Články

Zamyšlení

Johanka z Arku - numerologický rozbor - (komentáře)

Zbyněk P.
Do diskuse - můj názor
4. 06. 2014 17:52

Autor článku s analýzou uvádí, že životní číslo Johanky z Arku jest číslo: "15", tedy obnášející tarotovou kartu s Ďáblem, zastoupenou hebrejským písmenem: "Ajin", mající hodnotu 70. Vzhledem k tomu, že podle mne jest životní číslo: "6", nesoucí tarotovou kartu: "Milenci", zastoupená hebrejským písmenem: "Zajn" a mající číselnou hodnotu: 7.
Nemohu se vůbec ztotožnit s tím názorem, že jestliže někdo dělá rád věci po svém, tedy kdy jemu to vyhovuje, kdy čas dané věci dozrál jak pro vyřešení té věci samotné, ale i pro aktéra samého, kdy dozrají i stimulace lidé okolo, atd.. tak to přeci ještě neznamená, že je někdo Ďábel (i když v obrazném pojetí - ledaže by se to mínilo jako to, že byl tak dotyčný výborný a umný)!! To by se pak takto musel jmenovat každý kdo je ctižádostivý, každý jdoucí za svým rozhodnutím a cílem, ale i různí pedanti, atd.....
Další rozpor vidím v tom, že pakliže by měla býti oním Ďáblem, tedy osobou tvrdou a téměř bez citu, tak potom proč se uvádí, že potřebovala v soukromí využívat své ženskosti, jako jsou jemnost, přecitlivělost, pláč..... Toto jest Ďáblu cizím takovéto "sračkové slabosti" (z pohledu Ďábla). Přiznám, že i já mám v určitém svém datu hnedle tři "6" a také se nepovažuji za Ďábla.
Myslím si osobně, že všechny obdobné analýzy a články, jsou domněnkami každého toho autora, který v nich (v těch analýzách a článcích) pouze zobrazuje své poznatky sebe-sama, a to dle zákona mystéria v jednom, tedy: "Člověk má možnost a schopnost poznávat u druhých jen to, co má v sobě!! Co v sobě nemá, to nemá ani možnost poznati u druhých, či ve druhých!! Již několikráte jsem zde uváděl, že proto člověk nemůže překročit svůj stín!!!
V žádném případě nechci snižovat úroveň předloženého článku s analýzou. Tomu jsem dalek. Pouze jsem chtěl naznačit a upozornit na to, že číslovka "15" není ještě konečnou číslovkou. Tou jest podle mne až číslovka "6". A tím by pochopitelně ona vlastní analýza byla poněkud jiná...... Pěkný den. Zbyněk P.