pyramidy se koncentruje a transformuje kosmická energie, zvaná orgon. Tato přetransformovaná energie se jmenuje pyrén. Aby k tomu v pyramidě doopravdy došlo, je nutné, aby jedna strana směřovala k severnímu pólu.

Zkuste umístit vodu (nejlépe pramenitou, nebo minerálku) pod maketou pyramidy, vámi vytvořenou. Pod vlivem pyrénu se mění její molekulární struktura a při ochutnání takto upravené vody okamžitě poznáme změnu. Takováto voda pak může léčit. Pozitivní účinky byly zaznamenány při kožních nemocech a alergiích a také je užitečná při proplachování vlasů či omývání tváře.
Potraviny jako ovoce a zelenina ošetřená pod pyramidou získává kvalitu čerstvosti, jako ovoce právě utržené ze stromu, nebo zelenina vytažená ze země.

Voda nabitá pyramidální energií urychluje vaření brambor o 10. minut. Experimentovat lze i s kávou. Postavíme-li šálek kávy pod pyramidu asi na 20. minut, ztratí svoji hořkou chuť. Dokonce i čaje připravené tímto způsobem získají jemnější vůni, pronikavější chuť a jejich léčebný účinek se stupňuje.
Až s překvapujícím efektem změní svoji chuť bonbóny a čokoláda. Odstraní se nepříjemná chuť chemických přísad a barviv. Prostřednictvím pyramidy můžeme zušlechťovat i víno, likéry a pivo. Víno začíná pod pyramidou kvasit a mění se na šampaňské.

Další využití je pěstování květin pod pyramidou, které lépe rostou a jejich květy a listy mají živější barvu. Neméně zajímavější využití je umístění kytice bez vody pod pyramidu, které uschnou, ale zachovávají si původní tvar a barvy. Tímto způsobem získáme suché květy i z těch druhů květin, které běžným způsobem nelze sušit.
Můžete také uložit do prostoru krémy a mastičky, čímž se zvýší jejich blahodárný účinek.
Vhodně umístěná pyramidka v místnosti může odrušit negativní vliv geopatogenních zón.

Pokud nabijete svoji pyramidu některou z barev, můžete dosáhnout barevné i pyramidální terapie naráz. Pyramidu postavíme na několik hodin na papír v požadované barvě a nabitou pyramidu vložíme na deset minut do vany s vodou, ve které se vykoupeme.
Červená slouží k posilnění organismu, žlutá posiluje nervovou soustavu a uklidňuje, zelená přináší klid, modrá ještě prohloubí vaší harmonii a připraví vás na meditaci.
Pyramidu můžeme použít i jako zesilovač myšlenek. Napište své přání na kousek papíru a položte ho pod pyramidu. Poté se uvedeme do meditativního stavu a koncentrujeme se na své přání. Jen v málo případech se nedostaví účinek. Při náročných přáních musíme uskutečnit seanci několikrát.

Vydáno:   14. 05. 2005

Přečetlo:  5798 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Angelika



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ pyramida v pokoji
30. 07. 2006 20:29
Vanesa
¤ pyramida v pokoji
4. 06. 2006 15:26
Fana
¤ pyramida
19. 03. 2006 13:53
Tomáš