Články

Meditace a relaxace

Astrální projekce - (komentáře)

Iwss
ani jeden ani2.extrem
11. 02. 2013 21:57

... takze ... astrale cestovanie nieje uplne bezpecne ale viac z inych pricin nez koli umrtiu ci eschopnosti sa vratit ... s tymi duchmi to je nieco zalozene na pravde ale strasne skomolene - je to omnoho zlozitejsie ... astralne cestovanie je dobre skusat preco nie ? ... ale to mate tak date noz 5 rocnemu dietatu ubliz si date noz dospelemu tak tomu 5 rocnemu dietatu nakaja a natrie chleba ... nebudem hovorit ani : huraaa do toho! ... aj ked je to fajn ... a nebudem hovorit ani: nie nie pozor nerobte to nevratite sa je to nebezpecne ! ... vsetko ma svoje plusy aj minusy a aj vykrocit na ulicu nesie iste rizika ... preco vam tie rizika ale aj vyhody nepopisem, je to ze je to na strasne dlho ak najdem clanok pridam ... som tu na tomto webe dnes prvy krat ... bohuzial ani zaruka ze do astralu nevojdes ked niesi pripraveny je kratkozraka a moze sa to podarit aj nepripravenemu cloveku ... keby to takto jednoducho fungovalo neboli by kadejake potvory v astrali, a zabludene duse ... strieborna snura je vseobecne uznavana pravda ale ona je vemi jemna a moze sa pretrhnut ... ale to ak je clovek nezodpovedny a robi "blbosti" ... sorry ... viac snad vo vlastnom clanku ...
Tommy858
Nebezpeci
22. 07. 2010 10:47

Vubec se nebojte. V zadnem pripade to neni nebezpecne jak tady nekteri pisi. Je to nebezpecne pouze pokud to chcete mit nebezpecne. Je to jen na vas. A kdyby vam prece jen neco hrozilo okamzite se vratite do tela. Je to dalsi krok v lidske evoluci. Nemeli byste se bat. Meli bysme to co nejlepe ovladnout a vsichni!
Destro
To: Ivet
21. 10. 2006 20:32

S návratem zpět nejsou žádný problémy. Ze začátku pro tebe bude těžší vůbec zůstat venku...
Michy
tohle mi poslal jedna osoba co
10. 10. 2006 18:41

Kdyz je fyzicke telo ohrozeno, vrati te to vzdy zpet. To navraceni je pak spise naobtiz, pac casteji ti zadna hrozba nehrozi, ale telo to tak stejne veme (napriklad vejde do pokoje matka, nebo se spusti alarm u auta, apd). Hold se vratis. Co se tyce smrti bez takovyho ohrozeni, tak povim toto. Astralni telo je spojeno s fyzickym stribrnou snurou. Pres tu snuru ziskava z fyzickeho tela energii, aby mohlo byt mimo nej. Kdyz cvicis otevirani caker a proudeni podobne energii v tele, budes ji mit dostatek. Kdyz to netrenis, pak takove zazitky budou kratke. Hold, kdyz ti vypadnou "pojistky" a do "televizi" nebude proudit "elektrina" tak se ti "zhasne" =D a tim padem se hned probudis (nekdy trosku vycerpany, ale spankem se to vyresi =D ). Tvou stribrnou snuru nikdo krome tebe nevidi. Uriznout ti ji take nemohou. Jediny zpusob jak zemrit mimo telo je ale prave v ti snure. Kdyz telo prestane vyrabet energii, je logicke ze prestane proudit stribrnou snurou do astralniho tela, tim padem astralni telo se oddeli od fyzickeho a jiz neni navrat zpet. Jak jsem ale rek, fyzicke telo tu energii musi prestat vytvaret. To ale prestane tim, ze zemre. Tim padem abys zemrel mimo fyzicke telo, musi fyzicke telo samo zemrit. Reknu priklad. Topis se, omdlis a najednou astralne vycestujes. Pak tve telo se utopi a ty s tim nic nenadelas, a ty zustanes mimo fyzicke telo a nasleduje obycejna smrt. Kdyz ale lezis v posteli, tak s fyzickym telem se nic nestane a sebemensi ohrozeni te hned vrati. Co se tyce samovolneho upadnoti do podobneho stavu, tak k tomu potrebujes omdlit, nebo jinak bezne ztratit vedomi fyzickeho tela. To se muze stat kdykoli komu koli, takze bych se toho nebal. A to, ze omdlis, jeste neznamena, ze budes astralne cestovat. Kratce receno, strach ze smrti podobnym zpusobem je docela hloupy. Preci se nebojiz, kdyz jedes v MHD, ze nekam naboura a ty zemres? A nakonec asi dodam, ze Strach je jen v tobe. Neni odnekud zvne. Je lepsi strachu porozumet a zbavit si ho.
Martin
skoro jsem tam byl
28. 06. 2006 22:18

Do astrálu se zkouším dostat už poměrně dlouho,ale zatím se mi to nepodařilo,i když jsem byl už blízko.Vůbec jsem necítil tělo a potom se mi roztočila hlava a jako bych letěl někam pryč.Hrozně mi pískalo v uších.Bylo to tak děsivé,že jsem to radší přerušil,i když teď toho trochu lituju,protože tak blízko se mi už dostat nepodařilo. Moc by mě ale zajímalo,jak je to s těmi riziky s astrálním cestováním.Někde jsem se dočetl,že když se vás někdo dotkne když jste pryč,tak umřete.A může do opuštěného těla skutečně vstoupit cizí duch?Docela mě to odrazuje... Kdyžtak piště na mail.
Adam
blbost
18. 05. 2006 13:08

s tím že tělo může posednout cizí duch je kravina,s člověka nevystoupí jeho dše ale část jeho podvědomí
Horse
Ninus
5. 05. 2006 16:24

já nevím jakto že se mi to podařilo asi proto že když něco hodně chceš tak to většinou njde ale já sem se prostě probudila abylo to moc skušeností s tím nemám já sem spíš na PSI=o))
marie
pozor
14. 04. 2006 20:38

Je to velice nebezpečné.Opuštěné tělo může osídlit cizí duch a pak budou vjednom těle dva.Tak vznikají schizofrenici.Je to možné dělat ale je třeba tělo ochránit před nežadoucím návštevníkem.
barbie.
bb
11. 04. 2006 12:59

a jaké jsou ty nástrahy v astrálu?
Ninus
pre horse!!!
29. 03. 2006 15:00

to sa ti akoze prvy krat podarilo?ci ako??ak mozes tak sa pls ozvi ..papa
Horse
odkaz
28. 03. 2006 16:45

Mně se to povedlo a docela mě to vystrašilo prostě sem zjistila že se vznáším nad svým tělem ted už to nedělám protože se docela bojím ale rpo ty co to chtěj zkusit mám jednu supr stránečku je to tam strašně dobře popsaný určo se tam mrkněte: http://marlitan.iglu.cz
Ninus
Mna to zaujalo:))
27. 03. 2006 19:52

vyskusam to, ale niesom si ista ci to zvladnem...chcela by som poznat niekoho kto to uz skusal..(pripadne sa ozvite na Ninus154@azet.sk) Dakujem papa
Michal519
hh
21. 03. 2006 18:59

Jen vám chci říct že do astrálu se nedostanete dokud nebudete dost připraveni na jeho nástrahy a takže jsetli nejste připravení, tak se tam nedostanete a nemusíte se ničeho bát. Ale v tréninku je síla.
Ivet
co kdyz...
21. 03. 2006 18:19

co dyz se mi nepovede vratit se zpet??
Winks
JJ
20. 03. 2006 8:04

Docela good navod pro začátečníky AC...potlesk :D