Články

- Meditace a relaxace -

Čerpání energie
Postavíme se pohodlně, zavřeme oči a připažené ruce obrátíme dlaněmi proti zemi. Následující prosbu můžeme říkat mentálně nebo nahlas:

"Já, ........(křestní jméno), dcera pozemská, prosím pramatku Zemi, dovol mi napojit můj organizmus na tvoje žhavé srdce. Dovol mi čerpat zemskou energii, která bude procházet mým tělem a bude odvádět špatné negativní bloky energie do žhavého srdce Země.

Prosím, přetav tuto negativní energii na energii pozitivní a použij ji ke tvému ozdravení. Děkuji ti za pomoc."

A vcítíme se do našich dlaní a chodidel a můžeme pozorovat, jak k nám přitéká proud životadárné energie, tak potřebné pro správnou funkci našeho těla.

Je dobré, abychom dočerpali také energii vesmírnou následujícím způsobem. Zůstaneme stát a vzpažíme ruce s otevřenými dlaněmi, směřujícími dopředu (paže můžeme trochu rozpažit, aby postoj byl pohodlnější) a poprosíme:

"Prosím také Vesmír o povolení k čerpání energie vesmírné. Ať také tato energie proudí mým tělem, abych mohla z obou energií, zemské i vesmírné, vytvořit pevný energetický obal kolem mého těla. Děkuji za pomoc."

Je dobré, pokud dočerpávání obou energií provádíme stále na stejném místě, pak časem můžeme zjistit, že pokud na toto místo přijdeme (klidně to může být i v bytě), tak příliv energií se dostavuje sám bez požádání.

Vydáno:   28. 12. 2007

Přečetlo:  5872 čtenářů



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ??
5. 02. 2011 15:54
endys007