Články

Videa

Člověk narušuje zákony fyziky. Nadpřirozený experiment PYRAMIDA - (komentáře)

Vehement
Energi
6. 04. 2018 18:00

Iveto,velmi se mýlíš!Přebíráš poznatky současné vědy o částicích a zarážející jsou velmi malé,nebo žádné zmínky o Tom,Kdo to vše stvořil a zná mnohem víc než si člověk může jen pomyslet.Základním kamenem světů o kterých nemáš třeba tušení,nemusí být,a taky vím,že není to,co je zde základem květin,zvířat apod.Existují světy kde vůbec neexistuje smrt těla a dokonce nás obklopují bytosti,o jejichž inteligenci si může člověk jenom zdát-andělé a dokonce jejjch jakoby představení-archandělé.Zcela jistě existují i mimozemšťané podobní fyzickým tělem nám a taky nepodobní,kteří znají takové věci,že my jsme proti nim naprosté dětičky v jeslích.Stejně jako naše relativně mladá hvězda-slunce má okolo sebe obíhající planety a na jedné z nich relativně krátkou dobu žije člověk,bylo by velmi naivní se domnívat,že tomu tak není u mnoha jiných hvězd-sluncí a bylo by velmi jednoduché nepřipustit,že u mnohých z těchto,,sluncí",nežijí bytosti,které jsou napřed o tisíc,tisíce,desetitisíce,miliony,dokonce miliardu let.Vem si,že ještě před 418 lety,v roce 1600,upálili Giordana Bruna za to,že tvrdil,že země není středem vesmíru,ale že obíhá kolem hvězdy jménem slunce.Tak jak jsou nám k smíchu faráři před 400 lety,tak jsme my daleko víc k smíchu těm,kteří jsou vědomostmi před námi milion let a vědí takřka vše o technice,etice,bohu a vlastně všech zákonech,které můžou existovat.
Bigbiz
Tak to vypadá,
3. 03. 2018 21:31

když někdo vychodí základku a přitom si myslí, že to byla univerzita. Iveto, mimozemšťané existují a nejsou to jen ty lidsky vyhlížející rasy. S tím prostě nic nenaděláš.
Energi
nemáš zač
2. 03. 2018 8:43

ale to nejsou rady,jen moje vlastní zkušenosti...
Garfi
Energi,
1. 03. 2018 19:21

ještě že tu jsi. Děkuji za cenné rady. ;-)
Energi
Lidská
1. 03. 2018 8:34

rasa tu byla a bude stále...nic jiného není.Kdy už konečně pochopíš,že mimozemšťan v jakémkoliv jiném stavu než člověk neexistuje a je to jen fantazírování člověka za jistým účelem....zblbnot lidi aby se nezajímali o vlastní zkušenosti z bytí.To máte jako z tou částicí...taky se nezmění její informace ikdyž se po odstranění zrcadla v experimentu ztratí pozorovateli.Změní se ve vlnu jen z důvodu aby byla ve stálém napojení.Její složení se nemění..tudíž se nemůže měnit základní stavba ani člověka.Vždy to bude člověk,zvíře či květina.Nepozměňuj základní stavební kámen...a nezaměňuj to ani s jakýmkoliv mimozemským či současným klonováním.Zkus se dostat do změny vědomí(medituj) a uvidíš co to s tebou udělá...rozhodně se nezměníš v mimíka s mandlovýma očima a garantuji ti že se s něčím podobným v tom stavu ani nepotkáš :-))Naopak otevře ti to oči k pochopení že si věřila blbostem co si někde přečteš.
Garfi
Zní to egoisticky
23. 02. 2018 10:15

ten název. Člověk nic nenarušuje, pouze poznává zákony fyziky-ty, které ještě nezná a taky naráží na své vlastní "zákony fyziky", v nichž se prostě mýlí. Raději bych tomu říkala přírodní zákony. A u nich ještě mnohé nevíme. Takže se není čím holedbat, protože se znovu-objevuje to, co kdysi už lidé znali a uměli používat. Ponechám stranou, kdo na to přišel před současnou lidskou rasou...