Články

Meditace a relaxace

Astrální cestování - (komentáře)

Jarda
Video
21. 04. 2013 22:13

Chtěl jsem sem něco napsat, ale nic kloudnýho mě nenapadlo. Teď jsem zjistil, že jeden můj kamarád mluví o AC v jednom videu, tak nechám mluvit jeho :-) Má víc zkušeností než já.
http://youtu.be/aWWFqpiBXuY
Dana P.
Jitko
19. 04. 2013 20:09

nedělej si starosti s nevěřením, Jarda Dušek také říká, že pravda je často nepravděpodobná :o)
Jelitko
Dano
19. 04. 2013 20:01

aji bych mohla,ale kdo me to bude verit,jen ja...to jsou tezko uveritelne zkusenosti.
Dana P.
vážně?
19. 04. 2013 19:47

a mohla bys ten příběh napsat, co jsi s babičkou zažila?
Jelitko
....
19. 04. 2013 19:44

a nebo si najdi foto babicky a zajdi si s ni astralne do mist,ktere ona znala z mladi,ja jsem tak byla s babickou a dedem v miste ktere uz neexistuje a to je terpve NECO!
Jelitko
Dano
19. 04. 2013 19:42

ani nemusis usilovat,treba se ti to jednou podari samo,vzdyt ja jsem taky nezacala sama od sebe,me se ozvali rodice sami.
Dano zkus to jen tak pro zajimavost,zakoukej se treba do oci koholiv a treba ho pak potkas,zkus to pred spanim a koukni na dobrou fotku kde je videt do oci a pak me to zdel jak to dopadlo.Treba i nekoho nedosazitelneho...treba ze by sis chtela splknout s Einstejnem.
Dana P.
Jitko
19. 04. 2013 19:00

píšeš, že "oči jsou adresa" - opravdu to tak funguje? Já bych se ráda naučila AC, ale zatím o to přiznám se moc neusiluju. Zvědavost tu jistě je a myslím, že to není vůbec špatné, pohání nás poznávat nové věci... Fakt ale je, že od doby, kdy jsem to před časem "zkusila" a přirozeně jsem usnula (i když mám podezření, že se cosi odehrálo právě ve spánku, ale nepamatuju si to), tak od té doby se mi daří usnout takřka okamžitě kdy lehnu...možná to ale nesouvisí?
Jelitko
Reiki
19. 04. 2013 16:43

rheia ma pravdu,proc to chces?Ja napriklad o to nejak neusiluju,me to prislo samo a ve dne se mi to vubec nedari,jen v noci.Me spis kontaktovali rodice sami.
Jinak s tema zivyma jsem se setkala tak,ze jsem nejak,musim se priznat sama o to usilovala v tom smeru,ze mi nekdo byl sympaticky(nemyslim hned na ...myslim pratele)proste mi nekdo padl do oka,pak jsem se s tou osobou setkala v astralnim cestovani a prozila jsem krasny vylet,na ktery se nezapomina a tim jsem i bliz poznala povahy techto lidi a pak ve skutecnosti jsem jen koukala,ze je to pravda.
Myslim,ze ti nebudu umet dat presny "recept"jak se to uskutecni,protoze to prijde nejak samo,aspon u me to tak je.Jedina snaha u me je,ze na to pred spanim myslim.Ja si proste musim predstavit oci toho cloveka a nebo je mit aspon pred sebou na fotce a pak toho cloveka v astralu vyhledam.Oci jsou adresa.
rheia
Reiki
19. 04. 2013 10:39

Důležitá otázka je, PROČ bys ráda. Čím jsem starší, tím víc se přesvědčuji, že mnohem líp tyto věci fungují, má-li člověk dobrý důvod. Dobrým důvodem může být i potřeba relaxace, obnovení ztracených sil. Ale mám pochybnost, jestli se tyto věci mají provádět ze zvědavosti, z touhy po senzaci...

Kromě toho si nejsem jistá, jestli ty moje výlety do různých skutečných i fiktivních míst prováděné ve stavu meditace jsou astrální cestování. Vnímám přitom všemi smysly a ještě trochu tam figurují nějaké ... řekněme tomu esoterické schopnosti. Ale jsem si takřka jistá, že nikdo jiný mě nevidí. Ovšem já se po takovém výletě cítím velmi posílená a líp se mi řeší moje starosti a těžkosti.
Reiki
Dotaz
19. 04. 2013 4:40

A prosím - jak se tam " dostanete " ??? taky bych ráda.
Jelitko
ahoj
18. 04. 2013 21:24

taky ti napisi muj nazor.
Pri navratu z astralniho cestovani si myslim ze nehrozi zadne nebezpeci,proste,jses hned v tele a pak nejsou zadne nasledky,jen premysleni co jsem videla a s kym mluvila a co to znamena...
Setkala jsem se tam i s zivyma co existuji v nasem svete a i s tema co tady uz nejsou.Casto jsem se setkavala s rodicama,babickou i dedem s obou stran(uz je tam mam vsechny).Rodice mi casto radi ve vecech co resime ted,takze je videt,ze vidi do naseho zivota.
Kdyz se v astralnim tele dotknes treba i toho co uz tady nezije,tak mas stejne telo jako on,ja tohle vim naprosto jiste,setkala jsem se s rodici a casto jsme se objimali,podavali si ruce pri setkani a i loucili,takze jsem je normalne citila jako kdyz bych se s nima dotykala s telem co mam ted.Kdyz si tatka toho vsiml,ze pochybuju o tom,kdyz jsem ho zadala aby mi podal ruku,tak se mi smal a rikal me "ty to porat nechapes?Vzdyt ses tady tak stejne jako ja".
Takze to jsou odpovedi na tve otazky.
Jinak bych jeste podotkla,ze nekdo rika ze jsou to veci z mozku,tedy neni to fakt,ale ja rikam,ze je to realne,protoze tyto veci se deji mimo mozek a pak kdyz to ma ten muj mozek pojmout,kdyz astralni telo vnikne zpet do hmotneho tela,tak se dost veci s toho astralniho cestovani zapomene a to je pro me velka skoda.Ale i tak jsem za to vdecna,ze do toho vubec proniknu.
Klincka smrt s tim nema co delat,ta se deje jen v pripadech ohrozeni tela(nemoc,havarie,urazy,..)tedy astralni telo neni nikdy v ohrozeni,je proste nesmrtelne.Akorat,kdyz projdes klinickou smrti,tak nekdy zazijes neco neobvykleho,vetsinou kontakt s lidima s druheho brehu,protoze v klinicke smrti se duse oddeli od tela a vidi za tyto hranice a pak to cloveka zmeni.
Ja jsem jednou na tom byla dost spatne a malem jsem zemrela a od te doby tyto veci zazivam,me pomohl deda s babickou,mam tady o tom zazitky.Pred tim jsem o tom nemela ani potuchy.
iveta
ještě
18. 04. 2013 20:25

jedna věc kterou bych ti chtěla říct...nikdy se mi odtamtud nechce zpět,tam je naprosto božsky krásně,není pro to žádné pojmenování,nelze to srovnávat v žádném případě s realitou zde na zemi kde je plno násilí a zloby...ach jo,proč?!
iveta
ahoj
18. 04. 2013 20:12

Jestli astr.cestování může způsobit dezorientaci...no mě se to nestává že bych byla nějak hodně vykolejená,jedině snad to ,že po AC jsem naprosto klidná a vyrovnaná a je mi fajn.
Jestli může způsobit klinickou smrt...tak to je vážně těžká otázka,protože smrt jako taková na nás číhá všude.
Samozřejmě že tě někdo může vidět a mluvit s tebou a nebo se tě dotýkat.
Zemřelé potkávám často,mluvím s nimi a říkají mi jak a proč zemřeli.Nikdy jsem nepotkala astrálního cestovatele,nebo možná ano ale nebylo mi to řečeno od něho.
Askii
Asi takhle
18. 04. 2013 18:40

Dezorientaci mě astrální cestování (nebo co to bylo) způsobilo mnohokrát, jednoduše mi prodloužilo život, z několika minut se stal mnohem delší úsek, takže jsem např. následující den v práci nic moc nepamatoval a ostatním to přijde samozřejmě divné, zvlášť agresivním egomanským šéfům. Každopádně jedno pozitivum jsem poznal, když se vrátíte, tak to může upevnit vztah k druhé osobě, prostě máte pocit, že ste svou drahou polovičku nebo vlastně kohokoli velmi dlouho neviděli. Co se týče mrtvých, tak to nevím. jiné cestovate sem potkal mnohokrát, ovšem nemám informaci že by byli mrtví, v podstatě ani, že by to byly pozemské entity, podobné otázky tam nejsou moc důležité :-) Na ostatní dotazy nedokážu odpovědět.