Články

Zajímavosti

10 nejzajímavějších paranormálních schopností - (komentáře)

iveta
rheia
17. 04. 2013 18:12

jo jsem ráda že si na toto upozornila,taky se mi to poněkud nezamlouvalo a vysvětlila jsem si to stejně jako ty.
rheia
opravdu nesmysly?
17. 04. 2013 15:26

Cituji z článku: "Takzvané paranormální jevy většina lidí na Západě pokládá za nesmysly."
Tuto větu bych však opravila: "Mnoho lidí na západě, když mluví s někým materialisticky založeným, předstírá, že paranormální jevy považuje za nesmysly."
O něčem jiném ale vypovídá vytíženost a slušné příjmy některých léčitelů, věštců a podobně. Ale i když mluvím jen se známými, překvapuje mě, kolik z nich má nějakou zkušenost materialistickou vědou nevysvětlitelnou, a tudíž říkají: asi bude něco mezi nebem a zemí... A když skeptik někdy odbočí od svého skepticismu, bývá daleko lehkověrnější než ti, kteří o "nevysvětlitelných fenoménech" už dřív přemýšleli.
A jestli dobře rozumím populárně naučným textům, tak moderní věda aspoň v některých svých proudech nepopírá možnost některých esoterických jevů a nabízí pro ně možná vysvětlení. Necháme se tedy překvapit :-D

iveta
Přemku
17. 04. 2013 9:32

vtipné... ale co ti parcharti???
Taky budete říkat vlastním dětem parchanti?!!
Přemek.Slavík
Na Alexandru pozor!
17. 04. 2013 0:31

Je to převlečený ještírek a Ing. Ivo Aštar Benda by vám mohl vyprávět, co je to za neřády!
Přemek.Slavík
Astrální projekce se
17. 04. 2013 0:30

u mne dostavovala když jsem býval mladší, zejmna v pátek v ncoi, resp. v sobotu nad ránem, to jsem se někdy skoro vídával i zezadu. Pyrokineze je pro mne hračka. Každá svíčka, každá zápalka, každý táborák v mé přítomnosti vždycky dohoří a zhasne, chce to jen trpělivost, u táboráku (například) se člověk musí soustředit mnohem déle než u svíčky, ale trpělivost se nakonec vyplatí.
Přemek.Slavík
Pečlivě jsem
17. 04. 2013 0:25

si to pročetl a ovládám všech deset schopností. Psychokinezí jsem chtěl onehdá shodit jednoho pána z lavičky, ale pak se mi jej zželelo, nechal jsem ho být a opravdu, pán seděl dál, a ani se nehnul.
Mimosmyslové vnímání se u mne projevilo naposledy předevčírem. Něco špatného jsem snědl a najednou to přišlo. Nebylo to postřehnutelné zrakem, čichem, sluchem, chutí ani hmatem a přesto jsem náhle věděl, že se musím odebrat na jisté místo a to hezky rychle. Klasické mimosmyslové vnímání, řekl bych, nebo možná chanelling? Kdo ví.
Telepatie u mne funguje na sto procent. Vždycky v neděli ve dvanáct zapnu televizi a ten brýlatý chlap tam je přesně na čas - asi jsme propojení nebo co.
Psychometrii jsem si cvičíval na botech jednoho známého, bždycky jsem pomocí "psychic reading" uhodl, zda šel z hospody po chodníku nebo zda občas uhnul do křoví a on nevycházel z údivu, jak mi ta psychometrie jde.
Prorokování mám taky spojené s ním. Už roky jsem mu prorokoval, že skončí špatně, a taky že jo.
Ovládám i bilokaci. Jedno odpoledne jsem hlídal dvě malé děti (3 a 4 roky) a byl jsem prakticky celý čas na dvou místech současně, abych je zvládl.
Tehdy jsem si ověřil i svou schopnost postkognice, protože jsem zcela jasně "viděl", který z těch dvou parchantů shodil a rozbil tu krásnou, drahou vázu. Přiznal se bez mučení a já měl radost, že jsem v retrokognici tak dobrý.