Články

- Zamyšlení -

Hledáš smysl života? Rozhodni se tedy!
Vážený čtenáři,

    pravděpodobně jsi otevřel/a tento článek, protože hledáš smysl života. Možná Tvé hledání pramení z obecného zájmu, problémů v osobním životě, či upřímné touhy dovědět se pravdu. Někdo Ti jistě řekl: "užívej si!", jiný: "založ kariéru, založ rodinu a něco po sobě zanechej", další řekne" "žádný smysl není, jen slaboši jej hledají...", nebo "očišťuj karmu", "vzývej anděly"...atd.

    Také jsi jistě narazil/a na hromadu protichůdných informací, které si navzájem konkurují a snaží se všem vnutit tu svoji "pravdu" - až je z toho člověk zoufalý a řekne si: "nemá to cenu, pravdu se stejně nedozvím".

    Vážně si myslíš, že tomu tak je? Samo Tvé já, Tvé podvědomí křičí a ukazuje, že tomu tak není - a Ty to víš!...Každý máme v sobě "nějakou" vnitřní touhu, která nás vede a nutí hledat - nedá nám spát...a když tuto touhu umlčíme a zdánlivě naplníme nějakou dočasnou náhražkou (kariéra, nový koníček, nová žena/muž, atd.), pak se znovu potvůrka vynoří a zůstaneme v bludném kruhu, nenaplněni.

    Jak je to možné? CO to uvnitř nás tak křičí a nutí nás se nad tím zamýšlet a hledat smysl života? Jistě... člověk, který sám sebe klame a tvrdí, že vše je jen náhoda, ten se bude ohánět přirozeným strachem a sobeckou touhou po nesmrtelnosti ...Ale co když to tak není?

    Lidé věří pouze tomu čemu sami věřit chtějí - to platí jak o lidech věřících, tak nevěřících...ale co objektivní skutečnost? Ta je přece naprosto nezávislá na tom, co si myslíme...buďto "něco" je, nebo není...a naše víra to nezmění.

    Co když ten vnitřní hlas a to zvláštní "hlodání" je skutečný hlas, který nás k "někomu" volá? Může se člověk osobně přesvědčit, jestli ta "pravda" je opravdu objektivní a skutečnou pravdou? Bez toho, aby musel slepě věřit a přijmout nějaké učení? Může si ono "nepodložené" tvrzení, kterým se ti pánbíčkáři pořád ohánějí, ošahat?

Má odpověď zní ANO. A zároveň je to velmi důležitá otázka proč.

Můžu zde předkládat hromadu argumentů, hromadu indicií a faktů ( např. zde: 1, 2, 3, 4, 5 )

...ta však jdou všechna napadnout a ignorovat, jak to mnozí dělají.

    Proto Tě, milý čtenáři, vyzývám - JDI A PŘESVĚDČ SE SÁM! Hledáš naplnění? Hledáš štěstí?....najdeš Jej ve vztahu s Bohem....

    Nevěříš? Jdi za Ježíšem Kristem. O Něm bylo řečeno: "Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jediného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný"....On za Tebe zemřel a pak vstal z mrtvých! Ať se snažíš být sebelepší, stále si tvoříš také pomyslnou hromádku špatných věcí (hříchů) - Samotný Bůh Ti nabízí, že ji smaže...

    Bůh je úplně jiná "liga" - On je naprosto SVATÝ (tj. čistý)...nemůžeme k němu, protože nám v tom překáží naše hříchy, ale Ježíš se obětoval a Jeho oběť má moc smazat všechna provinění - jen ber, nebo nech být...

    Je to tak jednoduché, ale zároveň tak složité....Přijmi tu nabídku, vydej se s dětskou upřímností Ježíši a On obnoví Tvůj ztracený vztah s Tím, kdo Tě stvořil - s Bohem. Pak Ti taky dá nadpřirozeně poznat, že nejsi úplně mimo a že Tvá víra není slepá (zkušenost milionů znovuzrozených křesťanů).

    Jdi a zkus to - nemáš co ztratit! Zato máš co získat...Zkusíš-li to a nebude-li to "fungovat", pak přijď a hlásej, že žiji v bludu - sám jsem zažil moc a ujištění od samotného Boha ( viz ZDE ).

    Rozhodneš-li se, jdi do svého nitra a popros Boha, aby Ti dal poznat pravdu...vyznej Mu, že to chceš zkusit a popros Jej, ať se Ti dá poznat...bližší info o biblickém způsobu přijetí odpuštění je ZDE.


PS.
    Pravé křesťanství je o vztahu s Ježíšem Kristem (pozor tedy na předsudky v souvislosti s katolickou církví, kterou mnoho lidí ztotožňuje z pravým křesťanstvím - není tomu tak - pravý křesťan je ten, kdo přijme Ježíše Krista do svého života a drží se Jeho učení z Bible - napříč celým světem. Proto v pravém slova smyslu existuje pouze jediná pravá církev - a to církev Kristova, kterou nenajdete nikde zaregistrovanou:), sestává z upřímných věřících, kteří přijímají Krista napříč spektrem různých křesťanských církví - proto bacha na sekty, které tvrdí, že jenom ony jsou ty správné a pravé. O katolicismu více ZDE.


Vydáno:   25. 10. 2010

Přečetlo:  1937 čtenářů
Zdroj: http://zivot-nazory.blog.cz

Autor (vložil): Marpefi



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ RE:
20. 11. 2010 20:11
lukas753
¤ :-)
29. 10. 2010 20:26
Morld
¤ pro Natty
29. 10. 2010 19:50
Marpefi
¤ Ještě jednou
29. 10. 2010 18:18
Natty
¤ hh
27. 10. 2010 11:26
Soul
¤ Ježíš není Bůh
26. 10. 2010 22:09
Derdekea
¤ Vidím,
26. 10. 2010 20:28
the cell
¤ ale!!!
26. 10. 2010 14:58
Jelitko
¤ farář?
26. 10. 2010 12:46
Marpefi
¤ smysl zivota?
26. 10. 2010 10:19
Jelitko
¤ Omlouvám se
26. 10. 2010 10:17
Natty
¤ :-)
25. 10. 2010 22:36
Morld
¤ ahoj
25. 10. 2010 21:20
Jelitko
¤ Já osobně
25. 10. 2010 19:40
the cell