Články

Zamyšlení

Hra s lidmi - (komentáře)

Milan1805
RE
21. 08. 2012 19:57

No nevím co k tomu říct ale je třeba uvažovat reálně,každý člověk má podprahové vnímání ale jeho intenzita je dána jeho IQ a EQ, též výše dosaženého vzdělání.
Pokud by toto zařízení opravdu bylo tak dobré využívali by ho i krimanalisté.Navíc je zajímavé že tyto paranormání jevy,zbraně a pod. se objevují na území USA.
Jestliže rozvrstvíme vzdělanost občanů USA zjistíme že 90% obyvatelstva má jen High School což je obdoba druhého stupně základního školství u nás. 95% obyvatel je věřících bez ohledu na náboženství a sektářství,popírajících Darwinovu teorii o vzniku člověka.
Spojené státy mají velké problémy s kriminalitou, takže je potom jednoduché ovládat masu lidí tím že jim servíruji jen polopravdu.
Jak jednoduché,jak prosté.
Zkrátka řekněte lidem co chtějí slyšet a můžete jim vládnout. Příklad je v nedávné histori r.1933 Hitler atd.
iveta
missi
17. 08. 2012 23:36

jééjda já tu melu o reklamě a tobě jde o zvukové signály.
iveta
missi
17. 08. 2012 23:20

už toto je člověk schopný vnímat
iveta
missi
17. 08. 2012 23:13

joo jasně.... jenže toho známého taky jen zaregistruješ na vteřinku, protože se třeba věnuješ zrovna jiné činnosti.
Jinak co se týká toho snímkování.....myslím že jsou na takové úrovni že aby sis mohl vůbec oveřit že je tam nějaká informace musel bys sis ten obraz jednotlivě rozložit,protože při normálním pohybu filmu by si neměl šanci.
mississippi
Iveta
17. 08. 2012 22:26

Jo to souhlasí. Jen nám přičlo divné, že by nám někdo něco vnutil pomocí nějakého audio šumu. To podle mne není lidský mozek schopen dekodovat.
Vizuální vnímání je o něčem jiném. Stačí opravdu jen okamžik záběr na něco a člověk na to dostane třeba chuť. Ale nemusí to mozek nijak překládat. Jen to registruje a podvědomí se pak postará o zbytek.

Jde o signály pod prahem vnímání. Určitě je tu někdo, kdo ví, jaké snímkování je schopný člověk vnímat. Já to nevím a hledat se mi to nechce.
iveta
do diskuze
17. 08. 2012 21:18

podprahové signály a informace ovlivňují myslím že každého člověka, nejlépe se takové informace zpracovávají ve spánku.
Stačí zahlédnout koutkem oka někde vašeho známého a může se vám stát, že se vám o něm bude následující noc hned zdát.
Adanom
Chtela
17. 08. 2012 16:28

Jsem napsat - ze mozne je dnes uplne vsechno.
Adanom
No
17. 08. 2012 16:26

Ja bych rekla te mogne je dnes uplne vsechno. Jen bych ten prenos zakodovane myslenky nenazvala sumem.
Sylvia
Grush
17. 08. 2012 16:18

Fakt?
mississippi
A já hlupák
17. 08. 2012 15:57

si myslel, že mi to potvora jedna leze pode dveřma :-)))
Grush
Podprahové
17. 08. 2012 15:48

vjemy nepřijímá vědomí, ale podvědomí. To jen tak btw.
mississippi
Sylvia
17. 08. 2012 15:17

Tady s Tebou souhlasím, ne jen tady. Jak by to mozek rozkodoval, když neví podle čeho??
Sylvia
Mississippi
17. 08. 2012 15:10

Ano, za tycht podmienok je to mozne, ked je tam ta hypnoza ovsem a drzis ho v tej izolacii, musis mat k nemu pristup atd....ale potom to nemoze fungovat na masy alebo na dialku. Navyse pri hypnoze potrebujes ten zvukovy vnem, musis to pocut, pri podprahovych zaberoch zas vidiet, aj ked to nepostrehnes vedome. Mne len pride trochu ujeta zakodovana myslienka v sume, to sa mi zda zvlastne.
mississippi
Sylvia
17. 08. 2012 14:36

Bohužel to ovlivňování lidí může být jednodužší, než se zdá. Nevěřín sice tomu, že když někomu pustíš nějaký šum, že půjde a zastřelí papeže. Ale pokud toho člověka nějakou dobu budeš držet v izolaci a pak dobrý hipnotizér a ten šum, je jen spoštěč. A ten človíček se vrátí do realit s krásným pocitem, že ho unesli ufoni.
Sedne si ke kompu a napíše o tom článek. Pak si pustí telku a ... Druhý den je po paževi.

Jen teorie, ale radši na mně nešumte, kdo ví???
Sylvia
Koules
16. 08. 2012 22:27

:-))) tam je vidno, ze bud som tupa alebo ma ziaden pristroj nikdy neovplyvni tymto sposobom, pretoze by ma ani nenapadlo, ze je to reklama na stranky Osud.biz. Ale mas pravdu, asi ma naozaj niekto spadeno na Maska a Koukala :-).
koules
Bigbiz
16. 08. 2012 21:52

A jeste jedna vec: nevim, proc se tady zminujete o strankach Osud.cz? Pokud vim, tema clanku bylo jine.

Pokud uz mate nutkavou potrebu plivat na stranky Osud.cz, prosim, ale ne tady. Jdete s tim na vas Osud.biz, kde se to mimochodem temito utoky jenom hemzi. Tady se nastesti diskutuje k obsahum clanku. Diky.
Alef
?
16. 08. 2012 21:34

Při čtení článku se nabízí otázka, proč se složitě plánují a provádějí atentáty, když stačí použít přístroj na ovlivnění mysli, případně voodoo?
Faktem je, že podprahová reklama se využívá zcela běžně. Na audio verzi neexistuje žádný způsob jak ji odhalit (narozdíl od videa). Proto vřele nedoporučuju používat psychowalkmany a jakékoli nahrávky s údajně relaxační hudbou a pazvuky.
koules
koules
16. 08. 2012 21:32

Pane Bigbiz, podle vaseho nicku jste asi fanda stranek Osud.biz. Ja bohuzel ne. Tyhle stranky me pred nejakou dobou na zaklade vlastni zkusenosti prestaly naprosto zajimat. Kdyz se v jedne diskusi strhla lavina sprostych a vulgarnich prispevku, a ja na to se zeptal admina, jen strucne odpovedel, ze pokud nekdo neurazi konkretni osobu, ze je mu to jedno. Takze asi tak.
Sylvia
:-)
16. 08. 2012 20:11

Podprahove zabery existuju, ovplyvnuju cloveka pri reklame to je pravda. Napriklad Vam v okamziku, ktory clovek nepostrehne premietnu colu a Vy mate na nu dostat chut, je to zaujimavy fenomen, niesom si ale ista do akej mieri je preukazane, ze to funguje.

Nedokazem si ale predstavit, keby aj cloveku niekto pomocou nejakeho sumu v pravil do hlavy kod, ktory obsahuje myslienku, neviem akym sposobom (uz to je podla mna dost osemetne) a este, aby Vas ta myslienka ovplyvnila tak, ze robite to, co potrebuje niekto druhy. Povedzme, ze by to bolo mozne, ze dokaze niekto pomocou sumu prenasat zakodovanu myslienku (teoria len), pochybujem uz o tom, ze Vam ta myslienka tak uviazne v hlave, ze robite niekolko ukonov tak, aby ste sa chovali jak loutka. Znamenalo by to, ze Vam oplyvnuju podvedomie a slobodnu volu...teda sum Vas takto ovplyvnuje. Existuju rozne vymyvanie mozgov, ale je to dlhodoba zalezitost pre znacne slabsich jedincov. Myslienka silu ma, ale prehnana cez nejaky kod....ak by to bolo mozne je to daleke sci-fi.
Bigbiz
Vážení a milí
16. 08. 2012 18:50

Jelikož Osud.biz tak trochu znám, tak bych chtěl říct tohle. Tenhle článek se nachází v rubrice tuším Informace, které si zdarma nepřečtete a autoři Osud.biz je stahují z konkurenčního OSUD.cz, kde jsou píodobných blábolů haldy. Takže asi tak. Ale jinak osud.biz považuju za o něco serioznější, než onen esoterický bulvár OSUD.cz v čele se dvěma arci podvodníky Maškem a Koukalem. Na to, že tihle dva pánové lžou a podvádějí navíc existují dost relevantní důkazy. Přál bych vám např. slyšet jednu z přednášek Maškova guru Reného Koukala alias tomáše marného. Já jsem tohle podstoupil a je to fakt nezapomenutelný zážitek. Člověk aspoň zjistí, jak vypadá brainwashing v akci.
samby
...
16. 08. 2012 18:18

asi takhle, v archivu newsweeku a village voice se nedá článek dohledat, přestože články z 95 roku se na netu najít dají, defence electronics neexistuje, patrně se jedná o chybu překladu, první dva časopisy jsou bulvár nejtěžšího kalibru(kam se hrabe blesk a aha), na úrovni pravda.ru.
Smirnov sám napsal jednu knihu a 5 vědeckých článků, všechny se zabývaly pouze diagnostikou a léčením psychických poruch(hlavně post traumatického syndromu), což bylo jeho celoživotní poslání.
Samozřejmě, že to co jsem napsal asi nikoho neovlivní, protože se přece jedná zaručeně o konspiraci a všechno na čem by se daly ty bláboly ověřit bylo smazáno... když tomu něko chce věřit... aneb kdo chce kam pomozme mu tam:-)
Dana P.
hmmm
16. 08. 2012 15:28

zajímavé. Již jsem v minulosti o podobných praktikách (podprahové vnucování reklamy např) něco četla, sama tomu příliš nerozumím, takže nemám fundované vyjádření. Počkám si, až k tomu cos poznamená někdo informovanější :o)