Články

- Knižní novinky -

Knihy vydavatelství ANCH-BOOKS / Společnost 2015
ANCH-BOOKS vydává knihy zabývající se s tématy vstupu do nového věku.
Zveme Vás začíst se... na: www.anch-books.eu

    Jsme zaplaveni informacemi a předpověďmi o přechodu Země a lidstva na vyšší úroveň vědomí. Co to však znamená? Jaké jsou to procesy a s jakými následky?

    Christoph Fasching s podporou bytosti, kterou v našem kulturním okruhu známe pod jménem Archanděl Gabriel, podrobně skicuje proces přechodu do Zlatého věku.

    Život společnosti v roce 2015 bude úplně jiný. Zmizí všechny nástroje ovládání, v první řadě peníze, které jsou dnes všemocným měřítkem výkonu a hodnoty věcí i lidí. Nepůjde však o „cashless society“ (=bezhotovostní společnost) jak si ji představují někteří, neboť tyto koncepty vedou jen k iluzorní rovnoprávnosti všech, a ve skutečnosti nás zotročují.

    Přechodem do 5. dimenze se kvalitativně změní naše mozková struktura. Když pochopí a přijme přeměnu dostatečný počet lidí a vytvoří si nové obrazy reality, naplní se jimi i morfické pole až tyto energie dosáhnou stavu „kritické masy“ potřebné na to, aby se začaly zhmotňovat.

    Společenskou formu třetího tisíciletí určují vlastnosti jako vzájemný respekt, porozumění, podpora a láska. Autor podrobně mluví o tom, jak se na tomto základě vytvoří nové hospodářství a politika, změní se stravování, výchova dětí, trávení volného času i vztah k naší domovské planetě Zemi. Kniha je psána jednoduše a je snadno čitelná, přestože vysvětluje komplexní témata přechodu z nynějšího do nového stavu, který má přinést skutečné a trvalé štěstí všem pozemšťanům. Zní to možná neuvěřitelně, ale jednoduché poselství této knihy je: „ano, je to možné a bude to tak!“

    Je jakýmsi manuálem, návodem, nebo povzbuzením pro ty, kteří cítí, že se odehrává něco mimořádného a diametrálně nového a snad mají před tím vědomý či nevědomý strach. A proto - při čtení poslouchejte, co vám říká vaše srdce a intuice!


první/é vydání/vydanie: 2011
jazyk: čeština_167 stran
objednání knihy viz. zdroj


Vydáno:   12. 12. 2011

Přečetlo:  1924 čtenářů
Zdroj: http://www.anch-books.eu

Autor (vložil): anch



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)