Články

Zamyšlení

Vzestup a pád - (komentáře)

Templar
....
29. 11. 2006 20:38

Hezky napsaný článek.Souhlasím s tím,co je zde napsáno. ... Jsou taky lidé,kteří sice nabyli určitých schopností a v některých případech je bohužel používají ke svým sobeckým zájmům,ale tito lidé sešli s cesty a tudíž v podstatě nic nepochopili a tudíž vlastně "neví".
Michaela
Velmi hezké
25. 11. 2006 17:03

Moc pravdivé. Váš článek nepostrádá hlubokou myšlenku. Každý člověk, ne, jen ten, kdo se zabývá magií, by měl znát zákon zpětné vazby. Platí pro všechny. A myšlenka je jen nevyslovené slovo a slovo je jen nevykonaný čin. Přeji hodně štěstí.
Liban
...
24. 11. 2006 18:28

Líbí se mi to rozdělení na lidi, co ví a co neví. Zní to logicky, ten co ví a "škobrtne" tak si vlastně vsugeruje, že něco udělal špatně a pořád na to myslí a tím vlastně trestá sám sebe ve svém životě. Nadruhou stranu ten co neví se chybami ve svém životě nezaobírá, tak ho za ně může soudit až někdo po jeho smrti popřípadě v dalším životě.
Ester
Díky za článek
23. 11. 2006 20:39

Velmi výstižné a pravdivé. A život jde dál.Ať v té,či jiné realitě. Ať tady,nebo na jiném kousku naší planetky. Je škoda,že lidi přestali vnímat svět a zabývají se jen hmotou.