Články

Videa

Záhadný původ člověka - (komentáře)

Stormm
Grush
6. 02. 2012 11:25

Kéž by byli Darwinovci opravdu tak pasé jak říkáté! Není to pasé! Už přes šedesát let víme o hrůzach holocaustu a stále jsou lidé, kteří ho popírají, stejně jako jsou lidé vědci, kteří se bezmezně opírají o Darwinovu teorii a neváhají napadat a omezovat vědce, kteří ji co by hlavní pojítko zavrhli! "Hele! Našel jsem v zemi hrot kopí, C14ka mi řekla, že je to 40 000 let starý, co s tim? Zahoď to Franto nebo budou problémy, když to řekneš vejš!"

S učebnicemi dějepisu to bude bohužel asi neustále trochu ošidné! Jak známo tyto píšou vítězové a ti asi nenapíšou: "Tak jsme Vám dali svobodu, buďte rádi! Jen snad těch lidí jsme nemuseli tolik zabít".
Grush
2Stormm
29. 01. 2012 11:10

No, trochu bych nesouhlasil s tím příměrem o učebnicích dějepisu a žralokovi. Máte snad lepší nauku, která bude mnohem konzistentněji a logičtěji vysvětlovat a popisovat souhrn nálezů, výzkumů a historických faktů? Pokud ano, sem s ní!
A lidi, prosím prosím, přestaňte se už ohánět tím Darwinem. To je stejné, jako by dneska někdo chtěl srovnávat práci pana Flemminga se soudobým pohledem na bakteriální infekce. Argumentace proti Darwinovi už jsou pomalu 40 let pasé, to jen některým lidem to pořád nedochází, a protože nejspíše zůstali zabednění v tom co možná slyšeli kdysi na základní škole, pokoušejí se znovu a znovu zaútočit na to co už je dávno překonané... :-)
Stormm
Víme vše a nic
26. 01. 2012 12:27

Věřit bezmezně učebnicím dějepisu je to samé jako plavat s hladovým bílým žralokem a věřit, že vám nikdy nic neudělá. A Darwinova teorie? Pche! Sám Darwin prohlásil, že jeho teorie nic zcela neobjasňuje, ale spíše jen nabízí určité prostředky podle kterých se lze řídit v dalším zkoumání. Je to trochu skličujicí vědět, že o sobě samých vlastně nic moc nevíme, leč je to tak. Tmářství a zatajování nám nepomůže! Tak jako víme, že Máyové, Inkové, atd. měli skvělé astrologické znalosti, nemluvě o precizním stavitelství, ale kde se tohle všechno naučili?A jak?
Grush
2anubis
22. 01. 2012 20:40

Prof. Hapgood si představoval Zemi trochu jinak než jak dnes soudí většina geologů. Myslel si že se může (víceméně celistvá) svrchní kůra (kontinenty) "odpojit" od svého podkladu a na základě nerovnováhy pootočit (klouznout, snad po Moho. vrstvě... ) do jiné rovnovážné polohy. Dnes se obecně tato možnost zavrhuje, neodpovídá jiným zjištěným faktům. Nicméně "ledová nerovnováha" tak jak je nakreslená v té náčrtkové animaci, je dle mého názoru totální hloupost.
anubis
Přesun kontinentů
22. 01. 2012 15:31

Dobrý den. Velice zajímavý dokument. Mohl by mi ale, prosím, někdo vysvětlit, proč se v cca 43:20 posouvají kontinenty, zatěžkané ledem, rychle směrem na jih? Vždyť vše je přitahováno do středu země, a ne vodorovně na jih, tak proč?
vojtavojta
puvod lidstva
19. 01. 2012 19:59

Celá historie lidstva je uplně jiná.Historiji psali vždy vítězové a nikdy jinak.Celé vesnice a města se vypalovala a lidé zabíjeli jen proto,že nepříjmuli pravdu mocnějšího.Pyramidy jsou staré 55 000let a skrývají pod povrchem vědění starých civilizací.Jsou to takové archy,které jsou před veřejnosti utajeny.Jen pro ovce metrixu jako je SAMBY".Jak mohli tupí Římané postavit tak dokonalé stavby podle souhvězdí s přesností GPS ,když ani technologie v 70 letech nestačila na to,aby je dle vzoru postavili.A tyto stavby se nachází po celé Zemi i pod vodou.Když najedete na Google Earth,můžete vidět pod vodou celá města a stavby obrovských rozměrú.Historie se bohužel tají,ale kdo chce,ten se pravdu dozví.Na Zemi byly obrovská kataklyzmata,kdy se takřka vyhubil několikrát člověk a zbytky lidstva se rozutekly po Zemi z holým zadkem do jeskyní a začali znovu.Ano,nová teorie vědců na které pracují je,že opice je z člověka a ne člověk z opice.Jen hledejte,pravda se pomalu odhaluje.

Administrátor
Titulky
17. 01. 2012 19:23

re: Reiki
Pro české titulky klikně ve spodní části okna na CC.
samby
..
17. 01. 2012 9:07

jen takový malý komentář, jakékoliv mapy 10 000 a více let staré nemohou být přesné, v té době ještě končila doba ledová a hladina oceánů, byla díky ledu vázanému v ledovcích o dost níž, před jedenácti tisíci lety o 60m a před dvanácti tisíci, tedy doba atlantidy, dokonce o 90m níž, pokud tedy chcete hledat staré civilizace musíte prohledávat mělčiny, což byla v té době jediná místa na světě schopná udržet nějakou civilizaci, jinde byla na zemědělství zima, jinde zase moc teplo a sucho.
daiterr
-
17. 01. 2012 7:34

S tím lidstvem to bude asi ještě hodně zajímavé "o) No schválně - kdyby teď přes svět přelítla tak kilometrová vlna - CO by se tak asi zachovalo pro budoucnost a JAK by se na tyto "artefakty dávnověku" dívaly případné pozdější "generace"? "o)

Podle mě nejsme první taková civilizace na Zemi a člověk rozhodně tak úplně nepochází ze Země.. Jestli nakonec třebas taky nebude ironíí osudu, že "lidstvo furt hledá nějaké UFO-ny a nakonec.. najde sebe.."o)
Reiki
Můj názor:
17. 01. 2012 6:56

Škoda, že to nemá české titulky / pro nás, co si to " nepřeloží " /.