Články

- Kontakty se záhrobím -

Mezi životy
    Všechny tyto názory v uvedeném článku pochází od regresovaných jedinců, kteří na různé otázky odpovídali takto:


    „Samozřejmě, že věřím v Boha. Každý věří v Boha, Bůh je“, odpovídají subjekty, které se nacházejí ve stavu změněného vědomí a popisují své minulé životy. Když jsou požádáni, aby formulovali celkový smysl života, často odpovídají: „Musíme se naučit milovat“, nebo: „Musíme se připodobnit Kristu a více myslet na blaho druhých“. V řadě případů dotazovaní neskrývají, že jsou rádi, že jsou mrtví a zdůrazňují, že se cítí daleko lépe než za života na zemi.

    Pacienti regresovaní do minulých životů říkají, že: „Duše se na zem vracejí společně, ve skupinách, jako přátelé, příbuzní a nepřátelé a že si můžeme vysloužit právo zvolit si vlastní rodiče“. Jedena žena popisující období mezi životy uvedla, že by se chtěla znovu narodit. Na dotaz co ji v tom brání, sdělila: „má matka se ještě nenarodila, musím počkat“.

    Většinou si své rodiče vybíráme sami. Musíme překonávat různé potíže, neboť jen tak duchovně vyspíváme a plníme úkol, kvůli němuž jsme se na zem narodili. Někdy se při výběru rodičů dopustíme chyby. Neznamená to však, že bychom následný život museli promarnit. Protože nemáme podmínky k tomu, abychom pracovali na věcech, které jsme si naplánovali, můžeme se zaměřit na jiné.

    Smyslem reinkarnace je, abychom se stali moudrými lidmi a že v tomto ohledu velmi důležité místo zastává meditace, neboť nám pomáhá poznat sebe sama a Boha.

    Když se v okamžiku krize či nebezpečí modlíme, můžeme se opřít o zdroj energie, odcházející z bytostí, jež se nás snaží ochránit. Všude kolem je světlo, je zde mnoho duší a přirozeně spolu komunikují.

    K největšímu duchovnímu rozvoji dochází na zemi, neboť pouze tam jsme nuceni čelit překážkám a potížím nejrůznějšího charakteru. Jejich překonáváním se naše porozumění prohlubuje.

    Mezi životy na zemi si uvědomujeme smysl života a řady dalších věcí, jejichž význam nám na zemi uniká. Když zhodnotíme svůj předchozí život, ujasníme si, který typ překážek v další reinkarnaci nám nejlépe pomůže překonat vady našeho charakteru.

    Starou duši definujeme jako tu, která díky častějším reinkarnacím na zemi postoupila vpřed rychleji. Všechny duše byly stvořeny na počátku, ale ne všechny žily na zemi. Nejdůležitější věcí je láska a pomoc, kterou nezištně poskytujeme druhým.


Záhady reinkarnace - Ruth Montgomeryová

Vydáno:   04. 02. 2011

Přečetlo:  4278 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Alcyone



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Tak asi..
11. 02. 2011 10:12
daiterr
¤ stupne...
10. 02. 2011 18:19
garias
¤ Co další lidé...
10. 02. 2011 18:14
garias
¤ představivost..
10. 02. 2011 11:03
daiterr
¤ ..
10. 02. 2011 9:24
garias
¤ O životě po životě..
4. 02. 2011 8:40
daiterr