Články

Záhady a tajemno

Kleptoman zo záhrobia... - (komentáře)

Marcell
to Kuro
10. 02. 2010 19:11

...preco pouzivas v suvislosti so svojou osobou tzv. pluralis majestatis (s NAMI Bible nema nic spolecneho a NAS se netyka) ?...z ktoreho panovnickeho rodu raci Vase Velicenstvo pochadzat ? :)
Marpefi
marcell
10. 02. 2010 19:10

čauko, no podle některých "vytržení" a NDE zážitků lidí, co byli v "nebi" tak tvrdí, že mají svoji "hierarchii"...takže tak trochu souhlasím s tím, že jedni jsou "slabší" a jiní "silnější"..nicméně si nemysli, že tě hned musejí fyzicky napadnout..jejich cílem bývá často "jen" vyděsit...
Marcell
re:
10. 02. 2010 19:07

...uvedomujem si, ze informacna hodnota clanku nie je velka, poslal som ho sem pocas tejto fasiangovo-plesovej sezony aj z dovodu odlahcenia a mierneho humorneho nadhladu...dalsim dovodom bolo tiez to, ze zmienovany tyzdennik Suvislosti, z ktoreho som ho prebral, uz nevychadza, tak aby ste nahodou niekto o nieco neprisli :)
to Marpefi: prevazny suhlas s Tvojou reakciou, len si myslim, ze existuju aj "nizsie" temne entity ako su demoni...(za predpokladu, ze je uvedeny pribeh skutocne pravdivy) som presvedceny, ze ak by Marjorie skutocne prenasledoval demon, tak by nasledky boli ovela zavaznejsie nez stratena bluzka, zmiznuty budik alebo kuchynske noze.
Zbyněk P
Pro všechny
10. 02. 2010 17:25

Líbí se mi takový lehký a nenásilný humor, šmrncnutý ironií, jaký předvedl Kuro. I v této oblasti, která je zde řešena, je také zapotřebí trochu humoru. A zároveň to ukazuje (a také potvrzuje) to, že je třeba se na věci, či problémy, dívat z většího odstupu a nadhledu, a případně se i zasmát. Obzvláště, když se někde objeví takový informační "šperk". Přeji hezký den. Zbyněk P.
Marpefi
Kuro
10. 02. 2010 13:14

tady někdo čučel moc na red dwarfa:-D Ještě začni se zelenýma čapkama a neustojím to :-D
Kuro
bible
10. 02. 2010 12:07

Ale naštěstí s náma bible nemá nic společného a nás se netýká.

A taky mám jednu zprávu.

Archeologové poblíž hory Sinaj našli stránku knihy, která je odborníky považována za součást Bible, bonnští experti nyní určují její stáří; v případě, že je skutečně pravá, patří na první stranu a biblický text zní: „Mé milované Candy: Všechny postavy v této knize jsou fiktivní a jakákoli podobnost se skutečnými lidmi, žijícími či mrtvými, je čistě náhodná.“ :)
Marpefi
Morld
10. 02. 2010 0:54

Jestli máš strach o přepisování bible, tak tě uklidním...nedávno se našly např. Kumránské svitky, které jsou tisíce let staré, a které v podstatě až na kosmetické záležitosti do písmene potvrzují přesnost biblického zápisu:)

a můžeme pokračovat dále...:)

Morld
:-)
9. 02. 2010 20:40

Kdoví jestli se časem a léty přepisování nezměnili faráři na démony:_D
Marpefi
Ježíš a démoni
9. 02. 2010 0:45

spiritistické seance nevyvolávají "duchy", ale démony! Démoni vědí vše o nás i zemřelých, proto pro ně není problém se za někoho takového vydávat.

Ježíš řekl: Ty, kdo uvěří (v Ježíše), budou provázet tato znamení: v mém jménu budou vymítat démony...

(http://online.bible21.cz/bible.php?kniha=marek) 16kap. 17 verš...