Články

- Zajímavosti -

Co prozrazují oči
Co prozrazují oči aneb oko - do duše okno
Někdo má oči velké, jiný malé, někdo jasné a jiný temné. Podle barvy , velikosti a tvaru očí se dá usuzovat na charakter člověka.

Tak například lidé s velkýma očima jsou harmoničtí, inteligentní, citliví, a mužní. Za to lidé s malýma očima jsou tvrdohlaví, a občas dokonce zahledění sami do sebe.

Čisté a jasné oči hovoří o povaze čestné a aktivní. Lidé se zamyšlenýma očima mají sklony k překrucování pravdy.

Načervenalé oči vypovídají, že jejich majitel je netrpělivý a snadno se rozčílí. Úzké oči mají klidní a vyrovnaní lidé, kulaté zase lidé neústupní a trojúhelníkovité pak lidé veselí a upovídaní.

Mnoho prozradí i obočí:
Souměrné obočí svědčí o moudrosti a charakteru. Husté obočí směřující vzhůru o štědrosti a mužnosti a směřující dolů o stydlivosti. Krátké a husté obočí pak o vznětlivé a výbušné povaze.

Modroocí a šedoocí lidé jsou až na vyjímky vcelku dobrými umělci v ovlivňování druhých. Životního partnera by si měli vybírat intuitivně a sňatek uzavírat výhradně z čisté lásky.
Vztahy mezi modro a šedookými lidmi se často rozpadají protože se chtějí navzájem převychovávat.

Hnědoocí lidé potřebují lásku modrookých. Jejich vztah muže být šťastný a pevný jedině pokud modrooký dokáže uhodnout a splnit všechna přání hnědookého a nikdy ho nebude kritizovat. Co se týče sexu, mohou spolu zažít spoustu krásných a vášnivých chvil.
Udržet si lásku zelenookého člověka je těžké a znamená to změnit své image k jeho obrazu a plně se mu podřídit.

Hnědooký člověk je velmi přitažlivý, spolehlivý a ve většině případů skvělý milenec. Pokud tyto své přednosti umí využít, stává se absolutně úspěšný. Tito lidé mívají představu, že celý svět je tu jen pro ně a jen touží se jim obětovat. Získat a udržet si lásku modrookého nebo šedookého člověka je pro ně těžké, ale o to snažší je tuto lásku zase ztratit.
Vztah s jiným hnědookým člověkem musí být bezpodmínbečně založen na toleranci a občas je mutné přistoupit i k sebezapření.
Zelenooký musí být ochoten vzít na sebe veškerou zodpovědnost, starosti a úkoly. Pak může tento vztah fungovat.

Zelenoocí lidé jsou velmi spolehlivý a ochotní, a jejich hlavním úkolem je oblíbit si především sami sebe.Ke svým nepřátelům jsou velmi tvrdí a nepříjemní. Zelenooocí touží lásku dávat i dostávat.
Modroocí dokáží zelenooké absolutně ovládnout a mají tendence být v partnerství vůdcem. Ale také dokáží být vděční za pomoc.
Hnědoocí jsou pro zelenooké velmi přitažlivý a okouzlující. Tento vztah má velkou šanci na absolutní štěstí a doživotní trvání.
Vztah dvou zelenookých je velmi žárlivecký, podezíravý a třaskavý.

Vydáno:   20. 01. 2009

Přečetlo:  3656 čtenářů



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ zmena farby oci
27. 01. 2009 22:12
objavovatel
¤ nesouhlas
27. 01. 2009 19:11
omnitronic
¤ nkjjbj
24. 01. 2009 0:52
R@mbi
¤ oči?
23. 01. 2009 12:58
garias
¤ Nejspíš...
21. 01. 2009 19:02
Chocomog
¤ taky
20. 01. 2009 21:00
Montrey
¤ Co mám dělat já?
20. 01. 2009 17:58
Markus
¤ :)
20. 01. 2009 17:35
Liban