Články

Zamyšlení

Nešťastný člověk - (komentáře)

lubica
ŽIvá strava
23. 02. 2008 23:02

Zdravim, myslim, ze najdolezitejsie je vypustit zo stravy maso, mlieko a mliecne vyrobky, chlieb a pekarenske vyrobky a prejst na zivu-nevarenu stravu. Mozete jest ovocie, zeleninu, namacane orechy a semena, naklicene obilniny, strukoviny. Nie je to jednoduchy prechod, ale uspech je 100%. Takouto stravou si dokazali ludia vyliecit psoriazu, cukrovku, srdcove arytmie a dokonca aj rakovinu. Moj manzel sa zbavil rozsiahlej psoriazy a srdcovych arytmii. Doporucujem stranku zdravy.dobrodruh.net
Ch!nGo
Věřit !
8. 02. 2008 22:47

Musíte si hlavně věřit jka už psalo hodně lidí, a taky se nesmýte vnitřně týrat tím jak sou na vás ostatní zlí zkuste to hodit za hlavu a představit si kruh ve kterém jste jen vy a v kruhu vás obklopuje vaše životní síla, zkuste věřit sama sobě !
iv
drobnost
3. 11. 2007 19:57

Jak si na tom s mlikem a mlecnyma vyrobkama.Oni sou hlavnima vinikama spousty nemoci.Pokud sme deti pomahaji ale v urcitem veku se nam prestava tvorit hormon co to pomaha stravovat a od te doby nas mliko otravuje.A vapnik do sebe muzeme dostat jinak,treba mandel ho obsahuju dost.Mlecne vyrobky a hl;avne MLIKO do tela dospeleho cloveka nepatri.
Sylvie
Lék
8. 10. 2007 17:16

Znám paní a ta měla rakovinu prsu. 4etla že jde vyléčit se sám. Chtělo to hodně pevnou vůly a víru. Nemyslím tím v boha ale v sebe že to dokážete. Každý den na dlouhou dobu si stoupněte před zrcadlo a představujte si jak se vše ve vašem těle opravuje a bude to fungovat. Určitě.A jak psali už předemnou změnit životosprávu. Dokáže te to věřte si. Ze srdce vám přeji ať se to povede.
jkmaxfli
stres
23. 07. 2007 22:47

Je top stres!!!Něčím podobným jsem si prošel,nakonec diagnoza stres,chyběla my určitá látka v mozku,která vyrovnává hladinu stresového procesu(zjednodušeně)jinak 2 rok beru antidepresiva,zdravotní stav se mi zlepšil po pár dnech užívání antidepresiv a jsem opět v pohodě.
BlackAura
Kosmetika
19. 03. 2007 23:57

Kupte si něco jako (něco jako)antiperspirant od firmy Vichy který trvale omezuje pocení, poté na každodenní užívání sprchový gel, tělový krém a deodorant pod paže se stejnou vůní. Jakmile se tělo začne potit, vychází pak ven nejprve vonná složka přípravků. Nejdůležitější je arfémovaný tělový krém.
Gibson
hypotyreoza
1. 12. 2006 10:22

Něco jsem o ní našel v enciklopedii,snad by to mohlo rozehnat mračna:Jedná se o sníženou produkci hormonů štítné žlázy způsobující tloustnutí,únavu a ztrátu vlasů.Může být vyvolána nedostatkem jodu v potravě a může být léčena podávním uměle vyrobených hormonů.
Katka
Rada
1. 11. 2006 18:55

Andreo, zkus kontaktovat Andreje Dragomireckého. Jsem přesvědčená, že ti pomůže. e-mail:dragomirecky@seznam.cz
Andrea
silná vůně
19. 08. 2006 22:27

Dobrý večer, jsem velice ráda, že si někdo o mém problému přečetl, děkuji vám všem za rady, ale zatím nic z toho nepomáhá, já mám dojem, že v mém případě by se mohlo jednat o chladovou alergii, ale tu zatím zřejmě medicína ani léčitelé léčit nedovedou, jak ráda bych se mýlila Ale přesto vám všem děkuji za vaše dobře míněné rady Andrea Šléglová
Zanamey
regrese
13. 08. 2006 20:07

Ahoj Andreo, pokud hledáš pomoc na těcho stránkách možná tomá jiný důvod. Já osobně věřím,že nic na světě se neděje bez příčiny,proto i to co dnes prožíváš musí mít nějaký důvod, na tvém místě bych zkusila regresi(návrat do minulého života) nebo nějakou hlubinou psychoanalýzu,která by ti pomohla najít příčinu tvých obtíží. Znám několik lidí,kterým toto pomohlo zbavit se zdravotních problémů.Vím,že ti to asi musí znít uhozeně,ale zkus mi věřit,najdi v sobě pravý důvod proč je to dnes takové,jaké to je a problémy začnou ustupovat.
Rada
pomoc
7. 08. 2006 22:47

Je to vysloveně náhoda,že jsem si přečetla tyto stránky a tento dotaz.Musím se přimluvit za tebe protože při kombinaci těchto onemocnění se hubne opravdu velice špatně.Nicméně radila bych stravu bez jakýchkoli druhů ostrých koření,mastného a smaženého ale myslím,že to ti již radili jiní.Dále by si mohla zkusit čaj ,30g sporýše,20g zeměžluče,20g fenyklu,jedna čajová lžička se spaří v 1/4litrovém hrnku 20 minut louhuje a pije 3x denně před jídlem,to je na tu vůni těla,ještě je dobré koupat se v šalvějové koupeli ,vylouhovat větší množství byliny a přidat do vany vykoupat se .Jinak celkový stav tvé nemoci je dost komplikovaný takže by to bylo na dlouho,prodává se chloremax od Finclubu,který je opravdu dobrý na vyčištění střev a celého organismu ten by bylo dobré užívat,jinak k těm nemocem to není celé,ale zkus aspoň toto . Srdečně zdravím a držím palce .
Delmor
lék
26. 07. 2006 22:34

Za chvíli dozraje černý bez. 2x denně lžičku likéru nebo půl sklenky bezinkového vína. S Láďou souhlasím. Nejíst po 16té hodině. Za tři měsíce dojde ke zlepšení. Doporučuji též saunování 1x ťýdně a sůl do koupele (cca 0,3kg). Zapisujte si každý den, co jste pro to udělala.
Andrea Šléglová
prosba
20. 07. 2006 6:15

Moc prosím paní IKalmusovou, aby se mi ozvala na můj e-mail, já na ni nemám spojení. Díky Šléglová
Ivana Kalmusová
Kontaktuj ma
18. 07. 2006 9:03

Viem to aspoň zmierniť kontaktuj ma ak chceš.IK
lÁDA
pomoc
9. 07. 2006 15:20

Milá Andreo jak jsem si přečetl Tvůj článek tak pokud to pochpíš rád Ti aspon poradím. Na vše je lék a pokud né tak aspon zmírnění bolesti Tvůj problém je hlavně v obezitě v prvé řadě musíš zhubnou to se tělo postupně vrátí do normálu obezita působí na každého jinak hlavně rozhodí metabolizmus a od toho se pak odvíjí vše jak klouby tak to pocení a nepříjemná vůně. Uprav svůj jídelníček a uvidíš jak to půjde.Obezita má za následek nejen vaskulární nemoce ale mnoho jiných faktorů. Ale to Ti už určitě řeklo mnoho lékařů.Hlavním pomocníkem je Tvá vůle věř tomu že vůle udělat to co normálně nejde je lehké a přitom zároven i těžké jako sevším kouření až po alkohol.Ale pořád je dělat něco lepší než nedělat nic.Schd a uvidíš jak se Ti bude lépe chodit a hlavně se Ti srovná metabolizmus protože ten většinou bývá ůzce propojen s obezitou.Pokud nic sama proto neži chodit po lékeřích nic neuděláš, tak ti žádný lékař nepomůže jsou to lidé jako každý jiný.Pokud to skusíš sama budeš překvapená a pak pokud budeš chtít tak se ozvi rád Ti nápíšu další postopi.Tak zatím a držím palce Láda