Články

- Zajímavosti -

POZOR - Výměna hesel
Dobrý den,

dnes 3. března 2013 jsem zablokoval všechna stará hesla, která nahradíme novými, více zabezpečenými hesly. Všichni, kdo budete chtít vkládat komentáře pod svou dřívější přezdívkou, kontaktujte mě, prosím na tomto emailu:


napište do předmětu emailu výměna hesla a já vám zašlu vygenerované heslo nové, přes které se přihlásíte a následně si ho můžete změnit (po přihlášení v menu vpravo ZMĚNA HESLA). Nepožívejte formulář v kontaktech, v takovém případě nebude žádost vyřízena, pište pouze na výše uvedený email.

Při změně hesla si zvolte heslo jiné, než dříve, někdo se úmyslně vloupal do databáze a zkopíroval část hesel, tudíž se mohl přihlašovat za vás, to je jediné, co hrozilo. Tyto případy jsem krátce po krádeži zaznamenal a proto toto opatření, kterým se tato situace jednorázově vyřeší.

Ne vždy jste uváděli pravý email, protože registrace nepodléhá emailovému ověření, proto to dělám touto cestou. Některým z vás nové heslo pošlu automaticky, pokud vám ještě nedošlo, kontaktujte mě a já vše ihned nebo do druhého dne vyřídím.

Omlouvám se za tyto úpravy a přeji hezký den.

Administrátor Miroslav

Vydáno:   03. 03. 2013

Přečetlo:  2025 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)