Články

Videa

Project Camelot / Supervojaci... - (komentáře)

Garfi
Adanom,
10. 02. 2014 15:41

okouzluje není to správné slovo. Díky za konstruktivní a normální otázky:-), ráda je zodpovím a pokecám. pojď na chat, nebo si můžeme psát. Já souhlasím s tím, co je ve videu a Peterově článku a ostatní, co se týká mě osobně, sem nepatří..-)
Adanom
Garfi
10. 02. 2014 15:29

Tebe teda okouzluje jak malo lidi se o tohle zajima jestli tomu rozumim.
Ale pojd poklabosime spolu...... Zajima me proc Te upoutava- okouzluje ze tak malo lidi se o tohle zajima. Z jakeho duvodu v Tobe roste ta fascinace? To nedava smysl.
Ja kdyz jsem necim fascinovana tak vetsinou me to dela dobre, je me dobre na dusi.
Proto me dela asi obtiz rozumet Tvym duvodum a proto jsem to pojala spis jako pojem udiv. :)

A v cem spocivaji ty fakta? Na cem se zakladaji? Me zajima jak se na to Ty divas jako na fakta a proc, zkoumam to, to je to co me bavi. Chapat jineho cloveka s jeho hnutim mysli. ;)
Garfi
Sylvia:-)
10. 02. 2014 15:05

ty jsi nějak vytočená, no pro pravdu se lidi zlobívají nejvíc. kdybych byla uzavřená jen v exopolitice, tak nejsem mimo jiné tady. A leckde jinde rovněž. soudy od stolu, aniž bys člověka znala, ti jdou dobře. Tvé veletoče-vysmívat se Ivetě a poté obratem pochlebovat, stojí taky za zamšlení. ale snad jen psychologům.:-) Pokud vím, tak ty a Iveta horujete pro astrál a vše ostatní je blbost. Můžeš mi říct, proč třeba tady pod článkem se zaměřuješ na mě a urážíš, přitom tady je diskuze k článku. nechápu tvou duševní potřebu místo plodné diskuze jen napadat. Asi holt nešťastná povaha.;-)
Sylvia
No
10. 02. 2014 14:02

Uprimna dievca, ten kto tu je na bode mrazu si Ty a to z jedneho dovodu, si uzavreta medzi fanatikmi z oblasti exopolitiky a uz si tu neraz ukazala, ze beries za svoje blaznive teorie, ktore ja nepovazujem za vedomosti, ale detinske hry, ktore nemaju so skutocnostou nic spolocne. Uz si tu ukazala, jak si hystericky blaznila s kruhami v obili niekde tu v Cechach len na zaklade toho, ze nejaky fanatik strasne chcel, aby to boli prave kruhy, pritom zdravy clovek na prvy pohlad rozozna kruhy a "kruhy". Ked prisiel argument od Alefa, ze je to vytvorene ludmi, tak si zaliezla zas do diery a bez omluvy si sla dal, jak keby sa nic nestalo.

Ty si ten posledny, co tu ma kvakat nieco o nevedomosti. Mysli si teda, ze si otvorena novym myslienkam len preto, ze tu rozsirujes bludy typu, ze mimozenstania ziju v jaskyniach a zeru ludi. Ja v tomto nic inovacne nevidim. Mozno si citala stare grecke baje a povesti, to ma ale v piatich rokoch nacitane kazdy.

Bigbiz, malokto na tejto stranke je uzavrety novym veciam. Uz tu padlo parkrat na diskusiach, co si kto mysli a co ma za nazor, byt je aj bizarny. Takze nekecaj tu take kraviny, ze je niekto uzavrety novym veciam. O pyramidach, UFO a roznych artefaktoch sme tu nadiskutovali hodiny. Ale patent na pravdu nema nikto. Nemam rada tieto klisovite zvatlaniny a otvoreni sa novym myslienkam, hlavne v pripade, ked to tu pleties bezprizorne na nespravnom mieste. Skor Ti poradim, aby si sa naucil rozpoznavat aspon trochu nieco, co na zaklade nejakych vedomosti moze a nemusi byt pravda, aj keby to nebolo definitivne. Mozes mat svoj nazor tak, jak to ma kazdy, kto sem chodi a neni to nic zo zakladoskolskych ucebnic. Myslim, ze Ty osobne zas tolko toho nacitane nemas, aby si tu mohol blabolit o uzatvarani sa novym myslinkam.Trochu vzdelania Ti neuskodi, a potom si povedzme rozhlasuje, ze Mimozemstania zeru ludi a budes tam, kde Tvoja chytra kolegyna. Zdar.

Bigbiz
Do diskuse
10. 02. 2014 13:50

Video jsem ještě celé neshlédl. Jen asi dva díly. Ovšem z toho, co jsem zatím viděl, to určitě stojí k zamyšlení. Možná to, co tam říkají pravda je a možná taky ne. Ovšem je podle mě velká chyba, být uzavřený před nejrůznějšími věcmi a jen si tvrdošíjně stát za tím, co znám. Časem se totiž může ukázat, že to, co je považováno za neotřesitelnou pravdu, může být později buď pozměněno, anebo dokonce označeno jen za velký omyl. Naopak věci, které nám připadají teď, jako nesmysl, můžou být v budoucnosti považovány za pravdivé a prokázané.
Garfi
Adanom,
10. 02. 2014 12:46

neudivuje, fascinuje. Hra se slovy, rozvíjení teorií atd., nic proti tomu. Já jdu spíš za fakty a novými informacemi a o tom tyhle nahrané rozhovory jsou, proto se k věci vyjadřuji. A jestli někdo má chuť-a že se tu pár takových najde:-), zpochybňovat, tak nic proti tomu. Jak píšeš, rezonuji jinde, s jinými poznáními, myšlenkami, závěry. Tento článek a videa jsou to, co mě zajímá. No a jestli někoho ne, jeho věc, je to na můj vkus moc rozmazává.:-)
Adanom
Garfi
10. 02. 2014 12:01

Rekla bych ze ne tak docela rozumis vzhledem k teto Tvoji dalsi reakci. ;)

Co se tyka pojmu vedomosti v tomhle pripade o tom opet existuje nekonecna polemika. :).

Je vic nez prirozeny ze necham byt to s cim nerezonuju ale prisla jsem do tehle diskze proto, ze reaguju svymi nazory na Tve reakce, vcetne te uplne prvni o tom ze Te to fascinuje. I kdyz rekla bych ze sveho pohlefu ze ten pojem neni prijis vystizny. Rekla bych ze Te to spis udivuje. Ale i to je prirozene pouze muj nazor. ;)
Garfi
Adanom, rozumím ti.
10. 02. 2014 11:35

Jen navrhuji ostatním širší záběr zájmů a vědomostí. nechcete, nechte být.;-)
Adanom
:) Garfi
10. 02. 2014 10:37

Jak bych to jen rekla. :-)

Je tu na tomhle svete naprosto nekonecne mnozstvi myslenek. Myslenka sem myslenka tam. Proplouvaji kolem nas uplne svevolne.
Co se tyka me osobne napriklad , vim ze se zadnym tem nekonecne moznym myslenkam neuzaviram. Ani dokonce nevim jak se to dela nebo co presne si pod tim uzaviranim predstavujes Ty sama kdyz to pises. :)

Vim ale ze vibrace meho osobniho vedomi se o mnohe ty proplouvajici myslenky nezajima , nebot nevibruji na stejne frekvenci s mym nastavenim. Na tom neni nic fascinujiciho ani k podiveni. :-)
Naopak s Tvym nastavenim vibruji napriklad tyhle myslenky a muzes na nich klidne ustrnout.

Pro Tebe -pro Tvou predstavu se Ti muzu zdat byt nevedoma kdyz se nezajimam o to o co treba prave Ty. Ale to jeste neznamena ze je to PRAVDA. Pouze pro Tebe.
A naopak z meho pohledu se tou nevedomou muzes zdat byt naopak Ty.
A kazdy necht je spokojeny tak jak je. Ja teda skutecne jsem tak jak jsem. ;)




Garfi
Sylvia,
10. 02. 2014 8:36

není třeba všemu věřit, stačí mít mysl otevřenou pro nové podněty. to je celé. kdo se uzavírá novým myšlenkám, stagnuje.
Sylvia
Ivet
9. 02. 2014 22:56

Okolo konca mesiaca mame zavierku vzdycky a dost prace, tak som nemala moc cas.
iveta
Sylvi
9. 02. 2014 22:18

kde si byla že si tady dlouho nebyla
Sylvia
Iveta Adanom
9. 02. 2014 21:49

suhlas velky. Potiaz je totiz v tom, ze ked za kazdu cenu hladam za vsetkym konspiracnu teoriu, tak to uz je ta "pravda", ktoru si sama vymyslam. Ze mam predstavu jak by to asi mohlo byt a potom vsetko, co sa povie niekde, ze je inak a uz je to loz a tym padom zatajovana pravda. Keby boli fakta dostupne na youtube alebo na internete, tak konspiracne teorie nemozu existovat. Zatial je to len krmivo pre senzaciechtivych radoby znalkov, co vedia, ze vsetko sa zatajuje. To ale nema nikoho odradzovat od nazoru samozrejme.
Adanom
Nevis
9. 02. 2014 21:47

Co je a co neni doopravdy. :)
Garfi
Vše je relativní, Adanom,
9. 02. 2014 21:25

to neberu. Mohu se tedy poopravit. Já hledám tu svou pravdu. A taky to, co se doopravdy děje na naší matičce Zemi.:-)
Adanom
Garfi
9. 02. 2014 21:21

A prave o tom mluvim od sameho zacatku. Ze pravda je relativni slovo. ;)
Garfi
Holky,
9. 02. 2014 21:20

vy obě máte jedno společné-hledáte jen v sobě samé. Já hledám i vně. A kdo má pravdu a kdo ne, no to už je na každém z nás, co si vybere.:-)
iveta
no
9. 02. 2014 21:08

jasně,konečně nějaká slušná řeč od tebe
Adanom
Neni
9. 02. 2014 21:03

Potiz v tom to nerikat a nechat si to pro sebe.
iveta
neříkej
9. 02. 2014 20:59

opravdu?zajímavé...
Adanom
Moment
9. 02. 2014 20:58

Tak pro tentokrat s tebou nemuzu nez souhlasit Iveta.
iveta
nejspíš ten
9. 02. 2014 20:55

kdo ti lže!
iveta
a kde
9. 02. 2014 20:54

máš garfí jistotu že ten co ti odpoví mluví pravdu? :-)
Nevědomost s tím nemá co dělat protože neznamená to to že ikdyž ti odpoví ten koho se ptáš a nebo koho články a videa čteš a koukáš,tak zrovna tak můžeš být v nevědomí i ty,protože a zase nemusí mít pravdu a může ti lhát...to znamená že jsi vědomá ale ve lži,takže vlastně nevědomá stejně tak jako kterýkoli jiný další.Takže kdo je vlastně spokojený? :-)
Adanom
Garf
9. 02. 2014 20:46

" Čili, co se skutečně děje-a to je ta pravda. Neberu to filozoficky ve smyslu, že každý ....... " atd.

A v tom je prave ten figl na ktery narazim.
Nebudes vedet co je skutecne a co ne. Nelze rozpoznat ( podle mne) jestli to co nazyvas- zatajovano JE SKUTECNE teke to co se jakoze ve " skutecnosti " deje a ze je nebo neni v souladu s pravdou a nebo lzi.
Garfi
Kdo se ptá
9. 02. 2014 20:44

a chce se dozvědět, ten se dozví. Kdo má rovnou něco za blbost, ten se nedozví nikdy nic. Zůstane spokojený ve své vlastní nevědomosti.
iveta
to zatajené se
9. 02. 2014 20:32

obyčejný člověk nedozví,otázka je ovšem,jestli to zatajené(konkrétně UFO)je pravda.
Skutečně se může dít zcela něco naprosto jiného.
A držet se jen něčeho co si kde přečtu a brát to jako fakt je naprostá blbost.
Garfi
Adanom
9. 02. 2014 20:16

Pakliže je nám něco zatajováno, aby to nevyplulo na povrch, pak mě osobně zajímá to zatajené. Čili, co se skutečně děje-a to je ta pravda. Neberu to filozoficky ve smyslu, že každý má nějakou svou pravdu,ale co je skutečnost, která je z nějakých důvodů ukrývána. To je to, dozvědět se pravdu v tomto konkrétním případě. Držím se faktů. Myslím, že i Engai zajímá totéž.
Adanom
:D
9. 02. 2014 20:11

Co to znamena - pravda...... Zni otazka.
Pro jednoho to
Pro jineho tamto
Pro dalsiho opet neco dalsiho....... A vsichni si mysli ze znaji pravdu? :-))
Ne ? Jo?

A ty vis co ?! ..... kdyz podle tebe ja nevim. : P
Dana P.
Adanom
9. 02. 2014 20:05

když nevíš těžko radit :o)
Adanom
A opet
9. 02. 2014 16:30

Chyba. :-))
Ptam se Tebe Engai, jakou pravdu mam hledat?
Adanom
???
9. 02. 2014 16:29

Garfi , Co je pravda?
Engai
Garfi
9. 02. 2014 16:07

Neni to jenom o tom že lidi chrápou,je to o tom že nechtějí hledat tu pravdu a podivat se ji do očí,je totiž mnohem jednodušší žít v iluzionární bublině.
Garfi
Hodně zajímavé.
9. 02. 2014 11:36

Člověk si uvědomí, co dokáže genetická manipulace, vymývání mozků a drogy. A hlavně, jak lidstvo žije v v nevědomosti. Fascinujeme mě, jak málo lidí se o toto zajímá.