Články

Zajímavosti

Rusko a pyramidy - (komentáře)

Pegu
Pyramida
10. 05. 2009 14:14

Já jsem si také udělal malou pyramidu z kartonu (asi 30x30 cm základna).Jednou jsem do ní dal kus pečeného kuřete na podstavec (do 1/3 výšky).Zapomněl jsem na to a když jsem to maso vyndal asi po čtyřech měsících bylo suché,čisté,krásně voňavé,žvýkatelné bez problému a velmi chutné! Kdo ví co za energii v pyramidě působí ale je jisté,že opravdu působí a naprosto jisté že to není zdraví škodlivé.Tedy alespoň v menších rozměrech.Člověk,kterému se podvodem podařilo strávit noc v Cheopsově pyramidě (jinak přísně zakázáno)tvrdil,že tam je to pro člověka neškoleného v esoterice životu nebezpečné.Prý se mu zjevila bytost v kutně a sdělila aby to už nikdy nezkoušel,že pyramida byla postavena pro zasvěcování egyptských kněží do duchovních mystérií.Takže zůstaňme u svých menších pyramid,ty jsou pro zdraví dobré a bezpečné.
Věra
Velmi mě těší,
4. 05. 2009 18:26

že jde výzkum v rusku tímto směrem.O V pyramidách je ještě hodně neobjeveno a myslím si, že to přinese lidstvu nové poznání.
Morld
:-)
4. 05. 2009 16:36

kazdý se pripoutává k necemu jinemu nekdo k experimentování jako treba garias nekdo k sílenemu veganství.gariasovi fandím sám občas dělám podobné pokusy a vubec se za to nestydím je to o povaze cloveka.tebe to mozná nenapadne, jelikoz nejsi badatel a zajímas se o jiné veci a ty prinásís ostatním.osobně vsak na tom nevidím nic zvlástního to cemu ty verís nevzniklo nijak jinak nez spaním v krabicích:-) veda zná jen poznavaní experimentem a pozorovanim:-)
garias
presne
4. 05. 2009 12:29

to zasnúbenie mám na mysli. Rozum niemôže existovať bez čistého srdca. Mám na mysli skutočný rozum, nie iba vedomosti.
Jaroslav
Gariasi
4. 05. 2009 12:16

Tam kde není srdce není nic a srdce buď je, anebo není, ideální je když se srdce snoubí s rozumem, neřeš to prosím tě...je to zbytečné
garias
počúvajte na
4. 05. 2009 11:55

relaxovaie a uvažujte pri tom o tom, že myseľ je ako hudba. Hudba hľadá rytmus tak, ako myseľ pravdu, obe majú svoj význam. Uvoľnite sa, len načúvajte svetu okolo vás. Aj vtáky, zvieratá, šum vetra... http://www.youtube.com/watch?v=Une_itj_jns
garias
Jaroslav ty to stále
4. 05. 2009 11:46

nechápeš. Pokúsim sa ti to vysvetliť z môjho pohľadu. Nikto z nás tu nie je dokonalý čo sa týka srdca a pocitov, to si musíme povedať na rovinu. Naše bádanie alebo samo uvažovanie nám rozvýja myseľ a ducha. Ak tu premýšľame čo sa stane, stalo či ako by to bolo lepšie urobiť, i to je rozvoj ducha. Kto nepremýšľa ostáva na mieste stáť. My tu kráčame všetci spolu cestou poznania (aj keď malými krôčikmi) a tým ku možnosti mať stále lepšieho ducha. To je podľa mňa veľká vec, má to obrovský význam aj keď je neviditeľný. Nemôžeš od niekoho žiadať aby bol ihneď dokonalý, absolútne mierumilovný a chápavý v každom smere. Musíš dať každému šancu a hlavne ČAS na to, aby si uvedomil isté veci, a aby usmernil svoju dušu. Všetci čo tu sme, sa ešte len učíme... Myslím, že hovoriť niekomu, si taký a onaký nie je správne. Z tvojej vyrovanosti a osobnosti musí vyžarovať energia, ktorá bude príkladom, vzorom a bude zasahovať do života druhých v dobrom zmysle. Človek, ktorý je chamtivý, sebecký, hundroš, namyslený nebude nikdy v srdciach iných ľudí nič znamenať. No ten. ktorý má to svoje srdce veľké a bude nielen priateľom na perách ale aj v činoch, na toho sa bude rado spomínať. To je moja filozofia o ako by sa mal správať človek :D. Nebudme ku sebe zlý, ani k tým "menším"...
Jaroslav
Pro Petera
4. 05. 2009 11:02

Také nechci na tebe útočit, ale kdyby jsi raději bádal nad tím,že lze neubližovat druhým, a až potom bádal nad věcmi ostatními, ale to vysvětlit, to je snažší mluvit do dubu, ona je to už i mylenka např, konfuncionismu : bez lidskosti není umění, není objevů, není hudby....je jen lidskost a nelidskost a lidskost myšlena k lidem, zvířatům i přírodě, takže když budu bádat, tak pro snížení utrpení živých bytostí a až pochopím základní prvek a tím je lidskost, mohu se pak zabývat a bádat nad čím koli, jinak to nemá žádný význam ani smysl, nechápeš viď, bohužel mne to na těchto stánkách ani neudivuje a neber to prosím jako útok,jen mne to už někdy unavuje, samé čakry a energie a bla, bla....ale soucit a lidskost nevidím.
Peter
Bravo
4. 05. 2009 10:27

Naopak, myslím si, že jsi správný badatel, Gariasi. Kdybychom měli vycházet jen podle toho, co nás naučili ve škole... Já jsem si vyrobil papírovou pyramidu a zavěsil ji nad hlavu nad postel (nití ke stropu), pod základnou to prý taky vyzařuje. Doporučuje se taky vyzkoušet si přikládání malých pyramid (třeba z křišťálu) na čakry těla pro zharmonizování. Takže - nenechte se ovlivňit článkem nebo komentářema, ale zkoušejte sami.
Jaroslav
Garias
4. 05. 2009 10:07

Já také ne, jen mne to rozesmálo, jak spíš v té krabici, říkám, nic ve zlém, zdravím...
garias
malé deti robievajú
4. 05. 2009 9:13

hlúposti, ja som nebol výnimkou...
Jaroslav
Gariasi
4. 05. 2009 8:53

Ruku na srdce, ty jsi spal s hlavou v krabici připomínající pyramidu? a cítíš se v pořádku? nechci se tě dotknout, ale pozoruji i tvou velkou připoutanost např. k těmto stránkám, nevím kolik ti je let ani kdo jsi, ale trošičku mám o tebe steach, aby jsi nezblbnul, nic ve zlém...
garias
pyramídy
3. 05. 2009 8:16

sú podľa mňa jedena z najväčších záhad aké som mal tú česť postrehnúť. Urobil som v mladosti zopár pokusov, dokonca som ako chlapec spal s hlavou v krabici veľmi vzdialene pripomínajúcej pyramídu :D. Neskôr som urobil, dovoloím si tak tvrdiť, vážnejší experiment. Utrhol som dva listy z dvoch rôznych rastlín /v predpoklade, že mali rovnaké podmienky na svoj rast) a vložil som jeden do pyramídy a druhý vedľa nej. List mimo pyramídy vyschol o niekoľko hodín neskôr, ten v pyramíde nie a nie vyschnúť po pár dňoch. Treba ale poznamenať, že najlepšie miesto v pyramíde je údajne v 1/3 (v jednej tretine zdola) výšky pyramídy. Pyramída musí byť orientovaná (stranami podstavy) sever-juh a steny pyramídy musia byť výlučne z nevodivého materiálu. Kto chce, môže si pdobným spôsobom brúsiť žiletku na holenie, kde majú byť hrany žiletky orientované západ-východ (nie som si istý či nie S-J). Najviac by ma zaujímalo ako to vlastne funguje.