Články

Vize budoucnosti

Proroctví Mayů - (komentáře)

Silvie
pravda
3. 02. 2009 11:38

Má pravdu.. 21.12.2012. Nasa zjistilo, že se už 2 krát proholiy póly.. ale pomalu. 21.12.2012 má dojít k rychlému prohození pólů což znamená že tohle logicky nemůžeme přežít.Slunce bude zároveň se zemí a mléčnou dráhou..bude to mít drtivý dopad.
Morld
Vanilka
9. 09. 2008 19:31

proc se tomu nesmat???asi patris mezi lidi pro ktere slovo smrt znamena konec:-) az pochopis zakladni principy vesmiru tak pochopis proc se tomu smeju:-)
Deepblue
ssmajlicek
22. 08. 2008 12:19

Ani přílišný strach a obavy nejsou na místě. Ne proto, že se z proroctví, či i jen následků lidského chování nemůže nic vyplnit, nebo přihodit. Duchovní člověk dnes ve svém nitru cítí a vnímá zřetelné nebezpečí. Hlavní problém je ale člověk sám sobě. Nelze jen stále vršit lži na lži, není možné donekonečna lidstvo jen zotročovat, podmaňovat. Otroctví je stále viděno starým pohledem na černocha v okovech. Možná tak dnes ještě námět na film, nebo povídku. Novodobé otroctví je otroctví MAMONU..a je lhostejno kolik kdo má peněz, nebo majetku. Otroctví mamonu je vrchol všech zotročujících ideologií, která se po staletí vyvíjela, zdokonalovala a s příchodem nevídaných technických možností "konečně" dovedla k dokonalosti. Dnes již není problém sledovat na Zemi každého člověka do nejmenších detailů - ba co víc, lze mu i ŘÍDIT život ku prospěchu skupin mocných tohoto světa. To jest konečný cíl všech záporných sil na Zemi. Zotročení ve jménu Mamonu celého lidstva. Děje se vše velmi zábavnou formou: novodobé "bohoslužby" v obchodních domech, všude v médiích důraz na plytkou, prázdnou a ve skutečnosti frustrující "zábavu". Velké a větší obrazovky, velký a větší hluk, pouťové chování ve všech sférách lidského života. Ukrajují tak mocní kus po kuse z duchovní podstaty člověka, nakapávají denně přesně odměřené kapky jedu do všeho a do všech lidských rovin. Sílu a podporu získávají modloslužebníci, rouhači, hvězdopravci. Slušný a dobrý člověk začíná doplácet právě na svoji slušnost, která není žádaná, protože slouží pravdě a mocní tohoto světa profitují jedině ze LŽI. Nejlepší a jedinou možnou cestou je, uchovávat a střežit své vlastní vnitřní, osobní, či rodinné hodnoty, které se po generace osvědčili jako blahodárné a životaradostné. To je obrovská hodnota odlesků pravdy, která dokáže odolávat lžím, nástrahám a všem temným klamům. Je třeba žít svůj život v pravdě, rodinu nerozleptávat strachem. A to co má přijít, přijde. Je to jako vlak před tunelem. My se musíme usebrat už proto, že na konci každého tunelu je světlo. Žijte své dny v pravdě a Bůh bude s vámi.
ssmajlicek
hlupák je ten, který
19. 08. 2008 10:02

...se tomu směje. Mě toto téma poměrně dost děsí. Myslím to zcela vážně. Snažím se nepropadnout panice a docela si to nepřipouštět, na stranu druhou mám obavy, že vše jednoho dne zmizí. Dívám se na vše z pohledu matky, ketrá má strach o své děti a obavu z toho, čím by mohly trpět. O tomto neblahém datumu (prosinci 2012) jsem už několikrát četla, opravdu si myslíte, že nás čeká tak hrozná zkáza?
Morld
nebojte
7. 08. 2008 23:34

nemusite se bat bude to svanda:)zazijeme neco co se udeje jednou za 26 200 let .at pride cokoliv ja uz se nemuzu dockat .)
Morld
chytrej chlapec:)
7. 08. 2008 23:32

jen bych bych k tem udalostem jeste dodal celkovou transformaci.obraceni polu,potopeni pravdepodobne severni ameriky a vynoreni nove pevniny,geotermalni zmeny s tim spojene,s velkou pravdepodobnosti taky svata valka aneb zaverecny boj temnoty se svetlem,vled do pasu fotonu,ukonceni velkeho cyklu zeme trvajiciho 26 200 let,vlet do mlecne drahy a s nim souvisejici zvyseni energií a v hlavnim duskledku tkz bozi svetlo pred kterym neutece nikdo,najde si kazdeho a pokud nebude jeho duchovni vyvoj a telesna vibrace dostacujici pro novej vek ,jeho materialni telo bude zniceno a bude muset cekat dalsich 26 200 let nez zeme opet vstoupi do veku temty ,aby mohl dokoncit svuj vyvoj.preju hodne stesti vsem darebakum,zlodejum,vrahum a v neposledni rade politikum:-DDD
orime
Deepblue:
7. 08. 2008 14:15

Přesně tak :o)
Deepblue
Harmonie
5. 08. 2008 9:03

Do určité míry se dá spekulovat o tom, zda konec, či konec této éry nastane přesně ve vyznačené datum. Ale velmi správně se v článku píše o znameních, upozorněních tohoto konce času. Kdo jich nebude vnímat, neznamená, že ho cokoli mine. Vše plně nasvědčuje tomu, že na blížících se hrách v Číně přijde jakýsi kataklismatický finální stupeň k přerodu ducha lidí. I blížící se planetka Nibiru /Nemesis/ k Zemi je již reálnou skutečností. Objekt se se Zemí nesrazí, ale bude ji jen těsně míjet, což způsobí nepředstavitelné změny na naši planetě. Současně se do této doby pasuje za krále, vykupitele a pravého boha, otec lži - padlý anděl Satan. Přijde jako vysvoboditel a humanista v těžkých, hladových, válečných a nemocemi zužovaných již velmi blízkých časech. Nabídne zdánlivou cestu k vyřešení lidské situace plné bídy, bezpráví a chaosu. To vše je časováno do několika následujících let. V přírodě samé , v její podstatě, zůstává přese všechno lidské ničení hluboká harmonie, která k vnímavému člověku neustále nonverbálně promlouvá. Každý člověk tuto nesmírnou harmonii a sílu může prožít osobně. Stačí vyhledat klidné místo / v lese, na lukách/ a vypustit ze sebe všechny lidské obavy, předsudky, nenávisti a zloby. A začít vnímat ne to, jak si svět představuji, ale zachytávat ho takový jaký je. Věřte, je to tak niterný poznatek, že vás příroda vnímá, zavaluje svoji nepopsatelnou harmonií a přátelstvím, že už jenom děkujete. Příroda je Božím projevem a je tedy živá, podstatná a nevyslovitelná.
R@mbi
...
4. 08. 2008 21:47

... a ono je to tak jednoduchý, lidé dávno zavrhly, nebo spíš zapoměly co to jsou "dobrý skutky" už jenom takovou maličkostí jako že pomůžete slabšímu atd to trochu ten svět zlepší...
tereza
tereza
4. 08. 2008 10:51

pane jo,dost dobrý . . .ale něco pravdy na tom určitě bude,lidé si nedokážou cenit ničeho
AZteC
ANO
3. 08. 2008 19:21

je to tak a je zbytečné dodávat více =))