Články

Konspirace, teorie

Planeta X se blíží.. - (komentáře)

Grush
Na druhou stranu
11. 06. 2010 20:31

je téměř jisté, že se Země dříve či později s nějakým jiným nebeským tělesem srazí; tisíce či miliony let v tomto pohledu nehrají zas takovou roli. Takže asteroid či planetka, podobná té, která před cca 65 miliony let vyhubila dinosaury, už teď někde letí a je na své neodvratné cestě k budoucí srážce s naší Zemí... :-)
Jelitko
no ono je to tak
9. 06. 2010 12:21

kdyz se to ma stat tak se to stane a ani zadna vlada s tim nic nenadela.Stejne nase planeta je uz lidima dost zdevastovana a premnozena,takhle se vsichni najednou dostanem na jiny svet a nebudem ani moc vzpominat na nejakou modrou planetu...jenom to bude "trochu neprijemne"nez se tam dostanem.Jestli nas Stvoritel to ma v planu,verte,ze se mu to podari:) a taky je mozne,ze jestli se to vubec stane, ma s nami jine plany a tak si nedelejte starosti...
Bude to jen chvilka...
Morld
:-)
8. 06. 2010 8:56

je spíš takový "red draft" :-)
lup
Grush
7. 06. 2010 7:43

Správne si to pomenoval - je to už trapné. Ešte len na doplnenie: Vlády sveta sa spolčili aby nevyvolali paniku. Zábavné :-))
Grush
Už to začíná
6. 06. 2010 20:38

být trapné, protože opakovaný vtip už není vtipem. Nějaký "snímek", odněkud se vynořivší, bez jakýchkoli konkrétních údajů které by umožnily ho ověřit, bez souřadnic a času objektu, prostě nějaké barevné tečky které vyplivne kdejaký kreslicí prográmek za minutu práce?
Od roku 2003 nám objekt X "vyrostl" z planety dokonce na hvězdu s vlastními planetami. Už ani nejsem zvědav jaké bludy se budou říkat o sedm let později, třeba mezitím vyroste na celou galaxii :-))