Články

Videa

Nevysvětlitelné záhady - Označeni mimozemšťany - (komentáře)

lup
Garfi
25. 01. 2015 18:07

Viem, že ide o hraný dokument, kde sú herci. Mám ale na mysli originálnu tmavovlasú pani, ktorá rozpráva svoj príbeh a ktorý hrajú herci. O tejto pani bol môj predchádzajúci príspevok.
LuP
Sylvia
No
25. 01. 2015 13:34

Nevidela som este ten dokument, nemozem sa vyjadrit. Ale co tu padlo k tej technologii. Je pravda, ze pattisic rokov ludia zili takmer bez techniky a vôbec sa nevyvijali. Za poslednu storocnicu tu mame zrazu fotoaparaty, internet, TV, radio, lietadla v beznej premavke, motory, telefony, pocitace, film. Aj ked napr. aj Da Vinci uz mal plany na rozne technologie, robota, lietadlo, rentgen al. fotka (tvrdi sa, ze turinske platno je jeho dielo) atd...tak az v poseldnej dobe sa to pouziva bezne.

Otazka je, ze co tak zrazu. Uz sme to tu davno rozoberali. Ale da sa toto ciastocne pripisat aj padu monarchii a strate vplyvu cirkvi, ktora vsetko povazovala sa satanovo dielo, pretoze aj kvôli nej Nostradamus musel pisat v sifrovanych versoch, aby ho neupalili a to mal este stastie, ze bol aristokratického rodu. Monarichie brzdili rozvoj tiez. Ked sa dnes pozriete na krajiny, kde maju nabozenstvo alfu omegu, tak zistite, ze tam sa nic take nevyvija - napr. arabska oblast. Vacsina sa vyvinula v Europe a Amerike plus Japonsko, kde uz je cirkev potlacena len na vieru a duchovni nemaju taku moc jak inde.

Na druhu stranu stale nevieme, jak boli psotavene pyramidy a rozne ine velke stavby a nevieme jakou technológiou disponoali tieto civilizácie, mozme sa len dohadovat z kresieb na stenách, pozostatky týchto technologii, keby ich aj mali stale nemame. Nenasli sa artefakty, ktore by naznacovali, ze mali technologiu jak my, zaroven ale mohli mat inu, co ma docinenia nieco s jejich schopnostami. Pretoze urcite ovladali matematiku, astronomiu a podobne vedy.
Garfi
Lupe, ten příběh znám.
25. 01. 2015 11:15

Je pravdivý a hrají ho herci. Nicméně mezi tím vidíš a slyšíš mluvit pravou Corinu S. Čili ona vypráví a její vyprávění zahrají herci, aby si to lidé lépe představili. A stejně tak ti odborníci z MUFONu nebo odkud jsou známé osobnosti a jsou to ti "praví". Čili jen ten děj je zahraný podle svědectví Corina. A tak je to v každém díle tohoot seriálku.
lup
Garfi
24. 01. 2015 21:53

Nepochybujem o existencii UFO, ani mimozemšťanov, ani o ich návštevách v minulosti alebo v súčasnosti, ani o únosoch. K tretiemu bodu môjho predchádzajúceho príspevku mám argumenty: na odkaze je film, kde táto pani hovorí svoj príbeh.

https://www.youtube.com/watch?v=z7DiozMw4m8

Mal som možnosť vidieť na youtube aj ďalšie filmy, kde táto pani hovorila aj iné príbehy. Teraz práve nemôžem nájsť žiaden ďalší. Videl som viacero ruských dokumentoch o UFO, kde vysokí dôstojníci hovorili v rôznych filmoch rôzne príbehy. Práve preto tvrdenie o „hercoch“.
S pozdravom LuP
Garfi
Lupe,
24. 01. 2015 20:42

Informací o únosech je hodně, ale tzv."seriózní"média-zjisti si, komu ta média patří a kdo je tedy ovládá-jich zveřejňují jen zlomek a to ještě s patřičným shazujícím komentářem. Ti, kdo to porušili, měli leckdy záhadnou smrtelnou nehodu atp.

Za další. V USA naprosto logicky proto, že právě tam došlo k tajné dohodě s mimozemšťany o výměně informací a technologií a proto právě tam začaal být tak často spatřována UFO, protže na místní obvtelstvo se vztahovala dohoda, že z výzkumech na lidech dostanou lidé technologie-kupříkladu laser, coby dnes tak velmi známý "lidský vynález". Nebo myslíš, že lidé, kteří mají po celá tisíciletí stejnou inteligenci na všechny moderní technologie přišli sami v posledních cca padesáti letech? V takovém časovém zlomku své existence?
Za další. Stejně jako jsou lidé charakterní a bezcharakterní, je tomu podobně i u jiných ras. Obě sorty nabízely velmocím spolupráci. Jedna chtěla za technologie, aby se zničily jaderné zbraně a lidem se řekla pravda. Ti pochopitelně neuspěli. Uspěli ti, co začali za technologie unášet lidi a v dobách studené války poskytly USA know-how, jaké nemá protistrana. Tajit se to muselo a musí, jinak by z toho byl pořádná"defenestrace".
Další odpověď na tvou otázku. Desítky UFO nad Kapitolem ve Washingtonu, nafilmované, nafocené a zachycené radary a potvrzené mnoha lidmi na letišti, vojáky i obyčejnými svědky jsou nic? Nebo v Rusku případ, kdy UFO přistálo uprostřed velkého města a přímo v parku kontaktovalo lidi? Byli vysocí snad skoro tři metry a jsou desítky svědků. Takže tato otázka je irelevantní.
Já ten pocit většinou nemám, ti lidé za své vystoupení sklízí často smích, ztrátu přátel i kariéry a přesto si stojí za svým.
Implantáty. Jsou i v nší republice, najdeš je na youtube za prvé málokterý lékař je ochoten ho vyjmout a když už, tají to, aby nepřišel o reputaci. Stejně jako piloti, když se ve vzduchu setkávají s těmito objekty. Radši mlčí a řeknou to občas jen přátelům a příbuzným. i u nás žijí lidé s implantáty, znám osobně jednoho, tomu byl vyńat, znám případ ženy z Brna, která ho má mozku-má rtg snímek, ale nejde to ani vyoperovat. Vím, že dokonce jeden tady v Česku vyňatý implantát po nějaké době od vynětí explodoval. Zmienka o zkúmaní implantátoc je na youtube k dispozici včetně videí. jen opravdu hledat. .-)
lup
Do diskusie
24. 01. 2015 18:09

Samozrejme mám aj ja otázky:
Napr. :
- prečo najviacej informácií o únosoch a vôbec o pozorovaní UFO sú z USA? Pritom Európa má zrovnateľnú rozlohu a obyvateľov je zhruba o 50% viac ako v USA. Ten počet únosov by mal byť zrovnateľný. Je to preto, že film je z dielne USA?

- mimíci nám chcú pomôcť. Prečo v takom prípade mimíci nepristanú pred Bielym domom, pred budovou OSN, pred Kremlom, pred chrámom Sv. Petra vo Vatikáne,... Skrátka nejaká oficialita, pri ktorej by nám ukázali, čo nás čaká,...

- neviem prečo, ale niekedy pri pozeraní takýchto dokumentov mám pocit, že unesení ľudia sú zaplatení „herci“.

- Implantáty. Logické je, že chirurg, ktorý vyoperuje implantát, poskytne tento predmet na výskum minimálne svojim známym z vedeckej komunity − v prípade, že by som sa bál o stratení predmetu vládnymi orgánmi. Nikde zmienka o skúmaní implantátov.

- myslím si, že veľká časť únosov je produktom mozgu, pokiaľ nie je svedok.

S pozdravom LuP
Jelitko
Iveto
24. 01. 2015 17:10

tady prece nejde o meditace,ale o unos techto lidi,kteri zmuzou houby,nikdo jim to neuveri ani z vlastni rodiny,obzvlaste nejaky vladni cinitel.
Zkus nekde rict,ze te uneslo UFO,budes hned v peci psychiatru...ale unos presidenta,bude hnedle haloo a pak se to bude resit...takze rikam,proc se to nedeje jim!
Garfi
Jelítko,
24. 01. 2015 12:41

unášeny jsou osoby vlivné i obyčejné, bez rozdílu. ne každý ale jde se svou kůží na trh, aby nebyl označen za lháře nebo blázna. Jednotlivé vlivné osoby nezmohou nic. To by museli unést celý americký parlament kupříkladu.:-) A ani tady není jisté, že by si neodsouhlasil utajení. právě prot, že mnohé vlády, které už kontaktované byly, spolupráci odmítli a nebo ji, jako v USA mají celé desítky let rozjetou, ale tajně, neb to jde proti lidem.
Bigbiz
Iveto,
24. 01. 2015 12:38

viděla jsi vůbec to video, nebo ne?
Iv
no to je přeci jasné
24. 01. 2015 12:20

proč nechodí za vládními špičkami...poněvadž oni nemají čas na meditace a tím pádem na změněné stavy vědomí a s tím spojené další schopnosti..
Od toho je také jasné,proč naopak vláda využívá obyčejné lidi kteří toto umí.
Jelitko
ahoj Bigbiz
24. 01. 2015 11:23

az ted jsem zhledla ten film.
Je fakt,jak pise Zbynek,proc tedy mimozemstane neunesou vlivne osoby,ktere by mohli zmenit nas ohrozeny svet.Je pravda ze obycejni lide nic nemuzou ovlivnit.Kazdy se jim jen bude smat.A nikdo jim nebude verit.
A jestli ovladaji telepatii,tak si to z vladami na celem svete muzou zaridit podle nich jak chteji,takze uvahy o mimozemstanech jsou ruzne...
A jestli s nama zamysleji neco zleho,pak by nam mel pomoci jen nas Stvoritel,ovsem jestli ON je zrovna neposlal....
Zbyněk P.
Můj názor
23. 01. 2015 17:58

Kdoví, jak to vůbec je! A kdoví, nejsou-li to jen nějaké poudačky pro nás, pro lidi. Vskutku je to velmi úsměvné, a nemá to pražádnou logiku. Neboť:
V tom dokumentu se uvádí (a bohužel nejenom v tomto) že nás mimici varují, resp. že unášejí jedince, či pár jedinců, jen aby si na nich udělali své hokuspokus, aby jim mimíci přenechali vzkazy o zapůjčeném pískovišti, že jim nechávají promítnouti obrazy z budoucnosti, atd, atd…… Takže, mají-li o nás vskutku strach, jak povídají, tak proč:
a) neunáší a nekontaktují původce všech násilných akcí (např. generály, aj., tedy ty, kteří se lví silou starají o to, aby války byly, náší a nekontaktují původce všech násilných akcí (např. generály, aj., tedy ty, kteří se lví silou starají o to, aby války byly, či aby se zde na této Zemi špatně lidem žilo?
b) proč tedy s různýmivládami uzavírají pakty a přenechávají jim různé vojenské poznatky a techniku?
c) když jsou údajně na tak vysoké vyspělé úrovni, tak přeci musí se dovtípit a vědět, že unášením jednotlivců ničeho nedosáhnou, snad jen nahněvanost (nebo spíše přímo nasrání) a zlobu mezi lidmi
Vskutku mi to připadá poněkud podivné! Takové přímo demagogující a proti lidské!! Vždyť obyčejní lidé nic nezmůžou proti (vůči) rozmarům „mocných“ a „vládců“!! Mě to spíše připadá, jako by nám chtěli říci: „No, nesmíte se na nás zlobit, když si Vás „posadíme“ na lopatu, šoupneme do pece, upečeme, a pak sníme……..“ Neboť to máme Vašimi vládci povolené!!
Existují však i jiná videa, ve kterých se dozvídáme o blízké budoucnosti, a v nichž se hovoří o tom, že každý z občanů bude míti na těle ďáblovo znamení, a podle něj ho pak poznáte, a bez kterého lidé ničehož neuskuteční !!! Pěkný den. Zbyněk P.