Články

Konspirace, teorie

Časová dimenze v Bermudském trojúhelníku - (komentáře)

Porubis
Čas
18. 12. 2011 11:41

Vy jste asi blbí nebo tak... čas neexistuje!!! všechno je o frekvencích a jejich vlnová´ých délkách! my žijeme na frekvenci, které tvoří infračervené vlny, spektrum světla rentgen atd... tohle naše tělo vnímá jako světlo, teplo atd... pak jsou tady další objekty které se skládají z jiných frekvencí a tak je necítíme!! to je jako rádio- naše technika takovou frekvenci zachytí-to znamená že je to pořád v naší dimenzi... ale třeba duše zemřelích mají jinou frekvenci a my je nevnímáme... jejich frekvence je nadřazena naší a tak mohou vnímat oni nás... mají zakázáno nás kontaktovat, ale když k tomu už dojde, musí změnit frekvenci na nišší-tu naší... na to potřebují hodně energie... takhle můžem měnit frekvence i my a posílat takové objekty jinýmy "světy" třeba světem mrtvích-ale nevím jak by se jim líbilo kdyby tamtudy lítaly třeba bágly :D:D:D:D bermudský trojúhelník může být místo kde se frekvence nějakým nedopatřením mění...
garias
...
16. 08. 2011 18:30

Ja si cestovanie v čase predstavujem ako pohyb v nejakom gravitačne zakrivenom priestore. Skrátka vy by ste vykonali napísali presne rovnako dlhú knihu ako ten v normálnom čase, len vaše telo by bolo mladšie. Takto nejako chápem ten posun časopriestorovo vo vesmíre.
lup
cestovanie v čase
15. 08. 2011 9:39

Cestovanie v čase je zaujímavá myšlienka. Vžite sa ale do situácie presne podľa českých filmov "Zajtra ráno vstanem a obarím sa čajom" alebo "Zabil som Einsteina, pánové".
Viete si opredstaviť, čo by sa stalo, keby ste sa chceli vrátiť do minulosti do vlastného bytu o pár hodín neskôr? Vy ste v tom byte dva razy - ako originál napríklad včera, a zároveň cestovateľ v čase. A predstavte si, že vy(preženiem to) ako cestovateľ zavraždíte seba zo včerajšieho dňa.
A je to presne to, o čom píše Jimy. Z tohto dôvodu si myslím, že cestovanie v čase ostane len vo fantázii sci-fi spisovateľov.
To už nehovorím o faktoch, že postupne vychádzajú na povrch informácie, že niektoré správy o Bermudskom trojuholníku boli výmyslami a podvrhmi - zvlášť o cestovaní v čase. Jediné, čo sa zistilo je, že zvláštne spenené more je spôsobené výronom plynov na veľkej ploche zo dna oceánu. Toto spôsobí menšiu hustotu vody, voda má menšiu "nosnosť" a lode idú vo veľmi krátkom čase pod hladinu.
S pozdravom LuP
Jimy
Myšlenka článku
14. 08. 2011 3:06

je zajímavá, ale podívejme se na to jinak. Předpokládejme, že veškeré informace o součanosti zůstají uchovány, zvláště pokud by naši potomci z budoucnosti byli na takové vyspělé úrovni. Tudíž by s těmito informacemi měli i informace u našich pozorování UFO apod., tedy de facto o svých průzkumech. V každém případě se zde dostáváme k zásadnímu problému otázky cestování časem - paradoxní situaci, kdy by následek měl předcházet příčině.
Grush
Cestování v čase
13. 08. 2011 15:38

předpokládá přinejmenším existenci "nezminimalizovaného" pátého rozměru. Jenže jakýkoli pohyb v pětiosém časoprostoru má stejný efekt jako ve čtyřosém - prostě se dostanete někam jinam než jste byli, rozhodně ne však do vlastní minulosti či budoucnosti (přesněji: ne tak, abyste to mohli vnímat). Třeba to je nakonec všechno jinak; každopádně myšlenka článku je zajímavá.
garias
...
12. 08. 2011 23:02

Jupí našiel som :D Dúfam, že je to ono xD
garias
lucasber
12. 08. 2011 22:54

Toto náhodou poznám. Áno jeden pilot letiaci ku Maiami údajne toto prežil. Viem že bol o tom aj dokument, tak to sme skúsim šupnúť - o bermudskom trojuholníku a tam sa spomínal aj tento pilot.
lucasber
RE: Garias
12. 08. 2011 21:51

Ty letadla z druhé světové války, nebo i jiné lodě byli většinou spatřeny v mlze, nebo ve vzduchu v mraku. Nemusí podle mě tam probíhat nějaký jev, stačí jen jednodušše vletět do mračna nebo mlhy a je to tu. Byl jeden takový případ že jeden pilot letěl přes Berdmunský trojuhelník přímočaře, už si nevzpomínám kam přesně a s kama letěl. Ale vím, že let mu měl trvat kolem 2 hodin. Pilot vyprávěl že v letěl do divně podobajícího se mračna a jak z něj vyletěl tak byl téměř na místě a cesta mu trvala místo 2 hodin necelých 20 minut.
garias
Je to...
12. 08. 2011 15:40

Je to zaujímavá myšlienka. Ja osobne si stále nedokážem predstaviť, ako by vypadalo cestovanie v čase. Proste ten svet, alebo celý vesmír, už je v nejakej pozícii. Už sa tie látky, častice nachádzajú v nejako stave svojho života a naozaj SI NEVIEM predstaviť, že by sa tento stav mohol nejako vrátiť, alebo urýchliť skokovo. Máme veľa filmov o cestovaní v čase do minulosti, budúcnosti apod. Ale neviem si vybaviť ako by to mohlo fungovať. To je len ako môj osobný názor, ktorý samozrejme nehovorí že to nemôže existovať. Len ja osobne si to neviem takto predstaviť.