Články

Videa

Život po životě - (komentáře)

Dave
.....
3. 12. 2012 16:39

Znám jednoho člověka, který dokáže komunikovat s mrtvými. Ale je úspěšný tak na padesát procent. On sice s mrtvými mluví, ale oni mu neodpovídají.....
Andre
Prot PERCHTU
3. 12. 2012 16:36

I když je článek nazvaný "vědci našli důkaz o posmrtném životě", tak jsem se v němo o žádném důkazu nedočetl, pouze o teorii.
iveta
naše vědomí
4. 11. 2012 19:08

je ta nejmenší možná částice,kterou nelze uchopit,je nepolapitelná,vědci se o to snaží ale můj názor je ten ,že ji nedoženou,vždy se "odrazí" a je zase jinde :-)))teď nemluvím o částici,kterou se snaží vědci v současné době dohonit(Higsův boson),tato částice o které já mluvím je ještě mnohem menší.
Je to dokonalý propracovaný síťový systém ve kterém naše vědomí neustále koluje a nezáleží na tom jestli žijeme a nebo ne.
iveta
v posmrtný život věřím
4. 11. 2012 18:44

ten zlomek skeptiků(lékařů,vědců apod.),kteří tvrdí že to není možné tak ti mě absolutně nepřesvědčili.Je to s prostého důvodu...zkušenosti s klinické smrti má oproti nim miliony lidí a popisují ho v podstatě všichni stejně,to je pro mě zásadní a neotřesitelný fakt.
Lidé,kteří prodělali NDE jsou naprosto skálopevně přesvědčení, že vědomí neumírá,jsem o tom přesvědčená i já a to zase z jednoho a prostého důvodu...moje zkušenost z AC.
Vím, že lidé kteří astrálně cestují se dostanou mnohem dál než lidé,kteří mají zkušenost s NDE oni se v podstatě dostanou jen na kraj toho tunelu,kdežto astrální cestovatel má možnost nahlédnout přímo do té reality...tam za ten druhý břeh.
Někomu se to možná bude zdát jako naprostá pitomost ale o tomto jsem zase já skálopevně přesvědčená.
Naše vědomí a zrovna tak vědomí všeho živého nelze usmrtit.

Perchta
k tématu
4. 11. 2012 15:09

http://procproto.cz/objevy-2/vedci-nasli-dukaz-o-existenci-posmrtneho-zivota/