Články

Videa

Paranormálne javy - videá, 1.čast - (komentáře)

Andre
Nevěř všemu, co vidíš
18. 01. 2013 10:16

Nevěř všemu co vidíš, zvláště ve videích na YT. V dnešní době se dá dělat spousta triků jak samotnými kamerami tak při zpracování. Jak můžeš vědět, že např. ten údajný duch v Singapuru byl skutečně duchem a ne trik. A co se týká té dívenky,co údajně vidí něco nadpřirozeného, tak tam je na první pohled zřejmé, že trpí lehčí formou tzv. Downova syndromu, takže nějaké spekulace, co vidí či jsou irelevantní.
Morld
:-)
28. 03. 2009 22:21

no myslím že to bude věc názorů:-)
garias
tento havo
28. 03. 2009 17:03

ale kňučal, akoby od strachu. A bol fakt neistý, povedal by som plachý.
Morld
:-)
28. 03. 2009 16:04

vcera sem schvalně delal experiment se psem a choval se naprosto stejně.první nevěděl kdo je za dveřmi tak vrčel pak zavětřil a poznal pana.pak uz jen hledel do zeme a cekal co bude. takové video natočím s největší lechkostí:-))
garias
neviem
27. 03. 2009 22:50

či ten pes niečo cítil, no je dosť veľa záznamov, že bolo cítiť rôzne pachy, od voňaviek po hnilobný zápach. Ťažko takto povedať. O tom čo sa tam dialo nemáme žiadne doklady, iba toto video, ktoré je dosť dikutabilné a nejasné.
Morld
:-)
27. 03. 2009 22:34

nemluvím o masu. tady jde o to ze on neco cítil a pokud vím tak duchové nevoní po mase:-) po mase voní jenom člověk:)
garias
ten pes možno
27. 03. 2009 19:54

niečo podobné už zažil. A možno aj viackrát. Preto reaguje inak ako očakávame od zvieraťa pri podobnej situácii. Pes evidentne používal aj čuch. No robil prudké pohyby a pozeral príliš dlho na jedno miesto. To nevypadá akoby mu niekto mávala mäsom za dverami...
Morld
:-)
27. 03. 2009 19:25

to video s tím psem je jistej fake!! žiju se psi od malička a velice dobře jim rozumím. kdyz si vsimnete tak pes vetříí jestě předtím než se rožne světlo.silně pochybuji že duch vydava nejakou chemickou stopu do atmosfery.ale i tak pokud by je zavetril zacal by stekat protoze tento pach nezná.ale on se ocividně choval jako byl za dvěřmi pan. tohle je 100% podvrh. u zbytku si zas tak jistej nejsem.
garias
Mám
27. 03. 2009 19:12

dosť kníh o duchoch a asi 2000 príbehov o stretnutiach so zosnulými. Tie sem ale nebudem písať, pretože by to bolo dosť na dlho a nemám žiadny dôkaz, že by mohli byť pravdivé. Niektoré sú ale natoľko desivé, že som nemohol ďalej čítať knihu. Môžem potvrdiť, že som už pár krát osobne videl akési svetlé body vo vzduchu. Istého dňa som tak narýchlo uvidel sovju tvár zboku z okkom v kútiku ako sa hrôzostrašne na mňa pozerá. Nadobudol som sisám od seba pocit, že je vo mne možo nejaké mosštrum, ktoré čaká na ten pravý čas, preto sa snažím ovládať vo vypätých situáciách. A možno si to všetko namýšľam. Čo chcem ale pripomenúť ešte je fakt, že týto duchovia si asi zachovávajú myseľ človeka, ktorý zomrel. Stým ale, že získajú nové schopnosti, resp. sa niektoré vylepšia. Ako som už v článku "Život po živote" písal, že zrak a sluch sa zlepšujú po smrti, tak to isté platí asi aj o vyčíňajúcich duchoch. Na záver môžem konštatovať, že stretnutie s človekom je omnoho nebezpečnejšie ako s duchom. Človek totiž dokáže viacej hmoty zobrať a udeliť jej vyššiu kinetickú energiu (nápríklad nejaký úder). Preto si myslím, že duchov je zbytočné sa báť. No taktiež som názoru, že ako sú zlí a dobrí ľudia, tak nemožno vylúčiť možnosť existencie dobrích aj zlích duchov.
garias
som názru, že
27. 03. 2009 19:05

duchov by sme sa vôbec nemali báť. Tento článok som poskytol iba preto, aby sme si pripomenuli aj túto oblasť záhad, pouvažovali nad ňou a kto by náhodou chcel, mal ako takú inšpiráciu ju ďalej podrobnejšie skúmať. Ja sám som mal menšiu skúsenosť s paranormálnymi javmi (teda ak to také vôbec boli). Preto duchov nepokladám ze niečo, čo si ľudia iba vymysleli aby sa báli a mali o niečom rozprávať.
Grush
Zajímavé materiály
27. 03. 2009 17:16

Jako vždy i zde platí: špetka důkazu je lepší než tuny dohadů. Dobrá práce :-)
Zbyněk P
Autorovi článku
27. 03. 2009 16:34

Kladně hodnotím, s jakou pílí a pečlivostí pan Garias připravil tento článek. Je však známo všem, že člověk (lidé) se velice rád bojí, proto, a právě proto bych chtěl upozornit na to, abychom si nevytvářeli (my lidé) další umělé oblasti, kde si vytváříme duchy, monstra,aj. abychom se jim následně mohli báti. Přiznávám, že jsem zde na světě již nějakou delší dobu, a doposud jsem žádného ducha osobně neviděl, a ani nepotkal. I když se mimojiné i touto oblastí zaobírám. Co však vím, jest to, že vše se děje v "pocitové oblasti". I to, jak se říká, že naši blízcí zesnulí nám radí a chrání nás, se projevuje zde (sny, různá pociťová souznění se zesnulým, aj.). Věřme sami sobě, své započaté cestě, používejme selký rozum. Abychom zbytečně ze sebe nedělali někoho, kdo by byl využitelným či zneužitelným pro někoho jiného, mající snahu nás využíti pro své sobecké a ekonomické účely. Mám za to, že je i lehce zesměšnitelná takováto osoba, věřící v duchy, vůči svému okolí. Přeji hezký den. Zbynek P.