Články

Konspirace, teorie

Tajné projekty I. - (komentáře)

Kytka
mysl
9. 03. 2011 17:24

každý kdo prožil mimořádnou zkušenost, ví že mysl má obrovskou moc po staletí naši vůdcové a politici drží své ovečky v bázni.Je načase aby ovečky neklopili hlavu otevřeli oči a mysl.
Grush
Tenhle obrázek
28. 03. 2008 22:01

už jsem viděl před hodně dlouhou dobou... a stále mi není moc jasný. Za prvé - hieroglyfy NEJSOU piktogramy. Každý znak má svůj význam a ne že se text skládá z obrázků. Jaký smysl by pak mělo vytesání něčeho obrázkového bez popisu co to vlastně je? A pak nevěřím že by něco takového (vrtulník?) nepřipadalo dávnýcm egypťanům jako božstvo... ale tohle vůbec nevypadá že by to bylo "uvedeno" znaky pro božstva, jako třeba jména faraonů... že by zaznamenali něco tak výjimečného jen tak mimochodem "mezi řečí" ? :-)))
tyna
abydos
26. 03. 2008 8:50

také jsem byla vloni v létě na poznávacím zájezdu v Egyptě (Abu Simbel, Luxor, Karnak, Ombo-kombo,ostrov Elefant, Asuan,atd.) a viděla jsem spoustu hieroglyfů, mám je i nafocené. Shlédla jsem i Vámi doporučované stránky , viz výše.Ale mě to jako egyptské hieroglyfy nepřipadá. Těžko říci oč se jedná. Je to podvod? Je to skutečně fotka z Abydosu? Těžko říci...Tyna
Hloubkar
Abydos
25. 03. 2008 23:06

Tak sem kouknul na Gůgl a nechal si vyhledat Abydos - obrázky a dostal se na tenhle web http://www.enterprisemission.com/tombsweb2.html Nemůžu si pomoct, ale já tam vidím vrtulník, 2 letadla, to podlouhlý nahoře napravo by moh bejt tank. Ale na tom prvním obrázku je takovej zdegenerovanej. Stejně jako radar u čumáku tý helikoptéry. Tohle je fakt zajímavý.
Liban
re:
24. 03. 2008 16:51

Myslím, že sou 3 typy lidských pohledů na tyhle záležitosti: 1.nevěřícní zabedněnci, 2.připouštěvšícní toleráti:) a 3.fanatičtí přívrženci. Mám rád tu druhou skupinu lidí, sou fajn (sem jedním z nich:). Zkrátka záhady, mystéria, utajení, lži, manipulace, slepá důvěra sou všude kolem nás...