Články

Vize budoucnosti

Simulace konce světa - (komentáře)

lucasber
odp BlixaBB
31. 08. 2009 20:12

Milý BlixoBB musíš také srovnat proroctví které se vázaly ke dni 20.08.2008 a ta která se týkají 21.prosince 2012 je to nesrovnatelné, o roce 2012 je toho mnohem víc, dokonce aji v Bibli, Koránu atd. no podle mě nezbývá než si na ten den počkat a uvidíme co se stane....
BlixaBB
cisla
2. 07. 2009 12:09

a co 20.08.2008? to byl moooc peknej den a nic drsnyho se nestalo
Zbyněk P
Vážený Tayschreen-e,
29. 04. 2009 17:55

omlouvám se, ale ve Vašem pravopisném podání, přesně nevím, kdy kdo koho bije (mlátí) a kdy kdo co něco nabude. Mám v tom trochu bordel. Mohl by jste pro příště to trochu více upřesnit a specifikovat (mám na mysli psaní "i" a "y" v různých důležitých slovech či slovesech), aby mi to bylo vše zcela jasné ?? Promiňte mi, ale "bít" a "být" je nebetyčný rozdíl. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Tayschren
video
28. 04. 2009 16:34

video bilo sice moc pekni ale nevzalo v potaz několi věci 1.kolizni kurz asteroidu by musel bit zjištěn sdostatečně slouho abi se civilizacestačila připravit. 2.na planetě je tolik zbrani hromadneho ničeni že by ten asteroid rozdrtili na prašek,.jež bi schořel v atmosfeře. 3.pravděpodobnost že asteroid narazi do planety je velmi mala. Podle Mayskeho kalendaře se ma 21.12.2012 upravovat věk. to ale neznamena že vše skonči,je tam i ujištěni že bude vše pokračovat. takže se stane asi tohle: -vibuch szupervulkanu,(poničena australie a asie,globalni sniženi teploty) -propojeni všech obyvaatel do jednoho politicko-ekonomicko-socialni struktury)statu pod patronaci OSN. Takže by to mohlo vypadat nějak takhle: Teranska federace,unie vznikla spojenim všech uzemi na planetě Tera,kvuli volebnimu systemu jako protektorat OSN,přičemž jednotlive staty planety se do ni připojili podepsanim charty federace. Restruktralizace probihala pomalu , prvni volebni obdobi, jež bilo prodlouženo o 1 rok , dožila současna vlada noveho regionu federace, při dalšich volbach už bila použita federalni struktura. Struktura: Federace je rozdělena na spravni na tyto celky : 1. subregion(byvali kraj) 2. region( byvali stat) 3. Hyperregion(kontinent) Volebni system V každem subregionu je zvolen v třikolovem systemu zastupce,jež ma tolik hlasu za kolik obyvatel mluvi. Dale zastupci subregionu vyberou zastupce v regionalni radě., Regionalni rada utvoři vladu vniž musi bit nejmene tato ministerstva : Ministerstvo Stability( ma nastarosti integraci regionu do federace) Ministerstvo Financi Ministerstvo Školstvi MInisterstvo Zravotnictvi(zdravotnictvi,lekařsky vyvoj a inovace) Ministerstvo Vnitra(vnitřni bezpečnost regionu) Ministerstvo Věd( podpora vyvoje novich technologii ,a inovace) Ministerstvo Životniho prostředi Ministerstvo pro rozvoj společnosti(socialni obory) Ministerstvo Spravedlnosti Vladu musi v referendu schvalit nejmene 51 procent obyvatel .oblasti(subregionu,regionu,hyperregionu,federace) pokud se tak nestane, vybere předseda rady(rezident) dalšiho premiera (muže byt stejny) aby sestavil novou vladu . Volebni system hyperregionu je stejni jako u regionu,kromě toho že v radě usedaji premieři regionu. Rada teranske federace vybere teranskeho rezidenta jež musi byt schvalen minimalně 51 procenty ,a to jak v radě federace tak i obivateli v referendu. Rezident vybere premiera teranske federace,jež ma za ukol setavit federalni vladu. vlada musi byt scvalena jak v radě federace tak i obivateli v referendu nejmene 51 procenty . -větši pochopeni systemu obyvateli
angellinoo
dluhy
26. 04. 2009 1:58

zanik planety bych nebral jako prirodni katastrofu ale spise jako zniceni lidstva samo sebou.predevsim zahubeni penezi lidskou chtivosti,prolhanosti ale predevsim touze po cemkoli cennem...clovek sam o sobe je na tolik inteligentni ze se dokaze vyhubit sam.
Morld
:-)
22. 04. 2009 23:45

to nevylučuji... dokonce muzu z vlastního pozorování řici že se občas tyto dva druhy snů kříží a pak vzniká bezcená kaše.podle mě je lze poznat poměrně jednoduše. ony sny časového charakteru jsou tkz. mnohem více zivé nezly ony vyplody fanzie a naseho podvedomí.jelikoz pri snech casových je duše primejm pozorovatelem.takze se vzbudíte a nevíte jestli je to pravda nebo ne.rozhodně to kazdej znáá a dokaze rozlisit.problém nastava kdyz se jaksi zmixují dohromady.
Zbyněk P
Morld-e,
22. 04. 2009 19:48

vážený kolego, nikdy jsem nepoužíval nějaké či jakékoliv snáře. Je fakt, to nemohu popřít, že mi v prvopočátku pomáhal při rozborech "Magický snář" a občas se do něj ještě také kouknu. I já sám jsem odpůrcem všech snářů,např. jak uvádíš Heleny Růžičkové, aj.- to je dle mne brek, a je silně zavádějící do blábolna. To, co uvádím, vskutku není možné brát jako nějakou budoucí vizi pro svět vnější. Neboť lidé jsou velmi silně ovlivněni venkovnějšími okolnostmi a informacemi. A stává se potom, že své úvahy, myšlenky a tendence přenesou do svých snů. V každém případě ten sen, nebudu-li bráti v úvahu přenesení z vnějšího dění, na mne působí tak, jak jsem napsal. To znamená, že u kolegyně Silvie by mohla býti ta změna velmi razantní a hluboká. Neb když vezmete pojem: LÁVA, tak je to něco, co jde z obrovských hlubin, tedy zcela z vnitřku a ničí vše vybudované povrchní, bytosti (nemám na mysli lidi, ale bytosti žijících z úvah a myšlenek, které byly kolegyňkou vybudovány, aj.). Vskutku si myslím, že by se to mohlo vztáhnouti k tomu, že dojde k razantní změně té osoby. Upozorňuji, že nemám na mysli fyzično, tedy tělo - ale jen a jen duchovno. Podle mne ten sen by mohl signalizovat zcela odlišný přístup k myšlení, ke světu, k chování lidí, atd....., než-li v současné době ona koledyně doposud zastává. Opět je zde pojem :"Odlišný přístup". To v podstatě nemusí ani znamenat změnu vlastností, jako spíše silný návrat k intuici a k přirozenosti,tedy návrat k prvozákladu, (jak to naznačuje ta láva). V každém případě to bude pro ni "bolestivé", z hlediska trpění od vnějšího světu a lidí. To je přece velice překrásný sen i výhled do budoucnosti. Záleží jedině na kolegyňce, zda-li se bude této osobní vize bát, nebo, zda-li ji přijme za svou a bude ji tvořit. Milý kolego, to, co jsem napsal-uvedl, mi vzešlo (vyplynulo) samo při čtení oné zprávy. Není to v žádném případě něco duševně vynuceného, násilně vytvářeno. Prostě - přišlo to a já to pouze napsal. Hodnotím u Vás fakt, že jste v pozoru a hlídáte, aby Vám nevěšel někdo "bulíky" na nos. Přeji hezký večer. Zbynek P.
Morld
:-)
22. 04. 2009 18:27

zbyno promin ,ale musím protestovat!:-D sem silným odpůrcém jakýchsi snářu heleny ružičkové a podobných překladaču a slovníku.. překládat sny tak povrchně je naivní.četl sem pár knížeček a nazorů od předních pschtroniku,psychologů a fyziku a došel sem k závěru že sny nelze prekladat jako jazyk ,ale jako děje doslovně v dnešní době boužel mohutně rozmazané v dusledku elektroniky a podybných vymožeností nasí doby.tedy sny jsou vizemi nasí pravděpodobné časoprostorové linie.fungují v podstatě na principu astrálního cestování tedy tvoje duse ve spánku upustí telo a cestuje napríc prostorem ci casem .do budoucnosti,ale i minulosti!.bouzel pro nás vetsinu si nepamatujeme.vezme-li v uvahu ze vetsina populace spatruje vize s predstihem do 5-10 let je tu realná souvislost s rokem 2012.. uvaz co by se delo v evropě pri mohuntných pohybech litosféry?tsunami?myslim ze ne.budou to právě sopky a zemětřesení ,které jsou pro nás potencionálně největsí hrozbou.pokud pozorně sledujes zeme se zacína hybat.zemetresení uz zacínají i u nás kde je nikdy nikdo napamatoval.aktualně italie a na nahody neveřím...
Zbyněk P
Silvie,
20. 04. 2009 19:44

jsem přesvědčen o tom, že Vaše sny nejsou tak špatné jak k nim přistupujete. BA NAOPAK !!! Míti takové sny, radoval byh se z pokroku ve mě samotném. Ano, jeví se to jako konec světa, ale ne našeho fyzikálního, nýbrž Vašeho duchovního světa starého (či jeho určitých částí). Ty symboly jste nepřímo pojala ze všech informací probíhajících kolem Vás. Nebo-li: rozžhavená láva jest Vaše vnitřní energie (nebo síla, nebo také Vaše vnitřní vůle), která pohlcuje a ničí svět Vámi vybudovaný. Pláč a bolest jsou pocity lítosti a zmaru nad ničením Vámi vybudovaných věcí a pozic, na nichž jste v současné době ještě velmi závislá, neboť jste ještě vybudované věci a stavy "nepřekonala" (ještě jste je nedožila, nestrávila) a navíc se bojíte nových věcí a nových pozic, neboť se bojíte, že to nezvládnete. Je třeba si uvědomit, že jak budování starých věcí a pozich, tak i jejich bourání, jest vůle Vaše. Podotýkám, tento sen je svým určitým způsobem odrazem věcí venkovnějších (tedy dění kolen nás). Nicméně, je to nádherný sen : Určitý duchovní posun. "Nebát se a kráčet dál", to je má rada. Přeji hezký den. Zbynek P.
Silvie
:)
20. 04. 2009 17:51

Tak a jsem doma.. :) Už několik let mě trápí sny, ve kterých je konec světa..samá láva,pláč, bolest... mám někdy sny které se mi plní,ale tohle jsem si nikdy nedokázala vyčíst.. Takže v tom asi něco bude..
garias
Vierka
19. 04. 2009 18:44

myslím, že ten pán to pochopil veľmi dobre a schválne písal to čo písal.
Věra
Vážený
19. 04. 2009 17:29

pane Jehovisto. Tu bibli, jste zřejmě špatně pochopil. Boží lid ano ale ne proto, že vyznávají Jehovu ale proto, že jsou v sobě očištěni, ukázněni. A ten konec světa v bibli je aplikován na naše duševní prožitky vedoucí k bohu. Náše matička země bohu dík tady ještě nějaký čas určitě bude.
anub
:-)
19. 04. 2009 13:38

video už znám z dřívějška, ještě "jen" anglicky a s (podle mého názoru) lepší hudbou.. Konec světa řeším asi tak jako svou smrt, vím že jednou příjde ale žít věčně nejde tak co, budu dál chodit do práce a dál se trápit s láskou a dál si prostě žít dokud to půjde a to jak a kdy umřu pokud možno neřešit, pokud to nemůžu ovlivnit tak proč si tím kazit těch pár krásných chvil v životě.. Jinak ti Jehovisti.. :-) to je ale banda vtipálků co :-) Nevim proč ale půlka jejich keců mi připomíná Hvězdný války a vyvolávají mi úsměv na tváři, Hvězdné války miluji, ale Jehovisti mi světelnej meč nedají, tak na ně kašlu... Mmch Zbyněk P - dobře ty! :-)
Morld
:-)
18. 04. 2009 20:21

s jehovisty je nejlepsí diskutovat:-) jakmile totiz vycerpají vsechny naučené pasaze ze svejch prírucek odcházejí poraženi beze slov:-D nejednou se mi to osvědčilo:-)
wowjirka
nabozenství
18. 04. 2009 10:30

kolik nabozenství je a nekdo psal ze nas zvírata budou jíst ach jo
Zbyněk P
Boží služebníku,
17. 04. 2009 11:57

nemusíte se omlouvat, neboť celá vaše kasta jehovistů, je popletená a hlásající bludy kdekoliv, kdykoliv a jakkoliv. Takže jsem zvyklým na to, že jehovisté jsou jen a jen jehovisté, tedy namyšlení, arogantní, neznající slitování a ani soucitu, a hlavně jdoucí jen za svým lživým a satanistickým snem : "MAMON - JÁ, JÁ, JÁ!!!" To je heslo, které máte vyražené na čele, a pro které nevidíte nic jiného!!! To, jak si usurpujete názor, že vy, jako kasta, jste ti praví, že představujete Boží lid, je vskutku směšné a potvrzuje to to, co uvádím výše. Přeji hezký den v honbě za dušičkami a za mamonem. Zbynek P.
garias
aj keby za predpodkladu
16. 04. 2009 22:57

že by nejaké podobné riadky existovali a skutočne o tom hovorili, ako môžete s istotou povedať, že sa to naozaj stane??? Kde berete tú istotu, že riadky z biblie, písané ľuďmi upozorňujem, sú natoľko dôveryhodné, že sa môžete na ne odvolávať v tak dôležitej veci, akou je usmerňovanie života druhého? Každý rozumný človek vie apsolútne s istotou iba to, že skoro nič nevie :D. A vy sa tu oháňate informáciami, ktoré nie sú potvrdené, a aj keby boli, ich podstata je otázna. Akým právom?
Bozi.sluzebnik@seznam.cz
omyl
16. 04. 2009 19:03

Ty odkazy z Bible jsem si nějak spletl, to však nic nemění na tom že se v ní píše o tom že spásy se dočká pouze Boží lid.
Zbyněk P
A je to tady !
16. 04. 2009 18:38

Vážený "Boží služebníku", zaštiťujete se Biblí, resp. Zjevením a to ještě v kapitole 16 až 20. Schválně jsem to několikrát pročítal od předu do konce a pozpátky a bohužel jsem nikde nenarazil na Vámi vypuštěnou nehoráznou lež o tom, že budou přeživší pouze jen a jen "svědci jehovovi". Nezlobte se na mne, ale jeden z nás dvou jest prohnilým a satanistickým lhářem - bohudík, já jím nejsem. Takže zůstává jediná možnost - dozajista Vás napadne jaká, že ?? Přeji hezký den. Zbynek P.
Bozi.sluzebnik@seznam.cz
Soudný den.
16. 04. 2009 18:01

Že se soudný den blíží vím z Písma svatého. Ze stejného zdroje vím že přeižije pouze Boží lid, to jest Svědci Jehovovi, stačí si přečíst Zjevení 16:14, 16; 20:1-3 a je vše hned jasné.
garias
odkiaľ
16. 04. 2009 17:20

viete, že sa blíži Súdni deň. Len nepovedz, že to povedali nejakí proroci. A prečo budú spasení iba Svědci Jehovovi? To je váš Boh taký "sionista" ?
Bozi.sluzebnik@seznam.cz
Chvalme Jehovu!
16. 04. 2009 16:26

Naší církvi nejde o majetek lidí, to jsou jen odporné lži jenž o nás šíří hříšníci, statanisté, falešní křesťané a ničemní lidé. Na každém setkání v sále Království může každý přispět kolik uzná za vhodné. A proč tvrdím že jsou Svědci Jehovovi jediní skuteční křesťané? Stačí se podívat na ty falešné,jenž káží vodu a přitom pijí víno. Svědci Jehovovi skutečně dodržují nařízení svého Boha. Nevěřte lžím ani se nenechte zlákat falešnými proroky, Soudný den se blíží a jen Svědci Jehovovi budou spaseni. Jehova s vámi!
Zbyněk P
Morld-e,
16. 04. 2009 13:23

posílám Vám omluvu za překlep. Je to tak, jak uvádíte. Přeji krásný a hlavně ničím neručený poslech. A kdyby Vám náhodou tuto siestu chtěl překazit nějaký "Boží služebník od soudruhů Jehovistů", tak jej klidně pošlete k šípku. Ta hudba představuje daleko vyšší hodnotu, než-li jeho blábolení. Přeji hezký den. Zbynek P.
garias
možno
16. 04. 2009 1:17

stále je to ale súčasťou vesmíru, či dokonca samej prírody a jej zákonou. A tie nie sú na plač ani na smiech, iba na náš nekonečný obdiv :D
Setsuko
:(
16. 04. 2009 0:54

z toho videa sa mi chce skoro plakať :( mám túto Zem moc rada a keď vidím čo by s ňou spravil nejaký meteorit...a že sa to stalo 6 krát...je to smutné nie?
Morld
:-D
15. 04. 2009 23:29

další kanadskej žertík:-D pán asi jedl vtipnou kaši nebo co:D hloupost musíte brát s humorem:-)jo zbynku ta skupina nejak neexistuje:-)nasel sem pouze Corvus Corax ,ale nevím jestli je to ono .mozná ses preklepl.
garias
a ešte niečo
15. 04. 2009 22:31

strč si toho svojho Boha do zadku... už som sa zasa naštval.. :D
garias
To sú naozaj medzi
15. 04. 2009 22:26

nami až takí úúúúúbohí ľudia, ktorí nie pracujú, kradnú, ale verejne žobrú o cudzí majetok??? Nechce sa mi veriť, že môže byť takto nízky a úbohý človek.
garias
pre Boží Služebník
15. 04. 2009 22:24

Vy si verte čomu chcete. Skutočný človek verí v silu svojho ducha a mysle. To je jediná správna cesta ku "spaseniu" a nabratiu ľudských hodnôt. Súdny deň? Ten má každý človek každú chvíľu, pretože tým ako sa rozhodujeme v danom okamihu, utvárame svojho ducha a teda aj jeho osud (ďaľšiu cestu). POvedzte mi, ak by bol niekto kresťan, hlásal by všetko čo vaše náboženstvo, všetky fakty a múdrosti, ale nehlásil by sa ku vašej viere, znamenalo by to, že nebude spasený? Že ho Boh bude odsudzovať, alebo že podľa vás neprežije súdny deň? Uvažovali ste niekedy, čo vôbec bľabocete? Pochybujem. Nenechajte sa oklamať priatelia, kecami z kníh, myšlienkami od iných, ktoré nielenže sú bludy, ale k tomu ešte bludy zle pochopené.
apofis
NE
15. 04. 2009 21:01

celé křesťanství je postavené na okrádání lidí a u jehovistů to platí stonásob
Zbyněk P
Boží služebníku,
15. 04. 2009 19:30

jen jeden dotaz : "Když se budu zbavovat způsobu svého starého života i s těmi mými nemovitostmi a jiným majetkem, tak určitě budete chtít a požadovat, abych ten svůj všechen majetek přenesl do Vaší skupiny, tedy do vlastnictví Jehovistů, že ???? Aby jste měli z čeho žít, až to všechno proběhne a skoro nic se nezmění - až na to, že já budu míti "holou zadnici", kdežto Vy veškerý můj majetek, neníliž pravda ??? Dovolte mi ještě jednu maličkou otázenku : "Na základě čeho, či koho, si dovolujete usurpovat názor, že jediní skuteční křesťané jsou svědci Jehovovi, tedy soudruzi Jehovisté ???" Přeji hezký den. Zbynek P.
Bozi.sluzebnik@seznam.cz
Soudný den se blíží!
15. 04. 2009 19:01

Již brzy nastane Soudný den! Z nebe bude padat oheň, hříšníky postihne hlad, nemoci, polní zvěř a opovrženíhodné ptactvo se nasytí jejich masem a napojí jejich krví. Soudný den ve zdraví přežijí pouze skuteční křesťané, Svědci Jehovovi. Proto vás nabádám: odvrhněte starý způsob života, učiňte pokání za své hříchy a přijměte Jehovu za svého Boha, on vám pak bude žehnat a spasí vás. Chvalme Jehovu Boha!!! Halelujá!!!
apofis
NE....
14. 04. 2009 21:38

Nejlepěí by bylo slovní spojení konec světa z lidského slovníku vymazat. Často od svých vrstevníku slýchám: "do toho 2012 to nějak dokroutím a potom už je konec světa..." to je ale určitě špatně protože z takových mladých blbců se stanou dospělý kteréni. A přitom by stačilo jen se o tom trochu něco dozvědět. S tím poznáním to ale nebude tak žhavé protože co člověk to názor takže se může stát že člověk uvěří tomu "nesprávnému"(myslím ale že při spekulování o koncích světa nejsou správné nebo špatné teorie. jsou prostě jen teorie protože jaksi ještě nebyla možnost zkusit si to na vlastní kůži). lidé se ale bohužel neznámého bojí a proč hledat nějaké informace o něčem čeho se bojíme že :-)
Jarda
re:
14. 04. 2009 19:49

jé to bylo pěkný a ta krásná dramatická hudba ;-D Miluju konce světa, sice jsem žádnej nezažil, a ani o žádným nevim, protože o žádným nejsou záznamy ale až nějakej bude dokonce života ne něj nezapomenu ;-D No ale ted trochu vážněji :-) lidi si furt vymejšlej konce světa od pradávna, vždycky si stanoví datum ale když příjde ten den. Zas to odloží na jiný datum. Asi rádi žijou ve stresu :-) Ale zase na druhou stranu tu hrozí jedna věc tou je ta že přání se plní. Pokud tedy miliarda lidí věří že bude konec světa nebo nějaká katastrofa dost možná jejich globální vědomí vyvede nějakou neplechu...
Zbyněk P
Morld-e,
14. 04. 2009 19:00

díky za název písně - hned si ji seženu. A na oplátku: Slyšel jsi skupinu: "Corvus Coras" a jejich "Covers" či jejich "Tritonus", aj. ? Myslím si, že by Tě to mohlo oslovit a přinést to, po čem prahneš, tedy energii, tajemnu, harmoničnosti, a hlavně magična. Pro mne jsou výše uvedení vždy nevyčerpatelným zdrojem energie, síly a magična. Je pravda, že pojem :"Magično" je celkem vše objímajícím úpojmem, ale nebudu tento pojem analyzovat. Je třeba je slyšet, a pochopí se vše i bez nějakých "hrubých" slov. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Věra
konec ???
14. 04. 2009 18:30

Tam kde je jakýkoliv konec tudíž i konec světa opět vzniká nový život, třeba na jiné planetě nebo jinak. Také ovšem nevěřím, že by měl nastat konec světa v roce 2012. Konec světa je také zavislý na myšlení lidí, které se mění. Pokud bude hodně takovýchto videí už je to myšlenková forma, která přispívá ke konci světa, proto budeme radši myslet kladně ať si tu matičku zemi ještě užijeme.
Morld
:-)
14. 04. 2009 16:16

pro zbynka jedná se o písen-Requiem for a Dream Theme- pro me osobně jediná pri relaxaci:-)
Morld
:-)
14. 04. 2009 16:12

jirko konec sveta samozrejme nastat muze.tvoří vznamnou čast časových linijí budoucnosti.velkou část však také tvoří budoucnost v níz prezijeme svuj konec a nastolíme nepoznanou rísí rozvoje a vedy.vse zalezí na kolektivním vedomí a uvazovaní.ale také na vnejsích zasazík jak mimozemského charakteru tak casového.NEJHORŠÍ BY BYLA ASI VARIANTA NICEHO! tenhle svet uz me totálně nebaví je zazstarý a trouchniví.osobně si preji cokoliv hlavně at je to zmena! konec asi nebude meteorit.kdyby tomu tak bylo uz sto let tu nejsme! nas plan mel skoncit uz bezmala pred stolety kdy si to knám namíril tunguzkej meteor.at to byla andelská ruka nebo praveká technologie neco jej rostrilelo na kousícky!proto se meteoritu nebojím mam nad sebou nejaký sakra pevný destník:-)moc o nem nevím.více by ti povypráveli ruský vedci.osobně si myslím ze roku 2012 sem zadnej kamen ani nepoletí. ale semele se tu hodně jiných vecí ,které budou mozná mnohem horsí.tím narazím na prepolování.vlet do fotonového pasu a mozný průlet nibiru.presto vse se ceský ani slovenký narod nemusí obavat podle vsech indícijí.jsme na pevné zemské kure daleko od more a ne narmo rekl dalajláma čechum: at se stane v budoucnosti cokoliv neopoustejte mista vám zaslíbená.toto tvrzení také neprímo potvrzuje zpráva technologie zrdcadla pomocí které byla pozorována současná linije udalostí.v roce 3 tisice neco:D promítlo mesto v troskách. uprostřed toho mesta stál nezlomný jezdec nesrazen s kopím vzhuru osudu.byl tam dýchatelný vzduch!tato informace je krajne spekulativní a zmínená technologie je nekde v americe.ale nejak naramně mi to pripomíná ze svatej vaclav vyjede az ho ceský narod bude nejvíce potrebovat!cítím ze nas malej narod bude v budoucnu dulezitý pro celý svet.samozrejme beru i slovensko garias:Dvzdy budem stejné krve.presto vsechno se vsak jen domnívam nekopu bunkr ani nic podobného.jeli mi dáno zit budu zít paklize ne sradostí zemru.STRACH JE NASÍM NEPRÍTELEM ,CHAOS SPOJENCEM....
garias
je to samozrejme
14. 04. 2009 14:20

iba simulácia (virtuálna-počítačová úkážka v tomto prípade). Ono pochybujem, že by to nejaký kameraman natočil a potom nám to ukázal :D. Aké bude mať následky náraz tak veľkého telesa je pre nás všetkých záhadou. Nikto to totiž nikdy nezažil, nezmeral, preto sa môžeme iba domnievať, čo to s našou planétou urobí. Existuje však istá teória, ktorá hovorí, že čo je v sústave s planétami, s hviezdou dôležité, aby bol na niektorej z nich možný život. Naša slnečná sústava vlastní dva super-obry (Jupiter, SAturn), ktoré svojími gravitačnými poliami a obehmi zabezpečujú ideálne vlastnosti našej Zeme. Nepríklad ak by bola naša planéta čo i len trošičku ďalej od Slnka, bola by tu taká zima, že by dnešný život na zemi nebol možný. Naopak keby bola bližšie, bolo by tu zasa srašne horúco. Tieto dve planéty, super-obry, zabezpečili svojimi príťažlivými silami presný obeh planéty, na kt. vznikol život. V našom prípade sme to my - Zem. Navyše, keby sme tieto dve planéty hneď teraz odobrali, tak by našu Zem zasiahlo ročne asi 10 000 krát viacej meteoritov a bola by z dlhodobého hľadiska omnoho väčšia šanca na zánik života. Pravdepodobne by nemal život na Zemi čas dospieť do dnešného štádia, pretože zakaždým by ho zničili meteority, ktoré by dopadali vo väčšom počte. Tieto dva obry sú akýsi štít našej planéty. Preto vzikla teória hladania mimozemskej inteligencie, resp života vo vesmíre TAM, v takých slnečných sústavách, kde sú takýto dvaja super-obry, akých máme aj my. Je to ale stále iba teória.
Zbyněk P
Jirko,
14. 04. 2009 13:27

hudba fantastická, plná energie, dramatičnosti a vskutku magické síly. Co se týče té vlastní video-produkce, tak tam je několik závažných opomenutí. Např.: zapomnělo se na obrovské slapové síly, které by byly vytvořeny oním velkým blížícím se objektem - ty také by hrály velmi důležitou roli. Rozpor je také v závěru : obrovská tlaková vlna by smetla a rozbourala vše - nebo-li nemohly by zůstat takové scenérie se stojícími sloupy, městy, atd. Chceš-li vědět, za jak dlouho bude konec světa, tak to Ti budu moci říci až pozítří, neboť musím spočítat, kolik ptáků přeletí kolem mne a kolik jich uvidím a to od kuropění až do soumraku - proto až pozítří. Dozajista si po těchto mých větách ťukáš prstem na čelo a v hlavě se Ti honí myšlenka, co že to je za debila, který to píše ???? Přesně tak mi to vše připadá - stejné nesmyslné předpovědi o zániku naší Zěmě. Proto říkám, že je třeba stále pracovat na sobě, býti připraveným na tu změnu co má přijít. Nesmíme zapomenout, že takovéto "strašáky" vypouštějí ti, kteří chtějí, aby se lid bál a aby oni z toho měli jakýkoliv užitek. Přeji hezký den. Zbynek P.
lup
neboj sa
14. 04. 2009 10:58

Jirko (predpokladám, že sa tak voláš), ide o počítačovú animáciu. Pred pár týždňami dávali na ktorom si TV kanáli 4-dielny dokumentárny film s názvom „Keď sa Zem zatrasie“. Už som videl novú upútavku na tento film tuším na kanáli Spektrum (prebehni si programy aj iných staníc). Vedci zistili, že v minulosti naša matička Zem bola x – krát zasiahnutá asteroidom. Asteroid zapríčinil vyhynutie dinosaurov a aj nástup poslednej doby ľadovej. Pozri sa na povrch Mesiaca, Merkúra, ako sú zbrázdené krátermi. Ale nemaj žiaden strach. To čo vidíš, na Mesiaci, neodohralo sa zo dňa na deň, ale za dlhé miliardy rokov. Štatisticky aj pozorovaniami je dokázané, že asteroid, ktorý dokáže zničiť veľkomesto dopadne na Zem raz za 500 až 1000 rokov. A to by musel trafiť presne do obývanej časti Zeme. Že k zrážke raz príde, to je isté. A kedy to bude najbližšie? Nevie s určitosťou nik. Môžeš kľudne spávať.
Montrey
2012
14. 04. 2009 7:55

No předpokládám že vycházíš z konce máyského kalendáře... den 2012 nemá být konec světa, ale velká změna. Bible tvrdí něco o posledním soudu... 2012 by měl být den zůčtování a začátku od znova... ;) neboj se toho... konec světa už měl bejt asi 20x