Články

Zaniklé civilizace

Dedičstvo po Atlanťanoch - (komentáře)

Pavlos
Atlanťané?
10. 01. 2012 4:16

Jest pravda,byl to národ vyspělí.Však chtěli poučit lidstvo.A z nichž pochází,dle mého národ Májů,Egypťanů možná i starých Druidů a čínských vědců,nebylo dokonáno a lid se zaměřil spíše na drahé kovy.Také věděli o jistém kalendáři,nebo spíše období(přepolování Země,atd ...)Tajili schválně technické věci,aby nedošlo časem ke předčasnému zničení?Nebo si to někteří uchovali a dělali ze sebe myslitele doby,nebo šamany?
Věřím,že jisté poselství nám nechali(Doba kamenná-2012 např.)Lidé by se měli věnovat přírodě a pomáhat si,možná i s technologickými prostředky,ale neměli by degenerovat a také se tolik množit.Nebo najít způsob jak cestovat vesmírem,nebo alespoň jak osídlit Mars,aby lidstvo přežilo.
Davidius
technika
2. 04. 2010 13:34

V knize, jejíž nazev a autora si už nepamatuju, psal jezuitský kněz o výletě do časů Atl. přes hypnozu. nejvic mě zaujal, popis vzducholodí poháněných proudící energií ve vzduchu. prý lítaly dost vysokou rychlostí. a jinde zas jsem četl že Lemuřani čistili karmu novorozeňatům pomoci reiki lečitelů. Akdyž si to tak přeberu. opravdu potřebujeme ropu a drahé prášky na rýmu a hloupé fóbie? Zlaté časy civilizace to byly.
Morld
:-)
22. 09. 2009 18:24

tak tak :-) velké objevy jež budou přepisovat vlastivědy jsou teprve před námí:-)