Články

- Zajímavosti -

Práce s kyvadlem
Popovídejte si se svým podvědomím..!
Chcete se spojit se svým podvědomím? Získat od něho informace či radu?

Doporučuji vám, začněte s kyvadlem. Kyvadlo je zajímavá a přitom ta nejjednodušší věc, jak se můžete sami přesvědčit, že to jde a funguje.

Pro začátek a první vyzkoušení úplně stačí, když si na vlněnou přízi, dlouhou 20 - 25 cm připevníte prsten jiný podobný předmět a druhý konec nitě si obtočíte několikrát kolem ukazováku. Loket si opřete o desku stolu a držte kyvadlo klidně nad nějakou jednoduchou tabulkou. Soustřeďte se na kyvadlo. Nyní svému podvědomí položte otázku: "Milé podvědomí, ukaž mi, prosím, který pohyb identifikuješ jako ANO? Ukaž mi, který pohyb znamená ANO. Co znamená ANO?" Nic přitom nedělejte, jen položte tuto otázku a čekejte na odpověď svého podvědomí. Přitom je důležité nic si nepředstavovat, na nic jiného nemyslet.

Během okamžiku nebo i vzápětí uvidíte, jak se kyvadlo jemně pohybuje. Zapište si tento pohyb a hned se zeptejte: "Který pohyb znamená NE? Ukaž mi, prosím tě, pohyb, jímž oznamuješ NE."Dále se můžete zeptat, který pohyb znamená NEVÍM nebo NEŘEKNU. Všechny pohyby si zaznamenejte. Závěrem můžete ješte provést kontrolu a na všechno se vyptat znovu. "Znamená tento pohyb (pojmenování pohybu) ano/ne? Znamená tento pohyb nevím/neřeknu?" Existuje ještě jiný způbob komunikace s kyvadlem. Místo tabulky použijte třeba list papíru na kterém je nakreslen kříž, přičemž protilehlé svislé čáry pojmenujeme ANO (napišeme) a vodorovné NE. V tom případě kyvadlo odpovídá dle vyznačeného kříže svislými pohyby ANO vodorovnými NE. Jestliže jste se ujistili, můžete od nynějška kyvadlo používat jako rádce v otázkách všedního dne. Berte to však spíš jako trénink a neptejte se na budoucnost.

Proč?

Ne, že by to kyvadlo neumělo, ale kyvadlo má "ošklivý" zvyk plnit i ta nejtajnější přání tazatele (majitele) a udělat mu tak radost.
Naštval vás váš kluk či holka? Pravděpodobně dostanete odpověď, že ho máte opustit. V takovémto případě je kyvadlo váš přítel, který s vámi cíti. Jiný příklad, poněkud z jiného soudku. Předpovídání tažených čísel ve Spotce. Sám jsem se přesvědčil, že i to kyvadlo umí, jen problém je v tom, že nesmíte mít v úmyslu si vsadit nebo se domluvit s někým, že vsadí za vás. Dvakrát jsem předpověděl čísla ve Sportce a získal bych v obou případech druhou cenu. Ale jen pokud jsem to zkoušel na nečisto. Když jsem chtěl od něho znát čísla proto, abych vsadil (protože každá korunka je dobrá, že), tak zklamal. Prostě a jednoduše prachy z něj nedostanete. Z mých zkušeností vyplývá, že v čistě osobních věcech a věcech prospěchářských se mu moc nedá věřit. Něco jiného je, pokud vaše otázky "odkývá" jiná osoba.

Co umí kyvadlo opravdu dobře a v čem je na něj vždy spoleh, je měření energetického potenciálu (čímž je myšlena biologická energie). V tomto případě kyvadlo většinou opisuje kruh v některých případech se pohybuje v přimce. Tímto způsobem můžete například změřit intenzitu otevření čaker nebo sílu amuletů a podobně.

Pokud jste dospěli k názoru, že k vám kyvadlo patří, nebo že mu můžete a chcete důvěřovat, udělejte si kyvadlo vlastní. K jeho výrobě se hodí stříbrný, zlatý, měděný, nebo jiný železný řetízek, v žádném případě však nepoužívejte hliníkový. Jako závaží já osobně používám zašpičatělý kámen či krystal. Kámen se z jedné strany navrtá diamantovou frézkou a navlečené očko s řetízkem (vzdálenost od kamene k prstu má být 20 - 25 cm) se vlepí pryskyřicí do kamene. Po zatvrdnuti a před prvním použitím, je nutné kyvadélko očistit, máte-li možnost, případně i zasvětit.

Kyvadlo očisťujeme od negativních vlivů a energií. Očistění je možno provést různými způsoby: ohněm, vodou, zemí, solí. Osobně doporučuji následující postup:

Kyvadlo (jde hlavně o kámen) uložíme minimálně na 24 hodin (maximálně na jeden týden) do krystalů soli (ideální je mořská sůl) nebo solného roztoku. Pak tuto sůl (nebo roztok) vsypeme do tekoucí vody (potoka, řeky,v domácnosti do kanalizačního odpadu a kyvadlo řádně opláchneme pod tekoucí vodou. (Takto bychom měli kyvadlo očistit vodou, opláchnout občas i během jeho používání).

Jinou možností je na stejně dlouhou dobu kyvadlo zakopat do země, případně ho očistit nad přímým ohněm (v tom ale pozor, některé kameny jsou choulostivé na teplo nebo na prudkou změnu teploty).

Očistěné (případně posvěcené) kyvadlo noste stále u sebe, co nejblíže těla (je-li na řetízku je možno ho nosit přímo na krku), aby se nabijejo vaší energií. To je předpoklad pro zajištění jeho stálé a dobré reakce na vás a bude čím dál citlivější.

Nedoporučuje se a není vhodné kyvadlo někomu půjčovat, nebo se ho nechat dotýkat jinou osobou. Po takovémto kontaktu je třeba ho opět očistit.

Vydáno:   24. 04. 2008

Přečetlo:  5311 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)