Články

Videa

Přímé důkazy o existenci mimozemské civilizace (UFO) - (komentáře)

Iv
to je jak
12. 01. 2015 10:29

s tím novým světovým řádem....kdy pomalu a jistě nás připravují na to,že je potřeba dalšího vládce,dalšího boha!další náboženství...
Přitom je to o zastrašování a další manipulaci lidí,kteří vlastně nachápou,že je to zase o nás.
Že my jsme ti bozi a jsme zneužívaní pro náš vlastní strach ze sebe samotných.Nač se bát sebe sama?
Iv
12. 01. 2015 10:17

se líbí jak lidé hovoří o transformaci...o jaké že je to vlastně řeč??
Vždyť to obyčejné lidstvo neudělalo ještě ani krok...stále ta pravá noha visí ve vzduchu.Stále si něco nechávají nalhávat,stále hltají tu cizí pravdu...místo toho aby se podívali na tu vlastní která je tou nejpravdivější.
Iv
:-)
12. 01. 2015 10:02

paměť je uložena v DNA...tak ať mi nikdo netvrdí,že zbytek téhle paměti je odpadní!...
Iv
no
12. 01. 2015 9:57

tyhle tajné technologie a infomace budou utajovány tak dlouho, dokud si obyčejný člověk neuvědomí že....tou tajnou technologií a informacemi disponuje!
Dokud bude věřit přesně těm cíleným báchorkám (vypuštěným kde jinde než v americe) o mimozemšťanech s mandlovýma očima.
Dokud tyhle báchorky budou hrát prim...nikdy si neuvědomíme jaký že to dar od boha vlastně máme.
Iv
podle
12. 01. 2015 9:40

mého se se unosy dějí jen na základě změněného stavu.
Když si rozeberu svoje výstupy z těla...dost dobře chápu,proč tihle lidé mluví o únosu fyzického těla.
Protože to co se děje v tomhle stavu je naprosto reálné.
Troufnu si tvrdit že mnohem víc reálné než tahle naše realita.
Vše se děje pouze na principu jaký nám umožňují přirozené zákony...otázka však je,kdy tenhle fenomém změněných stavů a vůbec komunikace s jinými světy bude odhalena kompletně.Jsem si taky vědoma,že toto je základ utajenýh materiálů podle kterého se odvíjí další informace a skutky.
Starověké civilizace to věděli,znali a používali....jejich učení a skutečná výuka a komunikace z druhým světem probíhala například v pyramidách,ty sloužily jako anténa pro tyhle stavy a nezapomínejme že historie lidstva se opakuje neboť je tohle všechno uloženo v paměti.
Například chápu k čemu vlastně sloužil v pyramidách vodní systém,k čemu ta voda tam vlastně byla.

Znali důvod těchto změněných stavů a věděli jaký je jejich potenciál využitelnosti.
Žádní zelení,šedí mužíčkové s mandlovýma očima...jen a pouze stejní lidé jako jsme my a jejich informace které si můžeme díky těmto stavům od nich stáhnout.
Nic nepochází od mimozemské civilizace,nýbrž od nás samotných.My jsme ta mimozemská civilizace...tohle všechno jsme už přeci zažili,jen se to opakuje a střídá a my si stahujem informace od nás samotných,protože to co je tam někde v jiném světě jsme opět my a nikdo jiný a nezáleží na tom jestli jsme teď tady a nebo tam za tím druhým břehem.
Jestliže bůh věděl jak tohle všechno zařídit tak aby tohle všechno dokonale komunikovalo,fungovalo,věděl také proč jen a pouze na téhle úrovni a jiná uroveň není,než změnit stav a napojit se do systému.
Jde o to naučit se rozředit naši hmotu tak aby byla schopna projít skrze,protože mysl projde velmi lehce.Když to umí mysl,vědomí...umí to i hmota,jsou přeci navzájem spjaté.Je potřeba si ujasnit co tenhle systém ještě umožňuje...ovšem to už je nad chápání.
lup
do diskusie
11. 01. 2015 23:02

Garfi, ja nie som skeptický k otázke návštev mimozemšťanov na Zemi. Práve naopak, som presvedčený, že nás navštevujú odnepamäti. Existuje veľké množstvo obrazov a písomných dokladov, ktoré sa môžu nesprávne interpretovať. Som skeptický k fyzickým únosom ľudí. Netvrdím, že sa nikdy žiaden nestal. Existujú dôkazy napr. o implantátoch aj o svedkoch, ktorí potvrdili únos človeka na úrovni fyzického tela. Len tvrdím, že veľká časť únosov − upresňujem, že únosov fyzického tela - sa neuskutočnila.
S pozdravom LuP
Sylvia
Garfield
11. 01. 2015 21:19

Ten projekt Odhaleni som myslim videla, tazko povedat, samozrejme vsetko nemoze byt nahrate a vymyslene, tento bol docela zaujimavy.

Urcite su nejake technologie, ktore niesu dostupne beznemu uzivaniu. Pokial su mimozemske, tak si ja osobne myslim, ze to mozu byt len sondy, nie s ludmi, ale len pristroje, ktore sem sa vysielaju.

Lup s tou SP suhlasim, je to zmeneny stav vedomia a na tejto urovni ludia vidia do iných urovni, ale to neznamena, ze to neni skutocne. Len je to svet, ktory sa odohrava na urovni, ktora najviac pritahuje toho, kto to ma. Resp. je mu to blizke. Co som teda aspon ja videla videa, tak vsetko sa dialo takto v noci, nejake ine zdroje som este nevidela. Ale ludia, co sa tym zaoberaju maju mozno viac informacii.
Iv
nebo čemu
11. 01. 2015 20:19

ty vlastně říkáš pravda??
Iv
píšeš
11. 01. 2015 20:18

jelikož se tam nikdo z nás nedostane...takže ty se tam dostaneš že o tom tak pravdivě mluvíš?
Garfi
Porojekt
11. 01. 2015 19:16

Odhalení-v originále Project Disclosure byla obří tisková konference na níž se sešly desítky vědců, pilotů, vojáků, dokonce i astronauté, bývalí pracovníci rozvědek a tajných služeb a jiných spolupracujících organizací a ti na této otevřené konferenci pod přísahou vypovídali, čeho sami byli svědky. Mnozí to měli podloženi i důkazy. Rozhodně to stojí za vodění a hlavně slyšení.
Garfi
Lidé,
11. 01. 2015 19:08

kteří v Area 51 a to konkrétně v hangárech s utajenou technikou pracovali(existují odtud různé snímky) se shodují v tom, že pracovali na těchto strojích tzv.reverzním inženýrstvím, což znamená, že na základě odjinud získaných strojů (nikoli ze Země, na základě studia těchto strojů se pak lidé pokusili a pokoušejí stále(a úspěšně)sestrojit tyto stroje sami. Ale sami není vlastně správný výraz, je mnoho svědků, kteří na projektu pracovali přímo nebo měli aspoň občas přístup do hangárů a budov, kde pozorovali spolupráci lidí s jinými bytostmi a rovněž je potkávali v přilehlých budovách. Jelikož se tam nikdo z nás nejspíš nedostane, pak chápu skeptiky, že co nevidí sami, to neexistuje. Tedy, trochu je chápu, nicméně mysl má být otevřená a přístupná i tomu, co nás nejen učili ve školách a co píší v mainstreamových médiích, ale je třeba brát v potaz i mnohá svědectví, fotky a dokumenty. Je hloupost si myslet, že vše je podvrh a faleš. Kdo neviděl projekt Odhalení, měl by si ho vyposlechnout.
Iv
lup
11. 01. 2015 18:40

u těch únosů se spíš přikláním ke změně vědomí než SP.
Ano,taky se přikláním k tomu že je tam testovaná utajená technologie,žádná mimozemská.
Spíš se přikláním k tomu že využívají staré texty které byly opět získávány lidmi z těchto změnených stavů z dob starověkých civilizací.
Garfi
Lupe,
11. 01. 2015 17:55

chápu tvůj skepticismus. Já jsem ta, co něco zažila na vlastní kůži. A ten objekt vidělo mnoho desítek lidí spolu se mnou, i když další zážitky už byly jen čistě moje. Nicméně vím, co jsem viděla, cítila a zažila, takže mohu jen říct, že bych ti přála nějaký taový zážitek nejméně s jedním svědkem na vlastní kůži prožít. A Area 51 má těch fotek plavedel a svědků tolik, že je nesmysl tvrdit něco jiného, než že tam tyto stroje opravdu jsou.
lup
...
11. 01. 2015 13:15

Ale dievčatá, radšej sa venujme diskusii k veci. Čo sa týka oblasti 51 som presvedčený, že sa tam skutočne nachádza letecká základňa, kde sa vyvíjajú a testujú najutajovanejšie technológie USA. Taktiež si myslím, že skutočne môžu mať k dispozícii havarovanú mimozemskú kozmickú loď a robia − robili reverzné inžinierstvo k vývoju vlastných najutajovanejších lietajúcich prostriedkov.

Čo sa týka únosov, videl som viacero dokumentárnych filmov. Na ich základe si myslím, že veľká časť fyzických únosov neexistuje, ale je dôsledkom činnosti mozgu v čase spánkovej paralýzy. Budem to tvrdiť dovtedy, kým to nezažijem na vlastnej koži so svedectvom niekoho, kto mi môj únos potvrdí. :-))
S pozdravom LuP
Dana P.
Peter
10. 01. 2015 16:57

trochu to na mne dělá dojem, že ta úvodní 2. věta je ironická...? :o)
Tento dokument už jsem viděla, podívala jsem se docela ráda znovu. Svědkům věřím, některé z těchto osob už si pamatuji i z jiných podobných pořadů
Iv
zase špatně
10. 01. 2015 14:20

nikoho a nic tímto mým komentářem nenapadám...a za druhé,s tebou se nedá normálně diskutovat,tak nač nějaké odpovědi?
Garfi
Zatím
10. 01. 2015 14:08

jsi neuvedla jediný protiargument, jen napadáš svědectví a důkazy obsažené ve filmu. Marně čekám na argument proti. Konkrétní argument. Pokud někdo něco napadne, měl by taky vědět proč a co je špatně.
Iv
jde
10. 01. 2015 13:37

o to co vlastně ty jako hodnotný argument považuješ?
Myslíš tím všechny takové a podobné dokumenty jako je tenhle?
Nebo odtajněné spisy,které kolují po netu?výpovědi svědků které čteš rovněž na netu?
Pokud tohle považuješ za pádné důkazy tak prosím,však si mě nejednou přesvědčila kde je tvoje pravda.
Iv
rejpat?
10. 01. 2015 13:34

z čeho usuzuješ že rejpu?a z čeho usuzuješ že nemám argumenty?
Spousta lidí uvěří a spousta taky neuvěří.Pak je ještě další varianta a to ta,že si tento fenomém vysvětlují jinak a nepotřebují k tomu mít stejný názor jako ty.
Takže o nutné víře pro a proti jako takové nemůže být řeč.
Garfi
Petře, kdo
10. 01. 2015 13:05

věřit nechce, neuvěří, známá věc. Spousta lidí je předem rozhodnutá nevěřit. A sem tam má někdo nutkání jen rejpat,aniž by uměl jakkoliv argumentovat.
Iv
no
10. 01. 2015 11:05

mě tedy opět nepřesvědčil.Už jen název tohoto snímku mě vede k zamyšlení se nad tím...PROČ je takto napsán.