Články

Zajímavosti

Čtvrtý rozměr - (komentáře)

ywr
názor zkušeného
13. 08. 2006 13:52

papír je trojrozměrný-tudíž vše co zminuješ dál je **** model-doporučuji ti ponořit se do-Neobyčejná teorie světla a látky/aut.R.Feynman/-ywr
n1ghtfly
pro Zitu
11. 05. 2006 17:40

Jak píšeš,že pokud přece je něco vyššího než my, mělo by existovat i něco méně vyvinutého! ---- Ale co když ne???? Co když mi jsme ta dolní hranice???
zita
dvourozměrné?
11. 03. 2006 19:46

Já tomu sice nerozumím, ale pokud na nás koukají nějaké čtyřrozměrné bytosti, neměli bychom my koukat na dvourozměrné bytosti? Já tady o žádné takové neznám. Pokud je přece něco vyššího než jsme my měloby existovat i něco méně vyvynutého.
Abedien
Nesmysl ...
2. 03. 2006 12:01

... a zas jen nesmysl. Vysvětlím. Představte si dvourozměrnou ploštici. Má jen délku a šířku. Řekněte mi někdo způsob, jak jí trojrozměrná bytost sdělí, že existuje? I když před ní zapíchnete špendlík, tak ona nevidí jeho výšku, ale jen řez s výškou 0. Jediná možnost je propíchnout přímo ji, ale to ji zabije. Tudíž je jasné, že vícerozměrné bytosti nás mohou ovlivnit pouze tím, že nás zabijí a naopak. My se o nich dozvíme pouze v čase smrti nebo po ní. Kolik rozměrů má Bůh? Kolikrát budeme muset zemřít, abychom ho konečně uviděli nebo alespoň zístali jistotu jeho existence?