Články

- Zamyšlení -

Sluneční erupce a duchovní vzestup
    Sluneční erupce mají duchovní význam. Zvyšují frekvenci Země, která s celým vesmírem vzestupuje do vyšší dimenze.

    Jedna z největších slunečních erupcí v historii se odehrála 27. ledna 2012. Oznámila začátek vstupu do plného vědomí pro lidi, kteří si vybrali cestu vzestupu. Jde o největší událost v historii, která aktivuje frekvenci Země i lidstva. Tato frekvence upozorňuje, že se lidstvo začíná vracet do probuzeného stavu. Spali jsme od pádu Atlantidy. Nastal čas, na který jsme čekali! Buďte vděční, že žijete na této planetě.

    Určitě se ozvou věční skeptikové, kteří se budou obávat, co se to děje, až budou sluneční erupce pokračovat po celý rok 2012. Strach může být důsledek jejich vlastní rezignace. Erupce mohou opravdu odstřelit ty, kdo se rozhodnou, že nezaměří svou pozornost duchovním směrem. Bylo již řečeno, že lidé, kteří se nerozhodnou vzestoupit s Matkou Zemí, odstraní sami sebe z přicházející Země v páté dimenzi. Sluneční erupce znamenají začátek této doby.

    Každý má šanci vzestoupit. Nikdo nebude opomenut. Je naším úkolem přesunout centrum soustředění z hlavy do srdce a pevně se odhodlat k vzestupu. Času na toto rozhodnutí je málo.

    Solární erupce uvolňují stále vyšší frekvence. Neexistuje jiný způsob, jak se dívat na to, co se právě děje. Tyto vyšší frekvence působí a pozdvihují vibrace všeho, s čím se setkají. Zvyšování frekvencí může být nepříjemné, dokonce i pro ty, kteří se na to určitou dobu připravovali, děje se to, když vibrujeme do jakýchkoliv vyšších úrovní světů, na které nejsme zvyklí. Čeká tam sílící blaženost, možná je jí až příliš, na ty, kdo mají aktivovanou srdeční čakru. Tyto pocity lidé vnímají jako brnění v každé buňce fyzického a energetického pole.

    Zvyšující se vibrace bude nepříjemná pro ty, kdo se nesnaží zvýšit svou frekvenci. Bude jim stále hůře z dopadajícího záření a také ze všeho znečištění na planetě, které způsobilo lidstvo. Zplodiny jsou nyní jedovaté pro všechny životní forma 3. a 4. dimenze. Lidé, kteří si vybrali, že zůstanou v egu, to potřebují pro vývoj své duše. Tento rok jim poskytne skvělou pomoc v podobě různých životních lekcí. Škola Země a dimenzionální mistrovství se týkají vibrací. Je to velmi jednoduché. Všechno jsou pouze různé úrovně vibrací. Lidé jsou vědomí, které se zpomalilo do velmi pomalé vibrace, aby zažilo fyzickou oddělenost od Zdroje. Hra skončila! Tento cyklus končí. Nastává čas, abychom si vzpomněli, kdo a co opravdu jsme. Děláme to jednoduše tak, že zvyšujeme vibrace. Nejsnadnější cesta je být Láskou! Někteří lidé ukazují, jak a proč to tak funguje. Já například komunikuji se svým vyšším já v rozšířeném stavu vědomí. Spojuji ego a vyšší já, jak nejlépe umím. Jestliže toužíte vzestupovat, rozhodněte se pro to. Musíte to udělat upřímně, ze srdce a vyslat své přání vesmíru. Jakmile to uděláte, tak poznáte, že to tak je a začnete svou vlastní duchovní práci.

Ta práce spočívá v tom, že se obrátíte do sebe. Tam najdete své skutečné Já.

    Všechno, co je vně vašeho srdce, je iluze! Tu iluzi tvoří vaše myšlenky a emoce. Veškerou pravdu můžete najít v sobě, je uzavřená ve vší DNA.
TO VŠECHNO JE VE VÁS!
    Sluneční erupce dekódují DNA a způsobují, že se vibrace života zvyšuje. Vyšší vibrační úroveň se týká vzestupující Země a všech, kdo s ní chtějí do páté dimenze. Dimenze jsou vibrační úrovně, na kterých buď žijeme, nebo se na ně nalaďujeme. Rychle směřujeme do stavu, kdy vše, co bylo dosud skryté, se stává viditelným. Nepromarněte to! Pochopte, co se děje. Nebo prostě buďte láskou. Učte se jenom být!

    Země a celý vesmír vzestupují. Nezáleží na tom, na kterou dimenzionální úroveň je individulní vědomí naladěno. Všechny úrovně se posunují nahoru v Dechu Zdroje. Každý, kdo se zabývá spirituálními naukami, ví, že tento stav přijde. Ale nikdo neumí popsat, co se opravdu stane po skutečném posunu. Procházíme portálem do individuálních časových linií a realit. Děje se to proto, že každý sníme svůj sen, svou vlastní realitu, kterou máme prožít kvůli růstu své duše.

    Uskutečněte svůj sen teď! Naplňte ho emocemi, aby se projevil v realitě a sladil s ní! Skutečná magie 5D začíná právě teď.

    Nedělejte si starosti s jinými lidmi a s tím, jaké jsou jejich sny. Já vím, že máte rádi svou rodinu a přátele, ale sledujte, co se děje. Nemůžete dělat nic jiného, než snít svůj sen a vytvořit si své nebe nebo peklo, které chcete po posunu vytvořit. Lidé, které milujete, to pro vás nemohou udělat. Posun již probíhá, ale my nejdeme všichni na stejné místo. I když někteří mohou doopravdy pokračovat v cestě společně, nelpěte příliš na této možnosti.

    Přišli jsme do Školy Země z různých míst, časových linií, dimenzí a částí univerza/multiverza, abychom se připojili k této hře. Jsme učitelé a bohové na semináři. Škola Země byla školící základnou. Ale to teď skončilo. A je čas vzestoupit na vyšší stupeň studia, abychom odešli do univerza předávat dál, co jsme se naučili. Pozemská Škola je nejtěžší škola ve vesmíru. Tento vzestup končí mistrovským stupněm!
Zpátky ke Slunečním Erupcím
    Největší z posledních erupcí dorazila k Zemi kolem 2. února 2012. Erupce byla 5x větší než slunce. Výbuchy budou pokračovat ještě mnoho let a budou mít vliv na všechno v naší sluneční soustavě. Tyto extrémně vysoké vibrace pocházejí z Galaktického středu hluboko ve vesmíru. Zasáhnou každou planetární soustavu a každý měsíc. Tyto vysoké spirituální vibrace nyní dopadají na Zemi. Děje se tak každých 26 tisíc let a zahajují časovou linii vzestupu.

    Předtím, než jsme sem přišli v tomto období masového vzestupu, zničili jsme 4 světy. Země Mu byla zničena během mimozemských válek na Zemi. 100 tisíc let staré důkazy o jaderném palivu - granule jaderného paliva - byly nalezeny v Jižní Africe v uranových dolech. Potopili jsme Lemurii a potom Atlantidu, na které jsme nakonec “spadli“ do třetí dimenze, abychom dokončili božský plán oddělení od Zdroje. Nastal čas postoupit do vyšších dimenzí. Vše, co se nyní odehrává, je o tom! Mise skončila! Je čas vrátit se domů!
Mutace DNA
    Až začnou vyšší frekvence dopadajících slunečních erupcí působit na každého z nás, DNA se bude měnit a přeskupovat. Když to dovolíte, pocity extáze a blaženost budou normální věcí. Části naší DNA, které byly „rozepnuty“, abychom mohli „padnout“ po zániku Atlantidy, abychom zažili nižší vibrační dimenze, budou nyní přeměněny do svého přirozeného stavu.

    Nyní budou aktivována vlákna DNA, které byla dosud nevyužita. Přitom se bude zvyšovat naše vědomí, kdo jsme, o našich minulých životech, našich božských silách, které jsme odmítli používat. Sluneční erupce mohou být problém pro lidi, kteří se nezaměřují na svou spiritualitu a nárůst vlastní fyzické frekvence. Pamatujte, že není ani dobro ani zlo. Existují jen volby svobodné vůle a práce.
Boží dokonalost
    Vše je ve stavu Boží Dokonalosti bez ohledu na to, jak to my osobně vidíme.

    Dimenze mají mnoho vrstev - podobně jako cibule - jsou propojené a spolupracují, aby byl boží plán završen. Rok 2012 dovoluje všem, kdo se tak rozhodnou, aby se stali probuzenými božími bytostmi. S tím, jak vzestupujeme, rozšiřuje se naše úroveň porozumění. Brzy budeme okamžitě realizovat své sny - bude to dalece přesahovat vše, co si teď umíme představit. Okamžitá realizace je přirozený stav božské bytosti.

    Když sníme a manifestujeme naši budoucnost na individuální úrovni, děláme to i kolektivně. Takže odstraňte vše, co vás omezuje. Odstraňte pravidla hry. Jestliže se blížíme k 5D bez pravidel, můžeme definovat každou zkušenost v čase, kdy se děje. Začněte všechno vnímat z neomezené perspektivy. Musíme to dělat na nejhlubších úrovních nás samých, když procházíme tímto procesem, abychom společně ovlivňovali, co budeme, až budeme procházet poslední vortexem roku 2012 a posuneme mezi dimenzemi.
Zahoďte limity
    Nastal čas rozvíjet, čím budete potom! Jestliže půjdeme do tohoto posunu s omezeními sebe sama, tak tam budou i poté. Cílem je dosáhnout nejvyšších vibrací a s nimi nejvyšší úrovně vědomí a svých schopností. Jako multidimenzionální bytosti můžeme cestovat všemi vibračními a dimenzionálními úrovněmi dle libosti.
Působení slunečních erupcí
    Při dopadu slunečních erupcí na nás můžeme být trochu nervóznější. Můžeme mít bolesti hlavy a kloubů, roztěkané myšlenky. Nepropadejte skepsi a pochybnostem. Dělejte, co vám říká vyšší já. Příčinou potíží je osvobozování a restrukturování vašeho světelného těla. Všechny staré nižší vibrace musí být uvolněny z hluboko pohřbených míst vaší bytosti.
Minulé životy mohou rušit
    Vzpomínky na minulé životy mohou být problém pro lidi, kteří si ještě nevybrali probuzení a pochopení toho, co se děje. Můžeme potkat jedince, kteří šílí z toho, jak k nim přicházejí staré vzpomínky. Stále se identifikují se světem 3D. Mohou se projevovat násilně vůči sobě i vůči okolí. Opravdu bychom ale neměli zaměřovat naši energii na věci, které nechceme, aby se uskutečnili v naší realitě.
Ochrana pro všechny
    Všichni, kdo pracují na vytvoření a posílení světla uvnitř své merkaby, jsou pod ochranou. Každý si potřebuje vzpomenout na naše spirituální nástroje. Tyto informace máme uloženy v sobě. Je čas je začít používat. Požádejte své průvodce a vyšší Já, aby vám pomáhali.
Klíčem je neulpívání
    Neulpívání je klíčem pro všechny, kdo se rozhodli pro vzestup. Ano, cítíte lásku a soucit ke všem, ale zůstaňte od nich odděleni, abyste nepadli do pasti iluze někoho jiného nebo abyste se nenechali zatáhnout do nižších vibrací! Jenomže každý člověk si svobodně vybírá svou cestu a my s tím nemůžeme nic dělat.
Čas promoce
    Rok 2012 je čas promoce pro ty, kdo dokončili školní docházku. Sluneční erupce signalizují, že začíná promoční ceremonie. Někdo odmítne dokončit školu, a to je v pořádku. Někdo bude chtít opakovat třídu v dalším cyklu výuky. Není to ani dobré, ani špatné. Tito lidé budou odstraněni na vlastní přání. Ty, kteří se rozhodli, že nepůjdou cestou vzestupu, musíme nechat, i když třeba ještě zůstávají v našich životech. Oddělte se od nich s láskou. Milujte je za to, jací jsou.

Buďte vědomí a beze strachu

    Sklizeň roku 2012 začala. Každý by si měl být vědomý možné intenzity toho, co se bude dít. Solární výbuchy magnetické radiace, únik radiace ve Fukušimě, války, nemoci, kontaminace, záplavy a extrémní počasí aj., to jsou rozmanité metody, při kterých si duše nevybraly vzestup a tímto způsobem jsou odstraňovány ze Země. Kromě toho, začalo i čištění a obnova Matky Země a budou dokončeny. To vše již začalo. Každé ulpívání znamená možnost, že se změní zaměření pozornosti a nasátí do nižších vibrací. Jde o poslední zkoušku našeho mistrovství a ukončení vzdělání v Pozemské Škole. Zkoušky začaly.


Bill Ballard
Původní článek je krácen, překlad: heartblue


Vydáno:   22. 03. 2012

Přečetlo:  2425 čtenářů
Zdroj: http://pravdu.cz

Autor (vložil): iveta



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Jarda
28. 03. 2012 10:47
Adanom
¤ Jarda
23. 03. 2012 9:11
Perchta
¤ re: Perchta
23. 03. 2012 8:14
Jarda
¤ Jarda
23. 03. 2012 6:30
Perchta
¤ re: garias
22. 03. 2012 20:35
Jarda
¤ Jarda
22. 03. 2012 20:24
Sylvia
¤ ...
22. 03. 2012 19:50
garias
¤ garias
22. 03. 2012 19:18
samby
¤ garias
22. 03. 2012 19:04
okolojdouci
¤ samby
22. 03. 2012 18:07
garias
¤ ...
22. 03. 2012 16:36
samby
¤ Jarda
22. 03. 2012 16:07
garias
¤ re:
22. 03. 2012 14:17
Jarda
¤ ...
22. 03. 2012 13:36
garias
¤ ...
22. 03. 2012 13:31
garias
¤ ...
22. 03. 2012 12:21
okolojdouci